Staraczki/Białystok
-
WIADOMOŚĆ
-
Pionerka wrote:Hej ja w prawdzie nie jestem z Białegostoku ale jeżdżę tam do kliniki Artemida. Ja jestem u dr Zbrocha i dla mnie jest bardzo w porządku i widać że mu też zależy. Ogólnie jestem zadowolona ale póki co wszystkie wyniki mamy w normie brak jakiś wskazań do bardziej inwazyjnych badań, wiec póki co mamy zdiagnozowana niepłodność idiopatyczna czyli niewyjaśnionego pochodzenia. Czekam teraz na @ i gdzieś za tydzień zaczynamy podejście do IUI. A ty leczysz się w jakiejś klinice czy po prostu u gina jakiegoś ?
-
Betti37 wrote:Dr Pierzyński pracował kiedyś w Artemidzie, teraz chyba prywatnie w Qmedice i w szpitalu USK. I jest dobrym specjalistą od niepłodności..Chociaż osobiście nie miałam styczności.
Tak, widac ze swoja prace wykonuje z zamilowaniaSoniaK lubi tę wiadomość
-
Soniak ja do Białegostoku mam 100km więc ogarniam wszystko mobilnie
dzisiaj byłam na wizycie i zaczynamy działać od jutra 2x dziennie clo i w następną sobotę mam 1 monitoring zobaczymy co tam wyrośnie i co będziemy działać
Betti to super gratuluję że się udało w końcu jak to mówią do 3x sztukaSoniaK lubi tę wiadomość
Cs kto by liczył
Niepłodność idiopatyczna
Podejście do 1 IUI - 05.03.18r ( clo + ovitrelle)
06.2018 Udało się! -->02.07 puste jajo
Wracamy do walki !!!!
IVF start 03.2019 Transfer 30.03.2019 beta -
To fakt mam niedaleko do Białegostoku ale i tak jak mam wizytę to muszę kombinować urlop
A co dziewczyny u was słychać ? Jakieś postępy? Mnie po clo strasznie boli głowa ale jeszcze tylko 2 dni więc muszę wytrzymaćCs kto by liczył
Niepłodność idiopatyczna
Wracamy do walki !!!!
Pionerka wrote:To fakt mam niedaleko do Białegostoku ale i tak jak mam wizytę to muszę kombinować urlop
A co dziewczyny u was słychać ? Jakieś postępy? Mnie po clo strasznie boli głowa ale jeszcze tylko 2 dni więc muszę wytrzymać
Dasz rade! -
Vigosik 3mam kciuki ja już trochę lepiej dzięki :-*
Vigosik lubi tę wiadomość
Cs kto by liczył
Niepłodność idiopatyczna
Wracamy do walki !!!!
SoniaK wrote:za pierwszym ... o to Kochana trzymam kciuki
a daleko masz do Białegostoku
ja jestem z Poznania
jakbyś szukała fajnego noclegu
to mam super namiar na bardzo fajne mieszkanko i tanieTyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
SoniaK wrote:jeździmy do kliniki Bocian ... przyczyny brak
no oby 3 raz był sukcesem
pierwszy był udany do 16tc
U kogo się leczycie?
Leczy się ktoś jeszcze w Bocianie w Białymstoku? Jakie opinie?Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
hipisiątko wrote:Ja zaczynam przygodę z bocianem i jakoś specjalnie zachwycona nie jestem tą kliniką. Do Białego mam 300 km i ogarniam to mobilnie. Lekarz dr G miły ale jak dla mnie mało rozmowny i nie wiele tłumaczy. Pomysłu na nas też bardzo nie ma. Mam mieszane uczucia i zobaczymy co dalej.
Nam zaproponował krótki protokół.Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -