Staraczki i mamusie z Rzeszowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Ajsza11 wrote:Cześć dziewczyny,
czy któraś z was leczy się lub leczyła u doktora U?
Jestem zapisana na pierwszą wizytę do niego i nie wiem czego się spodziewać.
Ja się leczyłam u dr U. Zdania są podzielone. Na pewno musisz mieć ogrom cierpliwości....lekarz ma swój sposób bycia.JJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
Leczylam się 2 lata u lekarza...I zaszłam naturalnie w ciążę. Na pewno badania i plan działania przyniosły w jakimś sensie rezultaty. Doktor ze mną współpracował...tj. zlecał mi badania takie jak chciałam...Bardziej ja go prowadziłam (taki jest mój punkt widzenia). Też mam jeden niedrożny jajowod i poronienie zatrzymane w 13tc. Pomógł wielu osobom.JJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
Ja polecam dr Ulmana. Zleca dużo badań, do tego dobiera odpowiednie leczenie. U mnie konieczna była laparoskopia diagnostyczna, podczas której wyszło, ze mam endometriozę. Od razu usunął wszystkie zrosty i po operacji widzę ogromna różnice. Oczywiście operacja na NFZ, lekarz sam powiedział ze może zrobić prywatnie ale jego zaangażowanie w zabieg będzie takie samo jak na NFZ. Jego sposób bycia jednym odpowiada, innym nie, ale chyba nie po to idzie się do lekarza. Specjalistą w swojej dziedzinie jest bardzo dobrym
-
Ja na termin czekałam 4 miesiące i robiłam to na NFZ. Laparoskopię robiła mi moja poprzednia ginekolog. Jeżeli chodzi o doktora Ulmana to zleca bardzo dużo badań. Na wizytach proponuje dalsze etapy leczenia. Ja właśnie jestem po 3 cyklach monitoringu i nigdy nie było problemu z terminem.