Staraczki i mamusie z Rzeszowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Ajsza11 wrote:Cześć dziewczyny,
czy któraś z was leczy się lub leczyła u doktora U?
Jestem zapisana na pierwszą wizytę do niego i nie wiem czego się spodziewać.
Ja się leczyłam u dr U. Zdania są podzielone. Na pewno musisz mieć ogrom cierpliwości....lekarz ma swój sposób bycia.JJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
JJ. Czy udało Ci się zajść w ciążę po leczeniu u dr?
Jestem już trochę zrezygnowana, ponieważ staramy się już dłuższy czas i nadal nic. W 2020 miałam cp przez co mam już niedrożny jeden jajowód.👩29👨34
02.2021 CP laparoskopia z zachowaniem jajowodu
04.2023 CP podany metotreksat
08.2024 ciąża biochemiczna
12.2025 CP usunięcie jajowodu
Dodatni CD56 -
Leczylam się 2 lata u lekarza...I zaszłam naturalnie w ciążę. Na pewno badania i plan działania przyniosły w jakimś sensie rezultaty. Doktor ze mną współpracował...tj. zlecał mi badania takie jak chciałam...Bardziej ja go prowadziłam (taki jest mój punkt widzenia). Też mam jeden niedrożny jajowod i poronienie zatrzymane w 13tc. Pomógł wielu osobom.JJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
Ja polecam dr Ulmana. Zleca dużo badań, do tego dobiera odpowiednie leczenie. U mnie konieczna była laparoskopia diagnostyczna, podczas której wyszło, ze mam endometriozę. Od razu usunął wszystkie zrosty i po operacji widzę ogromna różnice. Oczywiście operacja na NFZ, lekarz sam powiedział ze może zrobić prywatnie ale jego zaangażowanie w zabieg będzie takie samo jak na NFZ. Jego sposób bycia jednym odpowiada, innym nie, ale chyba nie po to idzie się do lekarza. Specjalistą w swojej dziedzinie jest bardzo dobrym
-
Tak, od kilku miesięcy chodzę do doktora Ulmana. Niestety dwa lata temu miałam cp i od tamtej pory nie udało mi się zajść w ciążę.JaMiNi wrote:Jesteś pod opieka jakiegoś lekarza w Rzeszowie ?
A jak sytuacja wygląda u Ciebie ?👩29👨34
Dodatni CD56 -
Ja miałam sprawdzaną drożność laparoskopowo w pro familii i niestety okazało się że jeden jajowód mam niedrożny, drugi udało się udrożnić kontrastem.👩29👨34
Dodatni CD56 -
Ja na termin czekałam 4 miesiące i robiłam to na NFZ. Laparoskopię robiła mi moja poprzednia ginekolog. Jeżeli chodzi o doktora Ulmana to zleca bardzo dużo badań. Na wizytach proponuje dalsze etapy leczenia. Ja właśnie jestem po 3 cyklach monitoringu i nigdy nie było problemu z terminem.👩29👨34
Dodatni CD56 -
Doktor przyjmuje do późnych godzin nawet zdarza się, że przyjmuje do 21 więc myślę że każdy znajdzie jakąś godzinę dla siebie. Ciężko mi powiedzieć ile się czeka ja chyba na pierwszą wizytę czekałam 2 tygodnia.👩29👨34
Dodatni CD56
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH