X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Starające się z Woj. Małopolskiego A pcos
Odpowiedz

Starające się z Woj. Małopolskiego A pcos

Oceń ten wątek:
  • gosia81 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Małopolanki. I ja jestem z Małopolski - okolice Nowy Sącz - Limanowa. Póki co drugi raz oszukałam PCOS :) Jeśli mogę kogoś polecić to endokrynologa dr Marka Żółcińskiego, przyjmuje prywatnie w Nowym Sączu, a na Fundusz w Krynicy, a w Krakowie ma praktykę w kilku miejscach jako specjalista chorób wewnętrznych. On postawił mnie na nogi, ogarnął to cholerne PCOS i dzięki jego zaleceniom udało mi się zajść w ciążę :)

Hiacynta, jak już będziesz po wizycie w Roztoce, napisz jak tam jest, bo chciałabym rodzić w tym szpitalu.

Życzę wszystkim powodzenia!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 15:56

f2wl3e5epdkwr2t5.png
    5b09anliajytu9pv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest dobrze bylam tam juz tylko wystrzegaj się jednego lek. Nazwisko Cyrkowicz potwor poprostu n

• aja Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia81 wrote:
    Cześć Małopolanki. I ja jestem z Małopolski - okolice Nowy Sącz - Limanowa. Póki co drugi raz oszukałam PCOS :) Jeśli mogę kogoś polecić to endokrynologa dr Marka Żółcińskiego, przyjmuje prywatnie w Nowym Sączu, a na Fundusz w Krynicy, a w Krakowie ma praktykę w kilku miejscach jako specjalista chorób wewnętrznych. On postawił mnie na nogi, ogarnął to cholerne PCOS i dzięki jego zaleceniom udało mi się zajść w ciążę :)

Hiacynta, jak już będziesz po wizycie w Roztoce, napisz jak tam jest, bo chciałabym rodzić w tym szpitalu.

Życzę wszystkim powodzenia!

Gosiu, moja koleżanka tam rodziła we wrześniu ubr i była bardzo zadowolona.

20110827560113.png
    Lola 24.08.2016 <3
    Aniołek [*] 6tc
    Dawid 14.08.2019 [*] 21tc
    "Nie powitałeś życia płaczem,
    Nie pożegnałeś go w śpiewie.
    Byłeś i jesteś Aniołkiem,
    Który o śmierci swej nie wie."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam tam dużo znajomych pielęgniarek są. Super ja bylam tam na niedoszłej laparoskopii najważniejsze. Że opieka medyczna jest porządku a warunki tez są ok

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 20:11

• bommbelek89 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia my sie juz zanmy pamietasz??jak sie ciesze ze Ci sie udalo!!!co do roztoki 2moje bratowe tam rodzily (rok temu) i kupa znajomych i wszyscy sobie chwala:)

16udskjogri4r6n4.png
  • gosia81 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, że się znamy :) kilka nicków z forum PCOS tu trafiło przecież, no nie?
    Dzięki za info o Roztoce :) podnosicie mnie na duchu, bo szukałam alternatywy jakiejś dla Limanowej - nie wrócę tam choćby nie wiem co! Roztoka wydala mi się najlepsza, a teraz to potwierdzacie :) Fajnie!

f2wl3e5epdkwr2t5.png
    5b09anliajytu9pv.png
  • bommbelek89 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu dziewczyny JESTEM W CIĄŻY!nie moge uwierzyć!!!!!!!!!!!

kapturnica, gosia81 lubią tę wiadomość

16udskjogri4r6n4.png
  • gosia81 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bommbelek89 pisz szybko co i jak! Wielkie gratulacje! :D

f2wl3e5epdkwr2t5.png
    5b09anliajytu9pv.png
  • bommbelek89 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia spozniala mi sie @ od wtorku a tak najdluzej to mialam do 31 dc no i dzis postanmowilam zrobic test bo to juz 32 i wyszly 2 grube krechy!!!myslalam ze to po metformaxie sie opoznila @ a jednak nie:))))) ale em bedzie mial prezent na dzien ojca!!!nie moge w to uwierzyc!

gosia81 lubi tę wiadomość

16udskjogri4r6n4.png
  • gosia81 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W takim razie jeszcze raz wielkie gratulacje! od początku roku na forum PCOS sypią się ciąże - jak widać tak choroba to nie wyrok. Trzymaj się zdrowo!

f2wl3e5epdkwr2t5.png
    5b09anliajytu9pv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje ja w lipcu znowu do Roztoki pojadę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 21:34

• bommbelek89 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta a jedziesz na jakis zabieg czy badania??
    dziwczyny czy to prawda ze w roztoce jak jedziesz rodzic to jesli jestes juz po cc to tam od razu robia cc??

16udskjogri4r6n4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na operacje jadę moja znajoma po laparotomi ginekolog rodziła naturalnie a nacięcie takie samo jak przy cc

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ