Starające się z Woj. Małopolskiego A pcos
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Małopolanki. I ja jestem z Małopolski - okolice Nowy Sącz - Limanowa. Póki co drugi raz oszukałam PCOS Jeśli mogę kogoś polecić to endokrynologa dr Marka Żółcińskiego, przyjmuje prywatnie w Nowym Sączu, a na Fundusz w Krynicy, a w Krakowie ma praktykę w kilku miejscach jako specjalista chorób wewnętrznych. On postawił mnie na nogi, ogarnął to cholerne PCOS i dzięki jego zaleceniom udało mi się zajść w ciążę
Hiacynta, jak już będziesz po wizycie w Roztoce, napisz jak tam jest, bo chciałabym rodzić w tym szpitalu.
Życzę wszystkim powodzenia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 15:56
-
nick nieaktualny
-
gosia81 wrote:Cześć Małopolanki. I ja jestem z Małopolski - okolice Nowy Sącz - Limanowa. Póki co drugi raz oszukałam PCOS Jeśli mogę kogoś polecić to endokrynologa dr Marka Żółcińskiego, przyjmuje prywatnie w Nowym Sączu, a na Fundusz w Krynicy, a w Krakowie ma praktykę w kilku miejscach jako specjalista chorób wewnętrznych. On postawił mnie na nogi, ogarnął to cholerne PCOS i dzięki jego zaleceniom udało mi się zajść w ciążę
Hiacynta, jak już będziesz po wizycie w Roztoce, napisz jak tam jest, bo chciałabym rodzić w tym szpitalu.
Życzę wszystkim powodzenia!
Gosiu, moja koleżanka tam rodziła we wrześniu ubr i była bardzo zadowolona. -
nick nieaktualny
-
Wiem, że się znamy kilka nicków z forum PCOS tu trafiło przecież, no nie?
Dzięki za info o Roztoce podnosicie mnie na duchu, bo szukałam alternatywy jakiejś dla Limanowej - nie wrócę tam choćby nie wiem co! Roztoka wydala mi się najlepsza, a teraz to potwierdzacie Fajnie!
-
Gosia spozniala mi sie @ od wtorku a tak najdluzej to mialam do 31 dc no i dzis postanmowilam zrobic test bo to juz 32 i wyszly 2 grube krechy!!!myslalam ze to po metformaxie sie opoznila @ a jednak nie:))))) ale em bedzie mial prezent na dzien ojca!!!nie moge w to uwierzyc!
gosia81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-