Statystyki beta HCG
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, jestem 6 dpt 5 dniowego mrozaczka. Oprócz pełnych piersi, które zazwyczaj bolą mnie przrd miesiączka nie mam żadnych objawów a co więcej niska temperaturę .. jest jeszcze jakaś nadzieja ? Czy mierzyłyście może czy beta jest jedynym najlepszym wyznacznikiem i czekać na nią ?
-
an_na wrote:Cześć dziewczyny, jestem 6 dpt 5 dniowego mrozaczka. Oprócz pełnych piersi, które zazwyczaj bolą mnie przrd miesiączka nie mam żadnych objawów a co więcej niska temperaturę .. jest jeszcze jakaś nadzieja ? Czy mierzyłyście może czy beta jest jedynym najlepszym wyznacznikiem i czekać na nią ?
Zrób test sikany. Mnie po 6dpt 5 dniowej blasty już wyszły 2 kreski. A po 10dpt beta 260an_na lubi tę wiadomość
-
an_na wrote:Cześć dziewczyny, jestem 6 dpt 5 dniowego mrozaczka. Oprócz pełnych piersi, które zazwyczaj bolą mnie przrd miesiączka nie mam żadnych objawów a co więcej niska temperaturę .. jest jeszcze jakaś nadzieja ? Czy mierzyłyście może czy beta jest jedynym najlepszym wyznacznikiem i czekać na nią ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2023, 18:41
an_na lubi tę wiadomość
-
KlaudiaKno wrote:A ja z testem sikanym bym się wstrzymała. U mnie był negatywny pomimo bety świadczącej o ciąży.... Synek obecnie 3 miesiące, a ja wtedy wypłakałam morze łez, że czwarty z rzędu transfer się nie udał....
Dlatego waśnie się wstrzymuję, mąż tez każe mi czekać .. tylko to trwaaaa 🙈 -
MatiKar wrote:Czesc. Transfer 5dniowej blaszki, moje statystyki bety. 10dpt- 260
13dpt- 1023MatiKar lubi tę wiadomość
10.2020 rozpoczęcie leczenia w AP
Kir BX
I transfer: beta 0
II transfer: beta 0
10.2023 II procedura 1 zarodek 2aa (obstawa acard, heparyna, prograf)
7dpt-33
10dpt-152
13dpt-788
19dpt-1800
21dpt- pęcherzyk ciążowy
30 dpt - brak zarodka w pęcherzyku:( poronienie 8tc
09.2024 - adopcja zarodka 2BB - beta 0 -
an_na wrote:Dlatego waśnie się wstrzymuję, mąż tez każe mi czekać .. tylko to trwaaaa 🙈
an_na lubi tę wiadomość
-
KlaudiaKno wrote:U mnie 7 dni po transferze beta była właśnie 25 z kawałkiem, ale test sikany nadal biały 🤷 może taka moja uroda 😅 później już nie robiłam sikańców, żeby dodatkowo się nie stresowac ...
Po wyjściu z transferu powinni zabierać tel do pierwszej bety 😜 żal mi tez mojego męża w tym czasie 😅 jutro 9 dpt i skuszę się na test, betę w czwartek chce zrobić -
Ja nawet piersi nie miałam pełnych, tylko dziwne uczucie w brzuchu momentami i bóle jak na okres. Temperatury nie mierzyłam.
Idź na betę. Musi już coś wyjść. Szkoda nerwów i rozkminiania. I każdy na sikacze 😉
I czemu nie ma być nadziei???? Przecież to jakby 11 dpo. Jakiś objawów byś się spodziewała? 😉👱39 🧔38
Starania ok.2 lat
👱 Amh 3,95,
🧔 Tetrazoospermia
1. IFV
04.2023
19 komórek pobranych/13 zapłodnionych
5 ❄️ 2x5.1.1, 5.1.2,5.2.1, 5.2.2
Pgt-a: 1❄️ czeka
Transfer 5.1.1 ❤️🍀21.07.2023 🙏
6dpt Beta 41,1 mIu/ml 🙏
10 dpt Beta 242,2 mIu/ml 🙏
17 dpt beta 5233 mIu/ml 🙏 i w USG mamy pęcherzyk 🙏
19 dpt w USG mamy pęcherzyk żółtkowy 🙏
21 dpt w USG mamy zarodek 2 mm i ❤️
12t1d 6,2 cm. chłopaka, USG prenatalne wszystko w normie, nifty: niskie ryzyka 🥳
21t1d 464 g. Synka
II USG prenatalne wszystko w normie 🥳
26t2d 914 g. Synka
III USG prenatalne wszystko w normie 🥳
29t4d 1561 g. Synka
32t2d 2039 g. Synka
35t2d 2631 g. Synka
38t2d 3514 g. Synka
3.04.2024 (39+3) Miłosz 😍🥳😍 🥳3740 g. 10/10 pkt.
-
Mas wrote:Ja nawet piersi nie miałam pełnych, tylko dziwne uczucie w brzuchu momentami i bóle jak na okres. Temperatury nie mierzyłam.
Idź na betę. Musi już coś wyjść. Szkoda nerwów i rozkminiania. I każdy na sikacze 😉
I czemu nie ma być nadziei???? Przecież to jakby 11 dpo. Jakiś objawów byś się spodziewała? 😉
Nie miałam plamienia, żadnej senności, ale najbardziej martwi mnie ta niska temp.. chociaż nie wiem czy jej sens to w ogóle mierzyć . Poza tym z naturalnej cięży miałam chyba jakoś szybko wszystko, czułam się inaczej, wiedziałam , ze to ciąża . Tu może za bardzo się obserwuje .. No i po tylu latach starań o drugie, tylu przejściach chyba nerwy mi puszczają i może mam już mało nadziei . Ale fajnie, ze jest tu nas tyle i każda coś fajnego podpowie i podtrzyma na duchu. Dziękuje dziewczyny 🙂 -
Cześć dziewczyny,
zupełnie nie wiem co mam myśleć… transfer 5dniowej blastki:
6 dpt - 29
8 dpt - 98
10 dpt - 188
13 dpt - 275 (tutaj przyrost tylko 28%) 😭
Wczoraj się załamałam, napisałam do lekarza czy mam już odstawiać leki. Właśnie dzwonił - powiedział, że według wytycznych kliniki ta beta jest dobra na 13 dzień i że mam się nie kierować tymi sztywnymi szablonami że przyrost minimum 66% po 48h bądź 114 po 72h… że moja beta jest w normie i przyrost bywa skokowy… przejrzałam cały ten wątek i nie wydaje mi się aby to się dobrze skończyło… leczę się w Czechach. Co uważacie? 😔Ananans lubi tę wiadomość
-
Aida_ wrote:Cześć dziewczyny,
6 dpt - 29
8 dpt - 98
10 dpt - 188
Wczoraj się załamałam, napisałam do lekarza czy mam już odstawiać leki. Właśnie dzwonił - powiedział, że według wytycznych kliniki ta beta jest dobra na 13 dzień i że mam się nie kierować tymi sztywnymi szablonami że przyrost minimum 66% po 48h bądź 114 po 72h… że moja beta jest w normie i przyrost bywa skokowy… przejrzałam cały ten wątek i nie wydaje mi się aby to się dobrze skończyło… leczę się w Czechach. Co uważacie? 😔 -
Aida_ wrote:Cześć dziewczyny,
6 dpt - 29
8 dpt - 98
10 dpt - 188
Wczoraj się załamałam, napisałam do lekarza czy mam już odstawiać leki. Właśnie dzwonił - powiedział, że według wytycznych kliniki ta beta jest dobra na 13 dzień i że mam się nie kierować tymi sztywnymi szablonami że przyrost minimum 66% po 48h bądź 114 po 72h… że moja beta jest w normie i przyrost bywa skokowy… przejrzałam cały ten wątek i nie wydaje mi się aby to się dobrze skończyło… leczę się w Czechach. Co uważacie? 😔
Powtórz betę i poczekaj na usg. Jak dla mnie może to oznaczać biochemiczną lub puste jajo (przerabialam je 2 x w soim życiu), ale mam nadzieję, że się mylęWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2023, 16:50
-
dziewczyny:
13dpt - beta 780
19 dpt - 1800
wg mnie mało, kurcze jaka powinna być norma?10.2020 rozpoczęcie leczenia w AP
Kir BX
I transfer: beta 0
II transfer: beta 0
10.2023 II procedura 1 zarodek 2aa (obstawa acard, heparyna, prograf)
7dpt-33
10dpt-152
13dpt-788
19dpt-1800
21dpt- pęcherzyk ciążowy
30 dpt - brak zarodka w pęcherzyku:( poronienie 8tc
09.2024 - adopcja zarodka 2BB - beta 0 -
Aneta_S wrote:dziewczyny:
13dpt - beta 780
19 dpt - 1800
wg mnie mało, kurcze jaka powinna być norma?
Nie, to nie jest norma. Dzieje się coś niepokojącego.Immunologia. Drastycznie wysokie TNF.
I-VII transferów - niskie bety lub bety zerowe.
VIII transfer na immunoglobulinach. Wysokie bety od początku. Dziecko na świecie. Ciąża to matematyka. -
an_na wrote:Cześć, dziewczyny test pokazuje 2 kreski a beta z wczoraj z rana
9dpt 159,5 mIU/ml 😊🤭❤️
Powtórzę chyba w poniedziałek dopiero , bo dziś nie ma sensu dzien po dniu ?
Bardzo ładna, wysoka beta, wystarczy co 48h.an_na lubi tę wiadomość
Immunologia. Drastycznie wysokie TNF.
I-VII transferów - niskie bety lub bety zerowe.
VIII transfer na immunoglobulinach. Wysokie bety od początku. Dziecko na świecie. Ciąża to matematyka. -
Hej, ja miałam transfer 5dniowej blastki 14.11. Dzisiaj 6dpt beta < 1,2. Ale rano obudziłam się z plamieniem brązowym i w dzień tez miałam delikatne plamienie. Nie wiem czy się jeszcze łudzić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2023, 23:48