Statystyki beta HCG
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaBa wrote:Ja miałam transfer 5 dniowej blastki. Test kazano mi zrobic dopiero 11 dnia po transferze i tak zrobiłam. Wyszedł pozytywny, ale to była kreska cień cienia więc nawet nie liczyłam, ze cos tam będzie- praktycznie nie widoczna. Dopiero na dugi dzień bete zrobilam i wyszło 57. Też nie za wysoka jak na ten dzień po transferze. Uważam, ze warto jeszcze poczekac i zrobic test za kilka dni moze byc jeszcze za wcześnie. U mnie wydaje mi się, ze doszło do późnego zagnieżdżenia. Obecnie koniec 15tc. Jeszcze jest szansa. Życzę pozytywnego wyniku.
Ja już nie liczę na cud 🥲 -
JOANNA MAMA wrote:Ja już nie liczę na cud 🥲
Mimo wszystko betę warto zbadać, bo widziałam tu na forum już trochę przypadków, że dziewczynom testy z moczu nie wychodziły, a beta była dodatnia. Chodzi o to, abyś nie odstawiła leków jeśli kropek jednak się zagnieżdża. -
Kalijot wrote:Mimo wszystko betę warto zbadać, bo widziałam tu na forum już trochę przypadków, że dziewczynom testy z moczu nie wychodziły, a beta była dodatnia. Chodzi o to, abyś nie odstawiła leków jeśli kropek jednak się zagnieżdża.
6 dpt bhcg <0.2 blastocysty 4.1.1 więc na moje nic z tego. Oczywiście na betę idę w poniedziałek tak jak kazał lekarz i tego dnia mam tele wtedy się okaże. To już u nas prawie 15 lat starań 4 podejście ale tym razem z dawczynią komórek. Mamy jeszcze 5 ładnych śnieżynek. W poprzednich trzech razach mieliśmy z tych 3 cykli tylko trzy śnieżynki. 3 naturalne ciążę ale poronienia. Przebadani wzdłuż i wszerz i nic nie stwierdzono dlaczego tak się dzieje. Ale co ma być to będzie. -
never lose hope wrote:Ja chciałabym bardzo podziękować Hdfs za to że podzieliła się swoją historią dzięki której uwierzyłam że mój maluszek też może stać się cudem. Miałyśmy bardzo podobne bety. Wczoraj byłam na wizycie pęcherzyk żółtkowy widoczny nawet serduszko był0 widać, tydzień 6+0 więc jak narazie wszystko idzie w dobra stronę lekarz potwierdził żywą ciążę.
Jeszcze raz dziękuję Ci za pomoc w odzyskaniu nadziei. Oby więcej takich cudów ♥️
💗💗💗 cuda się zdarzają, ja na swój nie mam wytłumaczenia ale jak patrze na swoje bety w stopce to nasuwają mi się przemyślenia, że może jednak zastrzyk się jeszcze utrzymywał jak zrobiłam betę, a potem jednak zaczął spadać a kropek w tym samym czasie ruszył i to stąd takie bety? Nie wiem jak Ty czy miałaś jakiś zastrzyk na pęknięcie ovitrelle czy zivafert? Ale uwierz mi miałam takie myśli przy tych betach, choć chciało się wierzyć, że będzie dobrze byłam przerażona, że zaraz to się skonczy a na forum znalazłam tylko 2 przypadki takich bet na tysiące postów. Jak już zaczęła rosnąć to myślałam, że będzie pozamaciczna, jak już był pęcherzyk to myślałam że będzie puste jajo płodowe .. Chodziłam raz w tygodniu na usg do 9tc, aby nie oszalec.👸🏻97🤴🏻89
2019 11tc🕊 2020 bc IUI 2023 ❌️
11.2024 stymulacja
9.12 punkcja❄️❄️❄️❄️❄️
14.12 transfer +eb ✖️
26.03 transfer mrożony cykl naturalny+eb, agolutin, acard, utorgestan 2x200
4dpt II kreska- cień
6dpt beta 22,
7dpt beta 23,5.
8dpt beta 31.18
10 dpt beta 54,43
12 dpt beta 134,
14 dpt beta 354
16dpt 847
20 dpt usg GS 0,76cm pęcherzyk
21 dpt beta 5106
23 dpt pęcherzyk żółtkowy
29 dpt 25506 beta
30 dpt serduszko ❤️ crl 1.1cm
8+6tc crl 2.08 cm ❤️ 176
9+6 tc crl 3,17cm ❤️ 179 Panorama zdrowy 🩵
11+0 tc crl 4,30 cm ❤️ 170
13+3 tc crl 7, 29 cm ❤️166
-
JOANNA MAMA wrote:6 dpt bhcg <0.2 blastocysty 4.1.1 więc na moje nic z tego. Oczywiście na betę idę w poniedziałek tak jak kazał lekarz i tego dnia mam tele wtedy się okaże. To już u nas prawie 15 lat starań 4 podejście ale tym razem z dawczynią komórek. Mamy jeszcze 5 ładnych śnieżynek. W poprzednich trzech razach mieliśmy z tych 3 cykli tylko trzy śnieżynki. 3 naturalne ciążę ale poronienia. Przebadani wzdłuż i wszerz i nic nie stwierdzono dlaczego tak się dzieje. Ale co ma być to będzie.
Rozumiem Cię. My walczymy prawie 13lat. Wiele procedur i transferów za nami, w tym zdrowych, przebadanych zarodków. Niestety u mnie wszystkie 3 ciążę poronione. Teraz jestem po drugim transferze KD. Pierwszy nieudany, beta nawet nie drgnęła przy zarodku 5.1.1. Teraz podali mi drugi zarodek i wczoraj beta dodatnia. Jestem obstawiona lekami i ufam, że tym razem będzie dobrze. Nie mamy więcej zarodków.
Trzymam kciuki za Ciebie. Macie 5 zarodków to super wynik! Na pewno się uda!
-
Kalijot wrote:Rozumiem Cię. My walczymy prawie 13lat. Wiele procedur i transferów za nami, w tym zdrowych, przebadanych zarodków. Niestety u mnie wszystkie 3 ciążę poronione. Teraz jestem po drugim transferze KD. Pierwszy nieudany, beta nawet nie drgnęła przy zarodku 5.1.1. Teraz podali mi drugi zarodek i wczoraj beta dodatnia. Jestem obstawiona lekami i ufam, że tym razem będzie dobrze. Nie mamy więcej zarodków.
Trzymam kciuki za Ciebie. Macie 5 zarodków to super wynik! Na pewno się uda!
No to jesteśmy w podobnej sytuacji. Mam nadzieję że kiedyś w końcu się uda. Trzymam kciuki że u Was wszystko dobrze się skończy. -