SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Statystyki beta HCG
Odpowiedz

Statystyki beta HCG

Oceń ten wątek:
  • Barborka28 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nova1941 wrote:
    Dziekuje! ❤️
    A czy moze wiecie co moge zrobic aby wspomoc przyklejenie tej kosmowki?
    Np dodac no-spe max, magnez ? Doktor tylko zalecila oszczedzanie sie a chce zrobic co moge aby to sie udalo 😍
    Ja miałam częste krwawienia przez odklejaca kosmowke, później krwiak( od 20dpt krwawilam) dlatego musiałam oszczędny tryb prowadzić i jeśli masz obstawę progesteronu to jak Jezoweczka mówi nie brałabym dodatkowej nospy. Mocne kciuki🤞❤️

Jeżóweczka lubi tę wiadomość

31lat
    🦀🤛2023🏆
    Iprocedura✖️
    II procedura
    ❄️4.1.1 8tydzien💔 c.s.
    ❄️ 4.2.2. 5tydzień💔c.s.
    Kir AA✖️ MTHFR✖️ Pai✖️ Ferrytyna✔️
    NK✔️ CD138✔️ witD,B12 i inne✔️Homocysteina✔️Przeciwciała p.plemnikowe✔️h.pyroli✔️allo mlr✔️ cross match✔️ ana✔️
    34lat
    Słabe parametry nasienia✖️
    13.05 4bb❄️ c.s.(accofil, encorton, estrofem, prolutex, ultrogestan, besins, acard75)
    5dpt⏸️
    6dpt 34,2 8dpt 62 10dpt 144 12dpt 413 14dpt 866 20dpt ❤️
    10+5 4,59cm crl 164❤️
    preg.png
  • Nova1941 Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Barborka28 wrote:
    Ja miałam częste krwawienia przez odklejaca kosmowke, później krwiak( od 20dpt krwawilam) dlatego musiałam oszczędny tryb prowadzić i jeśli masz obstawę progesteronu to jak Jezoweczka mówi nie brałabym dodatkowej nospy. Mocne kciuki🤞❤️

Biore prolutex + cyclogest 3x1.
    A oszczedny tzn jaki? Ja obecnie mam plan glownie lezec przez tydzien zeby moze to jakos sie naprawilo a potem jak bedzie ok to juz wrocic bardziej do normalnosci ale bez wiekszych szalenstw :)

2020-2021 starania naturalne
    2021-2022 program leczenia nieplodnosci IMiD
    2022 2xinseminacja
    2023 naturalna CP. Wyciety jajowod
    2024 program in vitro. 2 blastki
    2024 transfer. Zatrzymanie serduszka 8 tydz.
    2025.12 transfer. 14dpt beta 289 walczymy dalej!

Leki do transferu:
    Encorton, accofil, neoparin 60, acard, prolutex, cyclogest 3x1

Badania:
    Nasienie ✅️
    Kariotypy ✅️
    Droznosc jajowodow ✅️
    Biopsja endometrium z wycinkami cd 138 ✅️
    Komorki NK 120 ❌️
    Cross Match 23% ❌️✅️
    KIR AA, HLAC 1,2 ❌️
    Allo mlr 0%❌️
    Uklad krzepniecia: pai hetero,mthfr hetero, antytrombina 78% ❌️✅️
‹‹ 331 332 333 334 335
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ