Statystyki beta HCG
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPlanuję oddać krew przed pracą, czyli jakoś okolo 7.30. A ty?
Czemu myślę, że się nie udało? To kwestia tylko i wyłącznie przeczucia. Do poniedziałku nie miałam żadnych przeczuć, a od poniedzialku, z dnia na dzien tak jakos wydaje mi się, że klapa... jutro sie wszystko wyjsni -
olcia.de wrote:Planuję oddać krew przed pracą, czyli jakoś okolo 7.30. A ty?
Czemu myślę, że się nie udało? To kwestia tylko i wyłącznie przeczucia. Do poniedziałku nie miałam żadnych przeczuć, a od poniedzialku, z dnia na dzien tak jakos wydaje mi się, że klapa... jutro sie wszystko wyjsni -
U mnie były dwa zarodki zamrożone w 3 dobie,a rozmrożone (WIECZOREM) dzień przed transferem, a transfer z samego rana ....
Nie wiem czy mogę powiedzieć, że były 5 dniowe, czy raczej 4 dniowe
Co do przeczuć, mi się uda czuje to pierwszy transfer był z ciążą (poroniłam), ten jest drugi i musi być dobrze Na poczatku roku robiłam wróżbę i wyszło mi, że będę miała bliźniaki ... haha przeznaczenia nie oszukam
Ja testuje w 7 dpt (poniedziałek 28.05, a betuję 11 dpt piątek ).
Więcej wiary w Nasze dzieci kochane
Edit: przy becie 806 w poprzedniej ciąży nie miałam ŻADNYCH objawów, prócz plamienia i zapalenia pęcherza ;-(Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2018, 12:48
olcia.de lubi tę wiadomość
-
Necia a ty co miałaś ? bo olcia widzę, że blastkę 15.05
Edit : znalazłam " zdecydowanie 10dpt 3 dniowego zarodka 11 komórkowego"
Bardzo ładny zarodek , moje serducha miały 9 i 12 blastomerów chociaż ten 12 to już się zlewał, że trudno było policzyćWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2018, 12:52
Liolia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaśkaKwa! No i takie przeczucie i nastawienie to ja rozumiem! Moja koleżanka jakis czas temu byla u wrozki i zapytala o mnie ta jej powiedziała, że bede miala blizniaki haha wiec jakby nie patrzeć, jutro beta bedzie raczej negatywna bo mialam transfer jednej blaski.
Ps. Ja oczywiscie srednio wierzę we wróżki, ale jak sie spelni to chyba zmienie zdanieKaśkaKwa lubi tę wiadomość
-
Jeden zarodek też sie może podzielić
A i z objawów miałam: brak objawów dziś 25dpt.i dalej nic
Oczywiście już sobie wkręcam ze moze byc cos nie tak...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2018, 13:02
olcia.de, KaśkaKwa lubią tę wiadomość
Ewee -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
olcia.de wrote:Ja się w ogóle nie znam na tych oznaczeniach... moja blastka 4AA
Ładna
Ale szans i tak nie może odbierać żadnemu zarodkowi nawet tym wygladającym słabo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2018, 13:59
KaśkaKwa lubi tę wiadomość
Ewee -
Od razu lepiej tu z tym nastawieniem !
Tak trzymać, beta to formalność dziewczynki bo my już jesteśmy w ciążyNecia124 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moje serduszko jest 2 dniowe . A w statystykach widac ze malo sie transferuje takich maleństw. Myślałam że będę spokojna po transferze Ale niestety:/ Panikuje. A tu jeszcze tyyyle dni do testu.Zrobie 7 dpt. Może być za wcześnie ale chyba nie wytrzymam dłużej.2015 początek starań, HSG, laparoskopia, jajowody drożne, endo I stopnia, PCOS, kilka cykli stymulowanych, 2017 IUI Białystok Bocian,start nOvum II 2018, IV 2018 ICSI, 22.05.2018 crio- 9dpt beta=15