X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Stymulacja clo,aromek a samopoczucie ,dziwne samopoczucie
Odpowiedz

Stymulacja clo,aromek a samopoczucie ,dziwne samopoczucie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ewelcia45 Ekspertka

Wysłany: 19 października 2021, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny , czy miałyście podobnie przy stymulacji owulacji jakimkolwiek lekiem , źle samopoczucie , straszny brak siły ??itp . Bo nie wiem czy to od leków czy to coś innego . Mam brak siły , nogi ledwo ciągne za sobą. Ciągle mi się spać chce. Maskara już mam dość takiego stanu . Pomocy miała któraś podobnie ?

ewelcia45
  • Osa79 Przyjaciółka

Wysłany: 19 października 2021, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja brałam clo (i to zle wziełam :P) przez 10 dni i nie miałam absolutnie żadnych odczuwalnych skutków, a byłam nastawiona ze coś mnie "weźmie" bo to w koncu hormony. Za to po ovitrelle- ok 3 dni pozniej zaczely sie wzdęcia, I utrzymuje mi sie to już kilka dni. To nic typowo od żywności , bo nigdy tak nie mialam, jakby bylo coś od jedzenia to z jeden dzień, a to kilka dni i ciagle gazy przez co tez złe samopoczucie bo wiadomo, czasem musze sie powstrzymywac, nie zawsze można sobie pierdnąć.

ewelcia45 lubi tę wiadomość

AMH 0.665--->0.228 (marzec 22) /TSH ..3-->1,74 (ok miesiaca 50mg letrox), prolaktyna 11, FSH -9,65-->18,43 (marzec;22); LH-8,4, estradiol 65,8
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ