X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Stymulacja clo,aromek a samopoczucie ,dziwne samopoczucie
Odpowiedz

Stymulacja clo,aromek a samopoczucie ,dziwne samopoczucie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ewelcia45 Ekspertka

Wysłany: 19 października 2021, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny , czy miałyście podobnie przy stymulacji owulacji jakimkolwiek lekiem , źle samopoczucie , straszny brak siły ??itp . Bo nie wiem czy to od leków czy to coś innego . Mam brak siły , nogi ledwo ciągne za sobą. Ciągle mi się spać chce. Maskara już mam dość takiego stanu . Pomocy miała któraś podobnie ?

ewelcia45
  • Osa79 Przyjaciółka

Wysłany: 19 października 2021, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja brałam clo (i to zle wziełam :P) przez 10 dni i nie miałam absolutnie żadnych odczuwalnych skutków, a byłam nastawiona ze coś mnie "weźmie" bo to w koncu hormony. Za to po ovitrelle- ok 3 dni pozniej zaczely sie wzdęcia, I utrzymuje mi sie to już kilka dni. To nic typowo od żywności , bo nigdy tak nie mialam, jakby bylo coś od jedzenia to z jeden dzień, a to kilka dni i ciagle gazy przez co tez złe samopoczucie bo wiadomo, czasem musze sie powstrzymywac, nie zawsze można sobie pierdnąć.

ewelcia45 lubi tę wiadomość

AMH 0.665--->0.228 (marzec 22) /TSH ..3-->1,74 (ok miesiaca 50mg letrox), prolaktyna 11, FSH -9,65-->18,43 (marzec;22); LH-8,4, estradiol 65,8
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ