Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi_ma wrote:Dziewczyny beta 66,62 mIU/ml. 🥹
Jak myślicie, urośnie?
Super! Gratuluje kochana😊
Dziewczyny czy kobieta w ciazy moze miec konktat z noworodkiem ktory ma zoltaczke i naswietlania? Czy w jakis sposob moze to zaszkodzic?Mi_ma lubi tę wiadomość
Starania od wrzesnia 23
1. Lametta + NAC+ Ovitrelle 1 pecherzyk dominujacy 24mm
2. Lametta + NAC+ Ovitrelle 2 pecherzyki 18mm, 23mm -
Mi_ma cudownie, gratulacje
Pala34, dokładnie - zobaczysz czy jutro kreski będą wyraźniejszeMi_ma, Pala34 lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶 od 10/2022
❌️ endometrioza
🍍IVF: 22.05 punkcja. Pobrano 20 🥚, dojrzałych 15, zapłodniono 11.
Mamy 6: ❄️❄️❄️4BA, ❄️❄️❄️3BB
24.06 transfer 4BA 🍀
7 dpt beta 79,7 mIU/ml ❤️, 9 dpt 212 mIU/ml , 11 dpt 584 mIU/ml, 15 dpt 3948 mIU/ml
19.07 wizyta 25 dpt: 0,58 cm zarodka z serduszkiem ❤️
26.08 prenatalne: bobo ma 5,88 cm
11.10 250g synka 🥰
6.11 II prenatalne: misiu waży 470g
-
Nowa12344321 wrote:Cudoooownie! ❤️ogromne gratulacje i trzymam kciuki! 😊
Ja dziś 15 dzień po Ovi i na teście tez zobaczyłam malutki cień kreseczki 🥹
Ja też mam cień kreski, jutro rano znowu zrobię test ciążowy i zobaczymy co dalejNowa12344321 lubi tę wiadomość
-
Mi_ma wrote:Dziewczyny beta 66,62 mIU/ml. 🥹
Jak myślicie, urośnie?
Gratuluje ❤️
Który to cykl starań? I co dokładnie brałaś letrozol + ovitrelle?Mi_ma lubi tę wiadomość
👩🏻 - 28 lat - PCOS
🧔🏻♂️ - 29 lat
Mama - 🐶
Starania od 04.2023 r.
09.2023 r. - I miesiąc stymulacji (Aromek, ovitrelle, duphaston)
05.10.2023 - ⏸️
🩵chłopiec🩵 -
Domi_95 wrote:Gratuluje ❤️
Który to cykl starań? I co dokładnie brałaś letrozol + ovitrelle?
Od 3 lat staraliśmy się z mężem
Wcześniej doktor szukała problemu z prolaktyną i jakoś w kwietniu brałam na obniżenie dostinex przez 8 tygodni. W czerwcu zrobiłam Sono HSG i wyszło wszystko drożne. Mialam też brać duphaston w drugiej połowie cyklu. Bralam tak 2 miesiące, dalej nic.
W tym miesiącu właśnie zaczęłam 1 cykl z aromkiem, następnie Ovitrelle i duphaston.
Suplementuję Ovarin. Więc dopiero letrozol nam pomógł
Ale czekać teraz będę na przyrost bety. To moja pierwsza pozytywna beta, więc bardzo się boję, aby nie stracić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2023, 14:00
-
Mi_ma wrote:Od 3 lat staraliśmy się z mężem
Wcześniej doktor szukała problemu z prolaktyną i jakoś w kwietniu brałam na obniżenie dostinex przez 8 tygodni. W czerwcu zrobiłam Sono HSG i wyszło wszystko drożne. Mialam też brać duphaston w drugiej połowie cyklu. Bralam tak 2 miesiące, dalej nic.
W tym miesiącu właśnie zaczęłam 1 cykl z aromkiem, następnie Ovitrelle i duphaston.
Suplementuję Ovarin. Więc dopiero letrozol nam pomógł
Ale czekać teraz będę na przyrost bety. To moja pierwsza pozytywna beta, więc bardzo się boję, aby nie stracić.
Ja właśnie tez pierwszy cykl z aromkiem. Dziś idę na monitoring.Mi_ma lubi tę wiadomość
👩🏻 - 28 lat - PCOS
🧔🏻♂️ - 29 lat
Mama - 🐶
Starania od 04.2023 r.
05.10.2023 - ⏸️
🩵chłopiec🩵 -
Mi_ma wrote:Dziewczyny, a myślicie, że mówić mężowi czy poczekać do drugiej bety? 😅 nawet nie wiecie ile pytań jest teraz w mojej głowie 🙈😂Starania o pierwsze 👶 od 10/2022
❌️ endometrioza
🍍IVF: 22.05 punkcja. Pobrano 20 🥚, dojrzałych 15, zapłodniono 11.
Mamy 6: ❄️❄️❄️4BA, ❄️❄️❄️3BB
24.06 transfer 4BA 🍀
7 dpt beta 79,7 mIU/ml ❤️, 9 dpt 212 mIU/ml , 11 dpt 584 mIU/ml, 15 dpt 3948 mIU/ml
19.07 wizyta 25 dpt: 0,58 cm zarodka z serduszkiem ❤️
26.08 prenatalne: bobo ma 5,88 cm
11.10 250g synka 🥰
6.11 II prenatalne: misiu waży 470g
-
Domi_95 wrote:Ja właśnie tez pierwszy cykl z aromkiem. Dziś idę na monitoring.
Ja tez teraz pierwszy cykl z letrozolem, czekam na zrobienie testu za tydzien.
Domi_95 lubi tę wiadomość
Starania od wrzesnia 23
Mi_ma wrote:Dziewczyny, a myślicie, że mówić mężowi czy poczekać do drugiej bety? 😅 nawet nie wiecie ile pytań jest teraz w mojej głowie 🙈😂
Mi_ma to już zależy od Ciebie.
Ale ja pewnie bym nie potrafiła nie powiedzieć🫣.
Jeszcze raz gratulacje 😘Mi_ma lubi tę wiadomość
-
Aleks2023 wrote:Ja tez teraz pierwszy cykl z letrozolem, czekam na zrobienie testu za tydzien.
Jak zadziałał letrozol na wzrost pęcherzyków? Brałaś ovitrelle na pęknięcie? ☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2023, 14:33
👩🏻 - 28 lat - PCOS
🧔🏻♂️ - 29 lat
Mama - 🐶
Starania od 04.2023 r.
05.10.2023 - ⏸️
🩵chłopiec🩵 -
Pusshka wrote:To już chyba zależy od Ciebie. Ja nie wiem czy umiałabym nie powiedzieć od razu, hmm..
Mnie to już rano korciło jak zobaczyłam tą ciemniejszą kreseczkę na teście. Teraz też już chcialam wysyłać mu zdjęcie wyniku, ale zrobię to osobiście. Boję się tylko o tą betę, aby nie spadła, żeby mu nie zrobić nadziei, bo czeka na to jak ja. -
Domi_95 wrote:Jak zadziałał letrozol na wzrost pęcherzyków? Brałaś ovitrelle na pęknięcie? ☺️
Mialam pecherzyk dominujacy w 12dc 25mm i w ten sam dzien dostalam ovitrelle, niemialam skutkow ubocznych ani po lemetcie ani po ovitrelle.
No moze w pierwszy dzien lametty bolal mnie lewy jajnik i to z niego byl pecherzyk dominujacy.
Domi_95, Mi_ma, KwiatKlau lubią tę wiadomość
Starania od wrzesnia 23
Mi_ma wrote:Mnie to już rano korciło jak zobaczyłam tą ciemniejszą kreseczkę na teście.
Teraz też już chcialam wysyłać mu zdjęcie wyniku, ale zrobię to osobiście. Boję się tylko o tą betę, aby nie spadła, żeby mu nie zrobić nadziei, bo czeka na to jak ja.
Na razie rośnie i tylko o tym myśl!Mi_ma lubi tę wiadomość
-
Mi_ma wrote:Mnie to już rano korciło jak zobaczyłam tą ciemniejszą kreseczkę na teście. Teraz też już chcialam wysyłać mu zdjęcie wyniku, ale zrobię to osobiście. Boję się tylko o tą betę, aby nie spadła, żeby mu nie zrobić nadziei, bo czeka na to jak ja.
Mi_ma lubi tę wiadomość