Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Stymulacja letrozolem
Odpowiedz

Stymulacja letrozolem

Oceń ten wątek:
  • KlaudiaA32 Nowa

Wysłany: 1 kwietnia, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja mam stymulację letrozolem od tamtego roku od maja lecz jeszcze dodatkowo miałam zastrzyk oviterlle udało mi się zajść w ciążę ale nie stety była to ciąża pozamaciczna i przy tym zmieniłam lekarza . Od kwietnia w cyklu zaczynam cykl na nowo z lametta lecz pani dr do której teraz chodzę powiedziała ze zastrzyk ovitatelle jest nie potrzeby że wystarczy tylko
    Lametta ale boję się że jednak pęcherzyki nie pękną. Prosze powiedzcie czy faktycznie lametta pomoże i obejdzie się bez zastrzyku bo ja już głupieję

• A1986 Koleżanka

Wysłany: 1 kwietnia, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć.
    Czy ktoś miał cykl z lamette + później małe dawki Menopuru/gonalu i na końcu ovitrelle ? Chciałam zapytać ile wtedy trwała wasza stymulacja

‹‹ 1315 1316 1317 1318 1319
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ