Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny chętnie się dołączę 🥳
Właśnie mam 3 cykl stymulowany aromek plus otrivelle .
We wtorek pęcherzyki 20 i 18 mm , odrazu zastrzyk. Jakoś od samego rana czuję cały czas mocniej jajnik na którym był pęcherzyk 20mm nawet przy chodzeniu. USG kontrolne w sobotę ale czy to możliwe że owulacja byłaby dopiero teraz czy również macie takie bóle po owulacji stymulowanej? Ja mam pierwszy raz więc lekko mnie to zmartwiło.
Będę wdzięczna za podpowiedź , wszystkiego dobrego❤️
AgaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada, 21:06
Mutacje w kierunku trombofilii:
- Leiden heterozygotycznym
- MTHR C677T heterozygotycznym
- MTHR A12988C heterozygotycznym
-Mutacja 675 4G/5G w gębie PAI-1 -
Agus8794 wrote:Ale wspominałaś o inseminacjii. Decydujecie się w tym cyklu? Może to jest klucz?
A ja czekam na nowy cykl i zaczynam z podwójną dawką letrozolu. Zobaczymy.
Tak, decydujemy się , w przyszłym tygodniu wizyta , aby zobaczyć jak rosną pęcherzyki i dzień po lub dwa inseminacja👩 96 | 🧔92
Starania od 12.2023
05.2024 👼 💔 Aniołek, ciąża zatrzymana 10+1dc
08.2025 pierwsza wizyta w klinice niepłodności
09.2025 HSG -
Aga5656 wrote:Cześć dziewczyny chętnie się dołączę 🥳
Właśnie mam 3 cykl stymulowany aromek plus otrivelle .
We wtorek pęcherzyki 20 i 18 mm , odrazu zastrzyk. Jakoś od samego rana czuję cały czas mocniej jajnik na którym był pęcherzyk 20mm nawet przy chodzeniu. USG kontrolne w sobotę ale czy to możliwe że owulacja byłaby dopiero teraz czy również macie takie bóle po owulacji stymulowanej? Ja mam pierwszy raz więc lekko mnie to zmartwiło.
Będę wdzięczna za podpowiedź , wszystkiego dobrego❤️
Aga
Bardzo ładny wzrost pęcherzyków
Tak, takie bóle są mozliwe po owulacji , ze względu na pęknięcie pęcherzyka i wzrost progesteronu
Ostatnio miałam owulację stymulowaną , zastrzyk w niedzielę i w poniedziałek i we wtorek ogromy ból jajnika, coś jak ciągnięcie , napięcie
Aga5656 lubi tę wiadomość
👩 96 | 🧔92
Starania od 12.2023
05.2024 👼 💔 Aniołek, ciąża zatrzymana 10+1dc
08.2025 pierwsza wizyta w klinice niepłodności
09.2025 HSG -
Dopiero przy 3 cyklu takie mi się udało, w tamtym się zapadł . Ginekolog mi zwiększyła symformin na 3 razy dziennie i chyba wyszło dobrze.Plapart wrote:Bardzo ładny wzrost pęcherzyków

Tak, takie bóle są mozliwe po owulacji , ze względu na pęknięcie pęcherzyka i wzrost progesteronu
Ostatnio miałam owulację stymulowaną , zastrzyk w niedzielę i w poniedziałek i we wtorek ogromy ból jajnika, coś jak ciągnięcie , napięcie
Dziękuję Ci bardzo , uspokoiłaś mnie bo to 3 doba prawie po zastrzyku i mnie te bóle wystraszyły a owulacja powinna być najpóźniej rano dzisiaj.
A Ty masz aktualnie stymulację ?Mutacje w kierunku trombofilii:
- Leiden heterozygotycznym
- MTHR C677T heterozygotycznym
- MTHR A12988C heterozygotycznym
-Mutacja 675 4G/5G w gębie PAI-1 -