X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Stymulacja letrozolem
Odpowiedz

Stymulacja letrozolem

Oceń ten wątek:
  • Agus8794 Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plapart wrote:
    Ja już dziś po badaniu progesteronu , jest naprawdę bardzo wysoki ! Aż 28,70ng\ml - 7dpo

Zakres :
    Faza folikularna : 0,05-0,19
    Faza owulacyjna : 0,06-4,14
    Faza lutealna : 4,11-14,5

Miałam 2x pęcherzyk 16mm i 1x 13mm (8dc)

Po tak wysokim progesteronie mogę stwierdzić , że prawdopodobnie pękły dwa pęcherzyki .. bynajmniej tak mi się wydaje , przed stymulacja mój progesteron wynosił od 13 do 17 ng/ml

To bardzo dobre wiadomości ♥️ trzymam kciuki za 2 kreseczki ♥️ ja za tydzień na monitoring. Zobaczymy czy w ogóle coś urosło 🙂

Plapart lubi tę wiadomość

• Plapart Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus8794 wrote:
    To bardzo dobre wiadomości ♥️ trzymam kciuki za 2 kreseczki ♥️ ja za tydzień na monitoring. Zobaczymy czy w ogóle coś urosło 🙂

Dziękuję ! ☺️
    W piątek / sobotę mam zamiar testować

Daj znać koniecznie po monitoringu jak tam pęcherzyki ;)

👩 96 | 🧔92

Starania od 12.2023
    05.2024 👼 💔 Aniołek, ciąża zatrzymana 10+1dc

08.2025 pierwsza wizyta w klinice niepłodności
    09.2025 HSG
‹‹ 1313 1314 1315 1316 1317
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ