Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny ja dziś wzięłam 1szą tabletkę. Ja dostałam FEMARA a mój pańcio ANDROSITOL. Doktór powiedział, że będę brała aż zajdę. Tzn tabletki bierze się przez 5 dni tylko na stymulację jajeczek. Czytałam troszkę na innych forach i dziewczyny bardzo chwalą. Ponoć lepsze niż CLO.
Hana - w tamtym cyklu brałam wiesiołka i na bank czuję ze to on wyregulował mi cykl. Ostatni - 28 dni. Przed nim - 30, 40, nawet 50 dniowe. Nie wiem czy dalej brać? Czy tylko tą FEMARĘ?
Piszcie jak duże jajka wam rosną -
kalitria ja biore wiesiołek zawsze do ovu ale tylko na sluz.
Na USG ide w czwartek napisze co tam urosło czy nie urosło. Jutro łykam ostatnia tabletke i wierze ze sie uda z tym specyfikiem
Wczesniej dwa cykle na clo, brak monitoringu, nie mogłam znaleźć dobrego gina i uderzyłam do kliniki niepłodności. Maż badanie nasienia ok.
-
Ja brałam Letrozol w maju. Raz dziennie 2 tabletki, od 2 do 6 dnia cyklu. Owulacja była w dokładnie 14 dniu cyklu z lewego jajnika, choć bolał mnie prawy Efektem tej stymulacji jest Kubuś, który urodzi się w lutym Po dwóch latach starań, tonie leków, nie mogłam uwierzyć że to "cudo" zadziałało w 1 cyklu. Ja brałam Lamette bo jest tańsza niż Femara. Za opakowanie 30 tabletek płaciłam 80 zł. Polecam spróbować. Brałam też CLO przez 6 cykli, ale na mnie nie działało wcale, nic mi po nim nie rosło.
77milka77, Marta_NE, Kamilam8, ania14, Agusia8607 lubią tę wiadomość
Gosia -
Ja tez mam ten lek pod nazwa Symletrol. Rosna pieknie pecherzyki. Endometrium bardzo ladne. Na razie sprzatam bajzel w hormonach (zbyt wysokie tsh i prl-zaniedbania ginow sprzed kliniki) i zaczynam dzialac znow. Mam nadzieje, ze sie ogarnie to wszystko i wyrowna do kolejnego cyklu. Skutkow ubocznych nie ma. Jak u Ciebie-naturalne proby czy IUI na leku?
-
To masz ladne wyniki. U mnie wyszly przeboje ostatnio z prl i tsh, ale juz endo to ogarnia. U mnie przyczyny niepekania upatrywala wlasnie w podwyzszonym tsh i prl. Jak gin nie ogarnie to proponuje wizyte u endo. Pewnie spojrzy z innej strony na to i cos wymysli dobrego