Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamma-mia wrote:poprzednio 20 dc, a teraz 19 dc. Wtedy mialam 3x1 clo, ale u poprzedniego gina tak dziwnie, bo 4 dc 2x1, 5,6 3x1, 7 dc 2x1 i juz w trakcie brania leku zmienilam gina, bo nie podobal mi sie tamen, trafilam do nowej ginki w 9 czy 10 dc i bralam lamette 2x1 10 dni; a teraz u tej ginki nowy cykl bl 2x1 3-7 dc clo, 8-18 dc lametta 2,5 i owu 19 dc.
Mamma-mia lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer, ginka tez zalecila mi viagre,dzięki czemu moje endo pieknie uroslo!
Jestem z niej bardzo zadowolona.
Cholera. Skończył mi się glucophage xr i nie miałam jak wziąć dzisiejszej dawki Bylam pewna,ze mamm jeszcze jeden listek. mam nadzieję,ze się mocno nie pochrzani przez to. Jutro ide do aptekiFlowwer lubi tę wiadomość
-
Mamma-mia wrote:Flowwer, ginka tez zalecila mi viagre,dzięki czemu moje endo pieknie uroslo!
Jestem z niej bardzo zadowolona.
Cholera. Skończył mi się glucophage xr i nie miałam jak wziąć dzisiejszej dawki Bylam pewna,ze mamm jeszcze jeden listek. mam nadzieję,ze się mocno nie pochrzani przez to. Jutro ide do aptekiMamma-mia lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Ona pracuje też w klinice niepłodności, więc pewnie to również dało jej większe doświadczenie.
Generalnie tamten facet poprzedni, to była jakas masakra. Dawkowanie leku z grubej rury i dziwne,do tego nie chciał zrobić monitoringu!! Musiałam mu tłumaczyć,ze będę się czuła bezpieczniej jeśli chociaż ta przyjdę, nie był za.. jakby tego było mało,to stwierdził,ze podawanie duphastonu w II fazie cyklu "jest glupota i świadczy o porażce stymulacji". doktor nauk medycznych,kurczę!
Nie podobalo mi się to kompletnie, dlatego od razu zmieniłam lekarza -
Mamma-mia wrote:Co za straszna pogoda!
Brzuch mnie boli jak na @, a dodatkowo chyba sie przeziebilam, bo mam od dzis katar i troche boli mnie gardło. Mam nadzieje,ze łóżko i witaminy pomogą i się nie rozłoże;)
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
co tam u was dziewczyny? taka tu cisza , jak nigdy....
która w najblizszym czasie testuje?6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
1 IUI październik 2016 ciąża biochemiczna 2 IUI
3IUI grudzień 2016 serduszko bije pappa T21 1:424, Nifty Ok. córcia Iga
-
ja mam monitoring w poniedziałek, ale pochodzę to tego cyklu strasznie olewatorsko
efta lubi tę wiadomość
Hashimoto, MTHFR , NK 17%,teratozoospermia, rozjechane cytokiny, gruczolak przysadki, endometrioza, borelioza
Starania od 2013
HSG, laparoskopia, histero, IUI histero z resekcją
01.2016 I ICSI 1 zarodek, 0 mrożaków
05.2016 II ICSI 1 zarodek 8A1, 0 mrożaków, [*] 6tc 💔
11.2019 IUI
12.2019 IUI
02.2020 IUI
06.2020 III IMSI 9 komórek, 3 dojrzałe, 1 zapłodnienie - brak transferu
09.2020 - leczenie immuno i 3 cykle starań naturalnych
06.2021 IV ICSI transfer 8A1, 4 blaski zamrożone
8dpt 26, 10dpt 91, 12dpt 256, 28dpt
12+3 prenatalne - uogólniony obrzęk płodu czekamy na amnio
16tc 💔 Robercik - zespół Edwardsa
14.02.2022 FET 3aa
6dpt ⏸
7dpt beta 72,70
9dpt beta 178
14dpt 1709
25dpt jest 6t2d
12+5 usg prenatalne OK - chyba 👧
22+2 połówkowe Ok - będzie 👧
30+4 prenatalne 3 trymestru OK - dalej 👧
39+4 Julia cc 3380 50 cm ❤️ 26.10.2022
---
22.07.2024 FET 5bb
16.09.2024 FET 3bb+4cc, 3x ovitrelle, beta 8.2
11.2024 AMH 0,36 -
efta wrote:co tam u was dziewczyny? taka tu cisza , jak nigdy....
która w najblizszym czasie testuje?
Ja, ja, ja
Ale dopiero w środęwombi, Flowwer, efta, Mamma-mia, Zuza2323 lubią tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
efta wrote:co tam u was dziewczyny? taka tu cisza , jak nigdy....
która w najblizszym czasie testuje?
U mnie nic szczególnego bo to cykl z laparo więc jestem po tuningu i na 60% czuje że miałam ovu w środę pierwszą naturalna ovu !!! Ale się okaże czy mnie w konia organizm robi przy usg A tak czekam na @ i ruszam ze stymulkąWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2017, 14:34
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Alisa wrote:Hejka! Ja miałam monit w piątek - 9dc, na lewym jajniku 2 pęcherzyki: 16-17mm. Dzisiaj zapodałam Ovitrelle i jutro IUI.
Alisa lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:A co u ciebie kochana niebawem to ruchy będziesz czuć
U mnie nic szczególnego bo to cykl z laparo więc jestem po tuningu i na 60% czuje że miałam ovu w środę pierwszą naturalna ovu !!! Ale się okaże czy mnie w konia organizm robi przy usg A tak czekam na @ i ruszam ze stymulką
do ruchów to jeszcze trochę. dziś zaczęłam 14 tydzień a wiec rozpoczęłam 2 trymestr.
od dziś zmniejszam dawkę luteiny z 3x200mg na 3x100mg. już nie mogę się doczekać kiedy całkiem ją odstawię. pchanie sobie 3 razy dziennie po 2 tabletki to upierdliwa sprawa nie wspominając o dyskomforcie, bo ciągle coś wypływa i piecze.
Z niecierpliwością też czekam na końcowy wynik badan prenatalnych - wynik z krwi juz mam trochę mnie zaniepokoił , teraz jeszcze wynik całościowy pappa.
6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
1 IUI październik 2016 ciąża biochemiczna 2 IUI
3IUI grudzień 2016 serduszko bije pappa T21 1:424, Nifty Ok. córcia Iga
-
Efta ale ten czas ucieka !!! Jeszcze chwilę a dzidzia bedzie po drugiej stronie brzuszka. A badaniami się nie przejmuj
efta lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Efta,współczuję,pamiętam te ladowanie luteiny. Tez mialam 600mg dziennie,do tego przez pewien czas dupka. Niestety u mnie luteina była aż do 35 tc. Ledwo odstawiłam ja i magnez,a po kilku dniach urodziłam.
A co wyszło wyszło tego wyniku z krwi?
Trzymam kciuki żeby było dobrze :* to nsprsefe musi byc stresujace czekać na wynik tych badan.
A płeć już znasz?
Ja sie przyłączam do Justine z testowaniem zaczynam we wtorek, 10 dpo miałam zrobić betę. Jak nic nie wyjdzie, to chyba powtórze jeszcze 12dpo i odstawie dupka.
Cycki miałam nabrzmiale ostatnio cały czas,a dziś flaki sie zrobiły (8dpo). Mam bóle w podbrzuszu jak na @, a wczoraj jeden dzień mocno czułam jajniki.
Skopalam dziś krem brokulowy. Pierwszy raz w życiu mi nie wyszedl i nie wiem dlaczego! Totalnie nic nie pomaga na poprawę jego smaku.
z tego wszystkiego odechcialo mi się gotowania. Fartem akurat jechała do nas moja mama z golabkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2017, 21:35
Zuza2323 lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Trzymam kciuki który to będzie dpo?
Oj szybko to będzie bo 10dpo. Jeśli coś jest to jakaś beta wyjdzie. Jeśli nie to powtórka w piątek i jeśli znów nic to w końcu odstawiam leki.efta lubi tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/