Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
Guśka21 wrote:Jasne ! W końcu przyjdzie nasza kolej to byłyby najpiękniejsze walentynki ever ♥️ Jeśli chodzi o objawy,to mnie pobolewa brzuch Tak jak mówiłam wcześniej i wieczorami mnie mdli. Ale sama sobie nie ufam i nie wiem czy tak jest naprawdę 🤦🏼♀️
-
Cześć dziewczyny
Przechodzę na gonadotropiny i zostały mi 22 tabletki Letrozole Bluefish (2 pełne listki+ 1 listek z dwiema tabletkami). Może przydałoby się którejś z Was?👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGuśka21 wrote:Za mna dwa cykle z lametta i miałam po jednym w każdym cyklu.
-
nick nieaktualnyMilka90 wrote:Trochę lipa,bo mnie lekarz chce zrobić punkcję na lamecie i takie ivf mini , ostatnio rosły mi na lamecie 4kom ale nierówno ,na clo też ... Stąd pytam ile u Was tych komórek było
Dużo zależy od dawki. Tu nikt do ivf na Lamettcie nie podchodzi. W grę wchodzą naturalne starania lub inseminacja, więc 1-2 pęcherzyki hodujemy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySleepyhead wrote:Wtrącę się i ja 😉
2x2 (2-6dc)- 5-6 pęcherzyków
2x1 (2-6dc)- 3 pęcherzyki
Kurcze no u mnie chce się uzyskać jakość,nie ilość ...ilość juz była ... Dr twierdzi,że może właśnie mniejsza ilość da lepsza jakość ...
Żeby była punkcja muszą być 2 ,ale równe ,bo inaczej szkoda 1.600 na anestezjologa .
Chętnie Was jeszcze poczytam, jak było z ilością u innych -
Milka ja mialam jeden cykl na lamette. Po jednym pecherzyku na kazdym jajniku. Tylko pamietam, ze lekarz skupil sie na prawym bo lewy nie mial ladnego ksztaltu jego zdaniem.
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Milka90 wrote:Dzieki ,to też jakiś już obraz...
Kurcze no u mnie chce się uzyskać jakość,nie ilość ...ilość juz była ... Dr twierdzi,że może właśnie mniejsza ilość da lepsza jakość ...
Żeby była punkcja muszą być 2 ,ale równe ,bo inaczej szkoda 1.600 na anestezjologa .
Chętnie Was jeszcze poczytam, jak było z ilością u innych
U mnie były 3 - 2 na prawym i 1 na lewym. Z tym ze te 2 na prawym były trochę mniejsze.Milka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilka90 wrote:Dzieki ,to też jakiś już obraz...
Chętnie Was jeszcze poczytam, jak było z ilością u innych -
oliwka_9393 wrote:MiaK i Guska, trzymam kciuki za Wasze testowanie!! Oby się udało, bo ostatnio dużo ciąż w około
Syla, powodzenia na wizycie ! Ja mam w poniedziałek i życzę nam obu, zebysmy zobaczymy zarodki z serduszkami 😊😘
W takim razie trzymam kciuki za poniedziałek również 😉 ja już odliczam dni i godziny żeby był już ten wyczekany wtorek..
Ja brałam w obydwóch cyklach po jednej Lametta dziennie i w pierwszym cyklu były trzy pecherzyki a w drugim jeden.
- Policystyczne jajniki, długie cykle trwające 40-56 dni, mutacjaV( R2)
- 26.05.2015 córeczka z wada serca po 1,5 roku starań - zaszłam w drugim cyklu brania clo
- Od listopada 2018 starania o drugie dziecko
- I cykl z Lametta + acard 150 mg (11 dc - dwa pecherzyki po 23mmi 21mm na prawym jajniku i jeden na lewym jajniku 19mm; owulacja w 13dc, pęcherzyk pękł)
- II cykl z Lametta + acard 150mg
(10 dc jeden pęcherzyk 17mm,14 dc 21mm, 15/16dc owu, pęcherzyk pękł)
21.01.20 beta 93,4! -
Syla91 wrote:W takim razie trzymam kciuki za poniedziałek również 😉 ja już odliczam dni i godziny żeby był już ten wyczekany wtorek..
Ja brałam w obydwóch cyklach po jednej Lametta dziennie i w pierwszym cyklu były trzy pecherzyki a w drugim jeden.
Dzięki ja tak samo juz odliczam, ale jednocześnie jestem przerażona jak nigdy w życiu... czuję się, jakbym miała iść do jakieś wyroczni 😅🙈 -
oliwka_9393 wrote:Dzięki ja tak samo juz odliczam, ale jednocześnie jestem przerażona jak nigdy w życiu... czuję się, jakbym miała iść do jakieś wyroczni 😅🙈
Mam to samo a w którym tyg ty jesteś?- Policystyczne jajniki, długie cykle trwające 40-56 dni, mutacjaV( R2)
- 26.05.2015 córeczka z wada serca po 1,5 roku starań - zaszłam w drugim cyklu brania clo
- I cykl z Lametta + acard 150 mg (11 dc - dwa pecherzyki po 23mmi 21mm na prawym jajniku i jeden na lewym jajniku 19mm; owulacja w 13dc, pęcherzyk pękł)
21.01.20 beta 93,4! -
oliwka_9393 wrote:U mnie wychodzi dzisiaj 7+2
Dodatkowo złapało mnie lekkie przeziębienie, wiec teraz to już w ogóle świruję
To mamy podobnie, tylko ty troszkę wyżej jesteś bo ja mam dziś 6+4.
Ohh jak masz Przeziębienie to szybko się kuruj, lepiej zastosować więcej specyfików żeby szybciej się wyleczyć niż chodzić chora.- Policystyczne jajniki, długie cykle trwające 40-56 dni, mutacjaV( R2)
21.01.20 beta 93,4!