X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Stymulacja- zastrzyki mensinorm ktoś brał?
Odpowiedz

Stymulacja- zastrzyki mensinorm ktoś brał?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marilen Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2018, 01:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, przygotowuję się do IUI, dostałam zastrzyki Mensinorm do robienia w domu od 3- 7 dc. Wizytę miałam mieć 8-9 dc, ale 9dc nie ma dr a 8 dc jestem jeszcze na urlopie. Idę więc 10 dc, zawsze mam owulacje, ok. 13/14 dc, potwierdzone i progiem i monitoringiem.

Czy zdarzyło Wam się, że pęcherzyki za bardzo urosły? Boję się, że przerośnie i do IUI nie będę mogła podejść w tym cyklu, a zastrzyki wzięte. Jak dużo rosną pęcherzyki przy stymulacji?

7u229jcgzsq578gy.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ