X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Te 11 dni po transferze
Odpowiedz

Te 11 dni po transferze

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • wadera87 Znajoma

Wysłany: 8 października 2023, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jestem tu nowa i chciałabym się uspokoić dzięki Waszym doświadczeniom:)) 2 dni temu miałam criotransfer jednego 4AA i nic nie czuję, zero symptomów czegokolwiek. Mam 36 lat i w sumie dobre wszelkie wyniki badań, problem jest u partnera. Leczymy się w InviMed Katowice. Jak było u Was? Kiedy się udało? Czy byłyście wtedy na L4 czy pracowałyście? Mam sporo pytań.. i z góry dziękuję za odpowiedzi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2023, 06:32

• aleks.123 Autorytet

Wysłany: 8 października 2023, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wadera87 wrote:
    Hej, jestem tu nowa i chciałabym się uspokoić dzięki Waszym doświadczeniom:)) 2 dni temu miałam criotransfer jednego 4AA i nic nie czuję, zeto symptomów czegokolwiek. Mam 36 lat i w sumie dobre wszelkie wyniki badań, problem jest u partnera. Leczymy się w InviMed Katowice. Jak było u Was? Kiedy się udało? Czy byłyście wtedy na L4 czy pracowałyście? Mam sporo pytań.. i z góry dziękuję za odpowiedzi.

Warto napisać na miesięcznym wątku ivf, tam dziewczyny na pewno odpowiedzą :)

👩 95 PCOS, niedrożny prawy jajowód, Hashimoto, mutacja PAI, brak 3 kirów implantacyjnych
    🧑🏻‍🦱 84 brak plemników w nasieniu, wada genetyczna

Starania od 2020

2023 - 4 IUI nasieniem dawcy, jedna ciąża biochemiczna 💔

Styczeń 2024 - start procedury ivf, krótki protokół ovaleap+mensinorm
    30.01.2024 - punkcja, 8 dojrzałych 🥚 zapładniamy 6, mamy 1 ❄️ 4.2.2
    2.04. Transfer nieudany

26.07. 2024 - start 2. procedury, 10 komórek- zarodków brak 💔
  • MalaSu Ekspertka

Wysłany: 8 października 2023, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodź na wątek „ivf październik „dziewczyny odpowiedzą na pytania i podzielą się doświadczeniem 😉

Ona 🙎‍♀️36 On 🤵‍♂️37
    Starania 5lat
    2020 3x inseminacja
    2021 2x transfer
    1transfer świeży ❌
    2 transfer blastocysta 4AA- biochem
    1.06.2022- wyłuszczenie mięśniaka 8cm

7.2023- punkcja
    17 pobranych 12 dojrzałych 10 zapłodnionych
    ❄️❄️❄️ 5dniowe (2x ExB/A i 1x B/A)

AMH 2,96
    IO
    Niedoczynność tarczycy ( jedni mówią, ze jest inni, ze nie ma)
    Kariotypy 🆗
    Mutacja FV R2 heterozygotyczny
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ