Te 11 dni po transferze
-
Hej, jestem tu nowa i chciałabym się uspokoić dzięki Waszym doświadczeniom:)) 2 dni temu miałam criotransfer jednego 4AA i nic nie czuję, zero symptomów czegokolwiek. Mam 36 lat i w sumie dobre wszelkie wyniki badań, problem jest u partnera. Leczymy się w InviMed Katowice. Jak było u Was? Kiedy się udało? Czy byłyście wtedy na L4 czy pracowałyście? Mam sporo pytań.. i z góry dziękuję za odpowiedzi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2023, 06:32
-
wadera87 wrote:Hej, jestem tu nowa i chciałabym się uspokoić dzięki Waszym doświadczeniom:)) 2 dni temu miałam criotransfer jednego 4AA i nic nie czuję, zeto symptomów czegokolwiek. Mam 36 lat i w sumie dobre wszelkie wyniki badań, problem jest u partnera. Leczymy się w InviMed Katowice. Jak było u Was? Kiedy się udało? Czy byłyście wtedy na L4 czy pracowałyście? Mam sporo pytań.. i z góry dziękuję za odpowiedzi.
Warto napisać na miesięcznym wątku ivf, tam dziewczyny na pewno odpowiedzą👩 95 PCOS, niedrożny prawy jajowód, Hashimoto, mutacja PAI, brak 3 kirów implantacyjnych
🧑🏻🦱 84 brak plemników w nasieniu, wada genetyczna
Starania od 2020
2023 - 4 IUI nasieniem dawcy, jedna ciąża biochemiczna 💔
Styczeń 2024 - start procedury ivf, krótki protokół ovaleap+mensinorm
30.01.2024 - punkcja, 8 dojrzałych 🥚 zapładniamy 6, mamy 1 ❄️ 4.2.2
2.04. Transfer nieudany
26.07. 2024 - start 2. procedury, 10 komórek- zarodków brak 💔 -
Chodź na wątek „ivf październik „dziewczyny odpowiedzą na pytania i podzielą się doświadczeniem 😉Ona 🙎♀️36 On 🤵♂️37
Starania 5lat
2020 3x inseminacja
2021 2x transfer
1transfer świeży ❌
2 transfer blastocysta 4AA- biochem
1.06.2022- wyłuszczenie mięśniaka 8cm
7.2023- punkcja
17 pobranych 12 dojrzałych 10 zapłodnionych
❄️❄️❄️ 5dniowe (2x ExB/A i 1x B/A)
AMH 2,96
IO
Niedoczynność tarczycy ( jedni mówią, ze jest inni, ze nie ma)
Kariotypy 🆗
Mutacja FV R2 heterozygotyczny -