X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Te 11 dni po transferze
Odpowiedz

Te 11 dni po transferze

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • wadera87 Znajoma

Wysłany: 8 października 2023, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jestem tu nowa i chciałabym się uspokoić dzięki Waszym doświadczeniom:)) 2 dni temu miałam criotransfer jednego 4AA i nic nie czuję, zero symptomów czegokolwiek. Mam 36 lat i w sumie dobre wszelkie wyniki badań, problem jest u partnera. Leczymy się w InviMed Katowice. Jak było u Was? Kiedy się udało? Czy byłyście wtedy na L4 czy pracowałyście? Mam sporo pytań.. i z góry dziękuję za odpowiedzi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2023, 06:32

• aleks.123 Autorytet

Wysłany: 8 października 2023, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wadera87 wrote:
    Hej, jestem tu nowa i chciałabym się uspokoić dzięki Waszym doświadczeniom:)) 2 dni temu miałam criotransfer jednego 4AA i nic nie czuję, zeto symptomów czegokolwiek. Mam 36 lat i w sumie dobre wszelkie wyniki badań, problem jest u partnera. Leczymy się w InviMed Katowice. Jak było u Was? Kiedy się udało? Czy byłyście wtedy na L4 czy pracowałyście? Mam sporo pytań.. i z góry dziękuję za odpowiedzi.

Warto napisać na miesięcznym wątku ivf, tam dziewczyny na pewno odpowiedzą :)

👩 95 PCOS, niedrożny prawy jajowód, Hashimoto, mutacja PAI, brak 3 kirów implantacyjnych
    🧑🏻‍🦱 84 brak plemników w nasieniu, wada genetyczna

Starania od 2020

2023 - 4 IUI nasieniem dawcy, jedna ciąża biochemiczna 💔

Styczeń 2024 - start procedury ivf, krótki protokół ovaleap+mensinorm
    30.01.2024 - punkcja, 8 dojrzałych 🥚 zapładniamy 6, mamy 1 ❄️ 4.2.2
    2.04. Transfer nieudany

26.07. 2024 - start 2. procedury, 10 komórek- zarodków brak 💔
  • MalaSu Ekspertka

Wysłany: 8 października 2023, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodź na wątek „ivf październik „dziewczyny odpowiedzą na pytania i podzielą się doświadczeniem 😉

Ona 🙎‍♀️36 On 🤵‍♂️37
    Starania 5lat
    2020 3x inseminacja
    2021 2x transfer
    1transfer świeży ❌
    2 transfer blastocysta 4AA- biochem
    1.06.2022- wyłuszczenie mięśniaka 8cm

7.2023- punkcja
    17 pobranych 12 dojrzałych 10 zapłodnionych
    ❄️❄️❄️ 5dniowe (2x ExB/A i 1x B/A)

AMH 2,96
    IO
    Niedoczynność tarczycy ( jedni mówią, ze jest inni, ze nie ma)
    Kariotypy 🆗
    Mutacja FV R2 heterozygotyczny
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ