Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Te 11 dni po transferze
Odpowiedz

Te 11 dni po transferze

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • wadera87 Znajoma

Wysłany: 8 października 2023, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jestem tu nowa i chciałabym się uspokoić dzięki Waszym doświadczeniom:)) 2 dni temu miałam criotransfer jednego 4AA i nic nie czuję, zero symptomów czegokolwiek. Mam 36 lat i w sumie dobre wszelkie wyniki badań, problem jest u partnera. Leczymy się w InviMed Katowice. Jak było u Was? Kiedy się udało? Czy byłyście wtedy na L4 czy pracowałyście? Mam sporo pytań.. i z góry dziękuję za odpowiedzi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2023, 06:32

• aleks.123 Autorytet

Wysłany: 8 października 2023, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wadera87 wrote:
    Hej, jestem tu nowa i chciałabym się uspokoić dzięki Waszym doświadczeniom:)) 2 dni temu miałam criotransfer jednego 4AA i nic nie czuję, zeto symptomów czegokolwiek. Mam 36 lat i w sumie dobre wszelkie wyniki badań, problem jest u partnera. Leczymy się w InviMed Katowice. Jak było u Was? Kiedy się udało? Czy byłyście wtedy na L4 czy pracowałyście? Mam sporo pytań.. i z góry dziękuję za odpowiedzi.

Warto napisać na miesięcznym wątku ivf, tam dziewczyny na pewno odpowiedzą :)

👩 95 PCOS, niedrożny prawy jajowód, Hashimoto, mutacja PAI, brak 3 kirów implantacyjnych
    🧑🏻‍🦱 84 brak plemników w nasieniu, wada genetyczna

Starania od 2020

2023 - 4 IUI nasieniem dawcy, jedna ciąża biochemiczna 💔

styczeń 2024 - start 1. procedury - 8 dojrzałych komórek, zapłodnionych 6, 1 ❄️ transfer nieudany 💔

26.07. 2024 - start 2. procedury, 10 komórek- zarodków brak 💔

21.12.2024 - start 3. procedury, 10 komórek, mamy 5 ❄️

marzec 2025 - transfer nieudany ❌

9.06.25 - transfer, 7dpt ⏸️ 8dpt - 69, 9 dpt - 119, 11 dpt - 283

5.07.25 - jest ❤️

15.02.2026 - na świecie nasz CUD 🎀
  • MalaSu Ekspertka

Wysłany: 8 października 2023, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodź na wątek „ivf październik „dziewczyny odpowiedzą na pytania i podzielą się doświadczeniem 😉

Ona 🙎‍♀️36 On 🤵‍♂️37
    Starania 5lat
    2020 3x inseminacja
    2021 2x transfer
    1transfer świeży ❌
    2 transfer blastocysta 4AA- biochem
    1.06.2022- wyłuszczenie mięśniaka 8cm

7.2023- punkcja
    17 pobranych 12 dojrzałych 10 zapłodnionych
    ❄️❄️❄️ 5dniowe (2x ExB/A i 1x B/A)

AMH 2,96
    IO
    Niedoczynność tarczycy ( jedni mówią, ze jest inni, ze nie ma)
    Kariotypy 🆗
    Mutacja FV R2 heterozygotyczny
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ