X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Test ciążowy 3dni po ovitrelle negatywny
Odpowiedz

Test ciążowy 3dni po ovitrelle negatywny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Liszka19 Znajoma

Wysłany: 28 lutego, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część dziewczyny! :) mój temat pewnie już nie raz poruszany ale mam nadzieję że mi pomożecie. Jestem trzeci dzień po zastrzyku ovitrelle. Tak z ciekawości zrobiłam test ciążowy i wyszedł negatywny 🤔 czy któraś miała podobny przypadek ? Chodzi mi o to że mój organizm bardzo szybko się pozbył hcg z organizmu i czy to normalne ? Próbowałam się skontaktować z gin ale niestety nie udało się.

• Mati01 Autorytet

Wysłany: 28 lutego, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liszka19 wrote:
    Część dziewczyny! :) mój temat pewnie już nie raz poruszany ale mam nadzieję że mi pomożecie. Jestem trzeci dzień po zastrzyku ovitrelle. Tak z ciekawości zrobiłam test ciążowy i wyszedł negatywny 🤔 czy któraś miała podobny przypadek ? Chodzi mi o to że mój organizm bardzo szybko się pozbył hcg z organizmu i czy to normalne ? Próbowałam się skontaktować z gin ale niestety nie udało się.
    Hej, jest taki wątek „testowanie po zastrzyku ovitrele „ tam napisz pewnie ci dziewczyny pomoga , ja testowałam po zastrzyku dopeiro w 12 dniu po i miałam jeszcze kreskę

Starania od 2022
    🙋🏻‍♀️ 33
    🙋🏻‍♂️26

Nasienie ✅
    Owulacja ✅
    Hormony ✅
    AMH 2,8 ✅
    HSG ✅
    Witaminy ✅
    Immunologia ✅
    Kir Bx ✅ 3/5
    Kariotypy ✅
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox 75
    12.2024 hsg z lipiodolem
    02.2025 kwalifikacja in vitro
    03.2025 scratching endometrium
    04.2025 start stymulacji, protokół krótki
    14.04 pierwszy podgląd 🥚🥚(11 pęcherzyków)
    16.04 drugi podgląd 🥚🥚 (13 pęcherzyków)
    19.04 punkcja (18 pęcherzyków= 10 dojrzałych komórek, 6 poszło do zapłodnienia)
    ❄️❄️❄️
    🔜19.05 scratching endometrium
    🔜 06 transfer 🤞
  • Dotipik Ekspertka

Wysłany: 28 lutego, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liszka19 wrote:
    Może jeszcze nerki nie przefiltrowany, abo mocz za bardzo rozcienczoy

• Liszka19 Znajoma

Wysłany: 28 lutego, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za podpowiedź,no nic spróbuję jeszcze jutro z porannego moczu. Strasznie mnie to nurtuje teraz 😅

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ