X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Test ciążowy 3dni po ovitrelle negatywny
Odpowiedz

Test ciążowy 3dni po ovitrelle negatywny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Liszka19 Znajoma

Wysłany: 28 lutego, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część dziewczyny! :) mój temat pewnie już nie raz poruszany ale mam nadzieję że mi pomożecie. Jestem trzeci dzień po zastrzyku ovitrelle. Tak z ciekawości zrobiłam test ciążowy i wyszedł negatywny 🤔 czy któraś miała podobny przypadek ? Chodzi mi o to że mój organizm bardzo szybko się pozbył hcg z organizmu i czy to normalne ? Próbowałam się skontaktować z gin ale niestety nie udało się.

• Mati01 Ekspertka

Wysłany: 28 lutego, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liszka19 wrote:
    Część dziewczyny! :) mój temat pewnie już nie raz poruszany ale mam nadzieję że mi pomożecie. Jestem trzeci dzień po zastrzyku ovitrelle. Tak z ciekawości zrobiłam test ciążowy i wyszedł negatywny 🤔 czy któraś miała podobny przypadek ? Chodzi mi o to że mój organizm bardzo szybko się pozbył hcg z organizmu i czy to normalne ? Próbowałam się skontaktować z gin ale niestety nie udało się.
    Hej, jest taki wątek „testowanie po zastrzyku ovitrele „ tam napisz pewnie ci dziewczyny pomoga , ja testowałam po zastrzyku dopeiro w 12 dniu po i miałam jeszcze kreskę

Starania od 2022
    🙋🏻‍♀️ 33
    🙋🏻‍♂️26

Nasienie ✅
    Owulacja ✅
    Hormony ✅
    AMH 2,8 ✅
    HSG ✅
    Witaminy ✅
    Immunologia ✅
    Kir Bx ✅ 3/5
    Kariotypy ✅
    12.2024 hsg z lipiodolem
    02.2025 kwalifikacja in vitro
    03.2025 scratching endometrium
    🔜 04.2025 start stymulacji, protokół krótki
  • Dotipik Przyjaciółka

Wysłany: 28 lutego, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liszka19 wrote:
    Może jeszcze nerki nie przefiltrowany, abo mocz za bardzo rozcienczoy

• Liszka19 Znajoma

Wysłany: 28 lutego, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za podpowiedź,no nic spróbuję jeszcze jutro z porannego moczu. Strasznie mnie to nurtuje teraz 😅

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ