Test PCT
-
Czesc dziewczyny! Czy ktoras w Was robila PCT Test? U mnie niestety wyszedl wynik negatywny- brak ruchliwych plemnikow (pomimo bardzo dobrych parametrow spermy). Jakie byly u Was kolejne kroki po tescie? Ponowny test PCT w kolejnym cyklu? Jakie ewentualnie badania? Dziekuje z gory za odpowiedz
Martoszka lubi tę wiadomość
Asiasia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsiasia wrote:Czesc dziewczyny! Czy ktoras w Was robila PCT Test? U mnie niestety wyszedl wynik negatywny- brak ruchliwych plemnikow (pomimo bardzo dobrych parametrow spermy). Jakie byly u Was kolejne kroki po tescie? Ponowny test PCT w kolejnym cyklu? Jakie ewentualnie badania? Dziekuje z gory za odpowiedz
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
martwi mnie ten temat
/ U mnie w 3cim cyklu z Clo, wreszcie podano mi zastrzyk i mam nadzieje, ze do owu doszlo.Niemniej wlasnie ten test PCT wykazal, ze plemniki sie nie ruszaja, dlatego jestem ciekawa co lekarz zrobi w kolejnym cyklu…potworzy test PCT (bede pewnie na to nalegac), czy od razu przywali z grubej rury inseminacja
Asiasia
-
Asiasia ja mialam pct wynik 100% negatywnych przy ponadprzecietnych parametrach nasienia... Lekarz powiedzial ze to jest wskazanie do iui.. Nie mniej jednak mial przypadki ze kobieta przyszla z takim wlasnie wynikiem a 2 tyg pozniej dostawal sms ze w ciazy jest.. Wiec on tez patrzy z rezerwa na taki wynik.. Ja mialam 3 iui i sie udalo za 3 razem teraz mam cudna coreczke
ale u mnie jeszcze dodatkowo byl problem z niskim amh
wiec jesli masz tylko wrogi sluz to glowa do gory iui i bedzie dobrze
Asiasia lubi tę wiadomość
-