Test po zastrzyku ovitrelle
-
WIADOMOŚĆ
-
Em11 wrote:Hej dziewczyny,dzisiaj 12 po zastrzyku i tylko jedna kreska, teraz już tylko czekać na @
Em11 mi ostatnio w 15 dniu po zastrzyku wyszła kreska a beta i tak była 7,1 więc może poczekaj jeszcze. Trzymam kciuki.
Ja jestem Dzisiaj 6 dzień po i nosi mnie jużEm11 lubi tę wiadomość
2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Po przerwie musi sie udać odrazu. (trzymam kciuki) Beta juz pewna na 100 % ze sie nie zmieni?
33lat/Starania 6 lat/ Graves-Basedow
ANA-1:640, NK 15,1%,
hetero MTHFR 1298 C, PAI, VR2
4 IUI -
Usunieta tarczyca
Niespodziewane 2 kreski w prima aprilis '22
c. naturalna bez leczenia- "NIEPLANOWANA" -
Hej dziewczyny:-) jestem nowa na forum, ale podczytuje Was już od dłuższego czasu. Rozwiałyscie już wiele moich wątpliwości a teraz chciałabym zacząć się udzielać
przyjmiecie mnie;-)?
Tak krótko o mnie: staramy się tak intensywnie pół roku jednak obserwacje cyklu prowadzę już długo i wiem, że nie mam owulacji. Właśnie mija 30 dc z clo i ovitrelle (podane w 15 dc). Usg w 19 dc potwierdziło owulacje, progesteron w 20 dc wynosił 10.7 a od 21 dc biorę luteinę. Temperatura wzrosła dopiero w 23 dc choć nie wiem na ile to ważne bo zmieniłam termometr. Wczoraj zrobiłam hcg total i wyszło... 15.2. Ale dowiedziałam się, że to nie to samo co beta hcg i dziś po 17 godzinach od badania total Hcg beta hcg wyszła 18.82. Mam zamiar zrobić badanie bety jutro na wieczór (bo ani w czwartek ani w piątek rano nie da rady). Choć chyba nie ma się co łudzić? Ta beta jest taka strasznie mała. Krwawienia nie ma bo biorę luteina ale boli mnie brzuch. Doradzicie coś? Pozdrawiam wszystkie staraczki i mamusie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2018, 16:17
-
Milama wrote:Hej dziewczyny:-) jestem nowa na forum, ale podczytuje Was już od dłuższego czasu. Rozwiałyscie już wiele moich wątpliwości a teraz chciałabym zacząć się udzielać
przyjmiecie mnie;-)?
Tak krótko o mnie: staramy się tak intensywnie pół roku jednak obserwacje cyklu prowadzę już długo i wiem, że nie mam owulacji. Właśnie mija 30 dc z clo i ovitrelle (podane w 15 dc). Usg w 19 dc potwierdziło owulacje, progesteron w 20 dc wynosił 10.7 a od 21 dc biorę luteinę. Temperatura wzrosła dopiero w 23 dc choć nie wiem na ile to ważne bo zmieniłam termometr. Wczoraj zrobiłam hcg total i wyszło... 15.2. Ale dowiedziałam się, że to nie to samo co beta hcg i dziś po 17 godzinach od badania total Hcg beta hcg wyszła 18.82. Mam zamiar zrobić badanie bety jutro na wieczór (bo ani w czwartek ani w piątek rano nie da rady). Choć chyba nie ma się co łudzić? Ta beta jest taka strasznie mała. Krwawienia nie ma bo biorę luteina ale boli mnie brzuch. Doradzicie coś? Pozdrawiam wszystkie staraczki i mamusie
jeśli dobrze przeczytałam to bhcg na poziomie 18.82 to raczej dobry znak
powtórz badanie i jak będzie przyrost to kolejny bociek
Milama lubi tę wiadomość
-
Gryfno dziołcha wrote:No cześć
jeśli dobrze przeczytałam to bhcg na poziomie 18.82 to raczej dobry znak
powtórz badanie i jak będzie przyrost to kolejny bociek
-
Milama wrote:A jak zrobię badanie bhcg jutro to mogę je porównać z badaniem total hcg? Bo jutro minie dokładnie 48 h od badania total hcg i 31 godzin od badania bhcg i nie wiem czy będę umiała zinterpretować wynik. I oczywiście dziękuję za odpowiedź.