Test po zastrzyku ovitrelle
-
WIADOMOŚĆ
-
Em11 wrote:Hej dziewczyny,dzisiaj 12 po zastrzyku i tylko jedna kreska, teraz już tylko czekać na @
Em11 mi ostatnio w 15 dniu po zastrzyku wyszła kreska a beta i tak była 7,1 więc może poczekaj jeszcze. Trzymam kciuki.
Ja jestem Dzisiaj 6 dzień po i nosi mnie jużEm11 lubi tę wiadomość
2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Po przerwie musi sie udać odrazu. (trzymam kciuki) Beta juz pewna na 100 % ze sie nie zmieni?
33lat/Starania 6 lat/ Graves-Basedow
ANA-1:640, NK 15,1%,
hetero MTHFR 1298 C, PAI, VR2
4 IUI -
Usunieta tarczyca
Niespodziewane 2 kreski w prima aprilis '22
c. naturalna bez leczenia- "NIEPLANOWANA" -
Hej dziewczyny:-) jestem nowa na forum, ale podczytuje Was już od dłuższego czasu. Rozwiałyscie już wiele moich wątpliwości a teraz chciałabym zacząć się udzielać przyjmiecie mnie;-)?
Tak krótko o mnie: staramy się tak intensywnie pół roku jednak obserwacje cyklu prowadzę już długo i wiem, że nie mam owulacji. Właśnie mija 30 dc z clo i ovitrelle (podane w 15 dc). Usg w 19 dc potwierdziło owulacje, progesteron w 20 dc wynosił 10.7 a od 21 dc biorę luteinę. Temperatura wzrosła dopiero w 23 dc choć nie wiem na ile to ważne bo zmieniłam termometr. Wczoraj zrobiłam hcg total i wyszło... 15.2. Ale dowiedziałam się, że to nie to samo co beta hcg i dziś po 17 godzinach od badania total Hcg beta hcg wyszła 18.82. Mam zamiar zrobić badanie bety jutro na wieczór (bo ani w czwartek ani w piątek rano nie da rady). Choć chyba nie ma się co łudzić? Ta beta jest taka strasznie mała . Krwawienia nie ma bo biorę luteina ale boli mnie brzuch. Doradzicie coś? Pozdrawiam wszystkie staraczki i mamusieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2018, 16:17
-
Milama wrote:Hej dziewczyny:-) jestem nowa na forum, ale podczytuje Was już od dłuższego czasu. Rozwiałyscie już wiele moich wątpliwości a teraz chciałabym zacząć się udzielać przyjmiecie mnie;-)?
Tak krótko o mnie: staramy się tak intensywnie pół roku jednak obserwacje cyklu prowadzę już długo i wiem, że nie mam owulacji. Właśnie mija 30 dc z clo i ovitrelle (podane w 15 dc). Usg w 19 dc potwierdziło owulacje, progesteron w 20 dc wynosił 10.7 a od 21 dc biorę luteinę. Temperatura wzrosła dopiero w 23 dc choć nie wiem na ile to ważne bo zmieniłam termometr. Wczoraj zrobiłam hcg total i wyszło... 15.2. Ale dowiedziałam się, że to nie to samo co beta hcg i dziś po 17 godzinach od badania total Hcg beta hcg wyszła 18.82. Mam zamiar zrobić badanie bety jutro na wieczór (bo ani w czwartek ani w piątek rano nie da rady). Choć chyba nie ma się co łudzić? Ta beta jest taka strasznie mała . Krwawienia nie ma bo biorę luteina ale boli mnie brzuch. Doradzicie coś? Pozdrawiam wszystkie staraczki i mamusieMilama lubi tę wiadomość
-
Gryfno dziołcha wrote:No cześć jeśli dobrze przeczytałam to bhcg na poziomie 18.82 to raczej dobry znak powtórz badanie i jak będzie przyrost to kolejny bociek
-
Milama wrote:A jak zrobię badanie bhcg jutro to mogę je porównać z badaniem total hcg? Bo jutro minie dokładnie 48 h od badania total hcg i 31 godzin od badania bhcg i nie wiem czy będę umiała zinterpretować wynik. I oczywiście dziękuję za odpowiedź.