Test po zastrzyku ovitrelle
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, jestem nowa i postanowiłam że może mnie pocieszycie, doradzicie i sama nie wiem co jeszcze... to mój pierwszy cykl stymulowany lamettą, w 12 dc monitoring, po 2 pęcherzyki, w 13 dc zastrzyk z ovitrelle. Lekarz kazał mi brać duphaston więc biorę go jakoś od 16 dc 2x1. Od kilku dni czuje podbrzusze jak na okres i dlatego wiązałam z tym cyklem duże nadzieje. Dzisiaj rano, 14 dni po zastrzyku test negatywny... jutro jadę na betę dla potwierdzenia żeby już przestać brać dupka i czekać na @... jest mi tak przykro, chociaż czytałam na forum że niektórym się udało mimo jednej kreski na teście na tym etapie.
-
Mara20 wrote:Cześć dziewczyny, jestem nowa i postanowiłam że może mnie pocieszycie, doradzicie i sama nie wiem co jeszcze... to mój pierwszy cykl stymulowany lamettą, w 12 dc monitoring, po 2 pęcherzyki, w 13 dc zastrzyk z ovitrelle. Lekarz kazał mi brać duphaston więc biorę go jakoś od 16 dc 2x1. Od kilku dni czuje podbrzusze jak na okres i dlatego wiązałam z tym cyklem duże nadzieje. Dzisiaj rano, 14 dni po zastrzyku test negatywny... jutro jadę na betę dla potwierdzenia żeby już przestać brać dupka i czekać na @... jest mi tak przykro, chociaż czytałam na forum że niektórym się udało mimo jednej kreski na teście na tym etapie.
A ile się już staracie?
Spokojnie, większość z nas jedzie na tym samym wózku a może się rozkręci?’94
04.2021 - początek starań
Endometrioza (endoskopia torbieli 15.12.2020 oba jajniki)
❌AMH 0.34 (lipiec’21 synevo)
🏥Salve Łódź
❌AMH 0.44 (wrzesień 21dc diag)
⬇️AMH 0.16 (listopad 3dc diag)
⬇️AMH 0.078 (luty’22 14dc diag)
12.2021 ✖️Krótki protokół - dwa zdegenerowane pecherzyki, nie doszło do punkcji
🏥KrakOvi
⬆️AMH 0.59 ( luty’22 robione na miejscu)
3.2022 Długi protokół - 7 pęcherzyków ->2 komórki🥚🥚->1 zarodek🍀 -> beta 0 😥
5.2022 długi protokół - 9 pęcherzyków -> 1 komórka (reszta niedojrzałe)-> zero zarodków 😓
🏥 Eurofertil Ostrava
6.2022
1️⃣Mini stymulacja - 6 pęcherzyków->2 komórki -> 2 zarodki 🍀🍀-> ❄️
2️⃣ Mini stymulacja - 3 pecherzyki -> 3 komórki(jedna niedojrzała)-> 🍀🍀->❄️❄️
👨⚕️Paśnik -> wysokie NK, brak kilku Kir implantacyjnych (intralipid, encorton)
Transfer 7.09.2022🤞 beta 0
Transfer 12.10.2022
5dpt 19.2 🙏 7dpt 67.8🥹 9dpt 263🥰 -
Sylza wrote:A ile się już staracie?
Spokojnie, większość z nas jedzie na tym samym wózku a może się rozkręci? -
Mango44 jak u ciebie?
Ja dzisiaj 14 dni po Ovitrelle beta 0,6 więc czekam na miesiączkę i zabawa zaczyna się od nowa.
Mara20 witaj beta z krwi będzie rozstrzygająca trzymam kciuki.
Angielina lubi tę wiadomość
Ona 26 lat
PCOS
Metformina, Ovarin, witamina D
09.2021 Letrozol+Ovitrelle+Luteina X
On 29 lat
Badania nasienia ok -
Kropeczka95 wrote:Mango44 jak u ciebie?
Ja dzisiaj 14 dni po Ovitrelle beta 0,6 więc czekam na miesiączkę i zabawa zaczyna się od nowa.
Mara20 witaj beta z krwi będzie rozstrzygająca trzymam kciuki. -
Olcia 123 wrote:Halo dziewczyny dziś rano robiłam betę wyniki dopiero w pt a dziś po południu robiłam test wyszedł Negatywny czy to oznacza że nie jestem w ciąży 😓😭
-
Olcia 123 wrote:Halo dziewczyny dziś rano robiłam betę wyniki dopiero w pt a dziś po południu robiłam test wyszedł Negatywny czy to oznacza że nie jestem w ciąży 😓😭
Olcia 123, Sylza, Tweety_ lubią tę wiadomość
-
Hej, spokojnie głowa do góry, pamiętaj ze klinika to tez jest wyjście aby uzyskać efekt a może się uda jeszcze bez!
U mnie 10 dzień po ovi, test sikany biały, jutro powtórka plus beta i w sumie chyba czekam na @ bo patrzę na objawy jakie miałam w ubiegłym cyklu to teraz dokładnie tak samo. Może bardziej mnie bolały jajniki 6 dni po ovu ale mam wrażenie ze już więcej mi tego nie przedłużą
Olcia 123 lubi tę wiadomość
’94
04.2021 - początek starań
Endometrioza (endoskopia torbieli 15.12.2020 oba jajniki)
❌AMH 0.34 (lipiec’21 synevo)
🏥Salve Łódź
❌AMH 0.44 (wrzesień 21dc diag)
⬇️AMH 0.16 (listopad 3dc diag)
⬇️AMH 0.078 (luty’22 14dc diag)
12.2021 ✖️Krótki protokół - dwa zdegenerowane pecherzyki, nie doszło do punkcji
🏥KrakOvi
⬆️AMH 0.59 ( luty’22 robione na miejscu)
3.2022 Długi protokół - 7 pęcherzyków ->2 komórki🥚🥚->1 zarodek🍀 -> beta 0 😥
5.2022 długi protokół - 9 pęcherzyków -> 1 komórka (reszta niedojrzałe)-> zero zarodków 😓
🏥 Eurofertil Ostrava
6.2022
1️⃣Mini stymulacja - 6 pęcherzyków->2 komórki -> 2 zarodki 🍀🍀-> ❄️
2️⃣ Mini stymulacja - 3 pecherzyki -> 3 komórki(jedna niedojrzała)-> 🍀🍀->❄️❄️
👨⚕️Paśnik -> wysokie NK, brak kilku Kir implantacyjnych (intralipid, encorton)
Transfer 7.09.2022🤞 beta 0
Transfer 12.10.2022
5dpt 19.2 🙏 7dpt 67.8🥹 9dpt 263🥰 -
Cześć Dziewczyny,
Ja już po histeroskopii. Od listopada wracam do gry. Dam znać czy kolejny miesiąc będzie tylko na aromek+ovitrelle, czy lekarz zgodzi się na IUI.
Trzymam za Was kciuki i dawajcie znać o postępach 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2021, 19:28
-
Sylza wrote:Hej, spokojnie głowa do góry, pamiętaj ze klinika to tez jest wyjście aby uzyskać efekt a może się uda jeszcze bez!
U mnie 10 dzień po ovi, test sikany biały, jutro powtórka plus beta i w sumie chyba czekam na @ bo patrzę na objawy jakie miałam w ubiegłym cyklu to teraz dokładnie tak samo. Może bardziej mnie bolały jajniki 6 dni po ovu ale mam wrażenie ze już więcej mi tego nie przedłużą
Trzymam kciuki. Przyjdzie czas i na nas🙂 -
Hej dziewczyny.
14 dni po ovitrelle i test wyszedł negatywny Strasznie mi jest przykro. Jak sobie radzicie z tym wszystkim ? Ja miałam pierwszy miesiąc z Klomifenen i nic. Następnie robiłam 14 dni zastrzyki Ovaleap , pecherzyki osiągnęły wielkość 22mm i zrobilam zastrzyk z ovitrelle. Dzisiaj testowałam i nic z tego nie wyszło. Czyli zaczynamy wszystko od początku. Ehh -
Angielina wrote:Hej dziewczyny.
14 dni po ovitrelle i test wyszedł negatywny Strasznie mi jest przykro. Jak sobie radzicie z tym wszystkim ? Ja miałam pierwszy miesiąc z Klomifenen i nic. Następnie robiłam 14 dni zastrzyki Ovaleap , pecherzyki osiągnęły wielkość 22mm i zrobilam zastrzyk z ovitrelle. Dzisiaj testowałam i nic z tego nie wyszło. Czyli zaczynamy wszystko od początku. Ehh
ja jestem po 3 zastrzykach z Orvitelle i nic. zapisali mnie na drożność jajowodów jednak dwa dni przed odwołali bo awaria sprzętu. przepłakałam 3 dni bo kolejny miesiąc do tylu. czekam na kolejny cykl bh znowu zapisać się na zabieg.... staramy się juz prawie 4 lata .... psychicznie juz nie ogarniam. mocno zastanawiam się nad psychologiem... -
k.p wrote:ja jestem po 3 zastrzykach z Orvitelle i nic. zapisali mnie na drożność jajowodów jednak dwa dni przed odwołali bo awaria sprzętu. przepłakałam 3 dni bo kolejny miesiąc do tylu. czekam na kolejny cykl bh znowu zapisać się na zabieg.... staramy się juz prawie 4 lata .... psychicznie juz nie ogarniam. mocno zastanawiam się nad psychologiem...
Kochana my się staraliśmy naturalnie 3 lata aż w końcu zdecydowaliśmy się na klinikę. U mnie stwierdzony PCOS , długie cykle dlatego miałam stymulację. Jestem tez po sprawdzeniu drożności jajowodów i wszystko w normie. Nasienie partnera tez w normie. Całkowicie Cię rozumiem, ale pamiętaj , ze nie jesteś z tym sama 💕 Jesteśmy wszystkie z Tobą 😘 Damy radę mimo wszystko. Psycholog to tez bardzo dobre wyjście. Oczyszczenie się z całego smutku i żalu dobrze wpływa na cała sytuacje starań. A miałaś tez monitoring cyklu miesiąc po miesiącu ?