Test po zastrzyku ovitrelle
-
WIADOMOŚĆ
-
Bezsilna;( wrote:Odrazu proszę o wiadomość jak tescik ci wyszedł
I tak samo jaki wynik bety;)
Bo ja tu zaraz jajko zniosę 😃😃😃
Nie pojechałam na betę, bo bez sensu nie miała bym jak jej powtórzyć w niedziele.
Dziś siknelam, kreska druga była ale taka bladsza trochę leciutko może różana tak tyci... jutro jeszcze sikne i wtedy polecenia😳 może tak powoli się rozkręca? Dramat -
PustynnyKwiat wrote:Nie pojechałam na betę, bo bez sensu nie miała bym jak jej powtórzyć w niedziele.
Dziś siknelam, kreska druga była ale taka bladsza trochę leciutko może różana tak tyci... jutro jeszcze sikne i wtedy polecenia😳 może tak powoli się rozkręca? Dramat
No ty psiocho jedna !!!! Było jechać na betę i nie gadać że bez sensu!!!! Powtórzyła byś w poniedziałek!!
Dawaj zdjęcie testa -
Bezsilna;( wrote:No ty psiocho jedna !!!! Było jechać na betę i nie gadać że bez sensu!!!! Powtórzyła byś w poniedziałek!!
Dawaj zdjęcie testa
Haha no wiem, ale później se myślę na UJ się nakręcam🤔🤔 jutro z rancs polecę i sikne to wyślę haha
Jezuuu aż sama się stresuje teraz hah ale kurde ma być to będzie 🫣🫣
Nie zrobiłam dziś zdjęcia🤣🙈 dziś tak na szybkensa że nie wiem -
Ja dziś byłam na kontrolnym usg. Widać ciałko żółte z obu pęcherzyków. Mam 10 dni brać duphaston a 11 dnia beta hcg. Endometrium 12 (lekarz mówił, że bardzo ładne).
Jak beta będzie pozytywna to mam dzwonić do lekarza.
Trochę mnie to ekscytuje ale i stresuje. Za 2 tygodnie zaczynam urlop i mamy zaplanowany wyjazd.
PustynnyKwiat lubi tę wiadomość
-
BezSilna właśnie wyniki bety wskazał 77.3 😳
Prolaktyne zrobiłam zamiast progesteronu 🫣🤣🙈pastele lubi tę wiadomość
-
pastele wrote:Ja dziś byłam na kontrolnym usg. Widać ciałko żółte z obu pęcherzyków. Mam 10 dni brać duphaston a 11 dnia beta hcg. Endometrium 12 (lekarz mówił, że bardzo ładne).
Jak beta będzie pozytywna to mam dzwonić do lekarza.
Trochę mnie to ekscytuje ale i stresuje. Za 2 tygodnie zaczynam urlop i mamy zaplanowany wyjazd.
To super ❣️ trzymam kciuki 🤞🍀 -
Bezsilna jutro melduje jak betka🫡
Nutka dzięki 😘🤩Nutka333 lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny,
Jestem tutaj nowa. Bardzo długo nie zabezpieczaliśmy się z mężem a następnie staraliśmy jednak do dzisiaj nic.
Kilku lekarzy nie pomogło mi wcale, dopiero miesiąc temu trafiłam do świetnej lekarz, która rozpoczęła leczenie:
Aromek od 5 do 9 dnia cyklu
Zastrzyk z ortivelle ( 3 obiecujące jajeczka)
Kontrola, doszło do owulacji i teraz czekam aby zrobić betę po 10 dniach bo zapewne nie wytrwam czekać do miesiączki
Staram się nie nakręcać ale wiadomo jak to jest, w końcu pojawiła się nadzieja.
Choruję na PCOS
Jak to było u Was ? Może macie jakieś rady? ☺️
PustynnyKwiat lubi tę wiadomość
-
Bezsilna;( wrote:Czekam niecierpliwie na wynik betki 😃
A ja szczerze wyglądam kolejnego okresiku żebym mogła już zacząć stymulację 😃😃😃
🤭❣️ 213.5 już jest 🙈😅
Tak ja trzymam kciuki 🤞 żebyś jak najszybciej zaczęła i dołączyła do mnie💕pastele, Johana, Nutka333 lubią tę wiadomość
-
Początkująca 🤱🏻 wrote:Cześć Dziewczyny,
Jestem tutaj nowa. Bardzo długo nie zabezpieczaliśmy się z mężem a następnie staraliśmy jednak do dzisiaj nic.
Kilku lekarzy nie pomogło mi wcale, dopiero miesiąc temu trafiłam do świetnej lekarz, która rozpoczęła leczenie:
Kontrola, doszło do owulacji i teraz czekam aby zrobić betę po 10 dniach bo zapewne nie wytrwam czekać do miesiączki
Choruję na PCOS
My przy pcos pomogła dieta z Akademii Plodnosci.
Też staramy się o ciążę, zobaczymy jak wyjdzie. -
Dziewczyny, od kilku dni biorę Duphaston. Jestem strasznie płacząca po tym leku, od wczoraj czuje jakby ciagniecie w pachwinach i mega chęć na słodkie (to jest trudne bo staram się trzymać dietę z niskim indeksem glikemicznym). A to dopiero 19dc...
Wy też miałyście takie samopoczucie po tym leku?
Wcześniej brałam luteinę i czułam się znośniej. -
Początkująca 🤱🏻 wrote:Cześć Dziewczyny,
Choruję na PCOS
Hejka,
Ovitrelle długo się utrzymuje w organizmie, albo krótko. Nie które dziewczyny miały bladziocha po 5 dniach po ovi a nie którym utrzymywało się 14 dni.
Ja miałam 15.07 zastrzyk, a zatestowalam 27.07 i wyszedl pozytywny ( ale wcześniejsze cykle z ovi to pokazywały mi różnie..) -
PustynnyKwiat wrote:🤭❣️ 213.5 już jest 🙈😅
Tak ja trzymam kciuki 🤞 żebyś jak najszybciej zaczęła i dołączyła do mnie💕
Rośnij zdrowo !!!
Będziesz powtarzać betę jak tak czekam na dalsze wiadomości 🥰🥰
Jeszcze trochę i mam nadzieję że dołączę do ciebie 😃😃PustynnyKwiat lubi tę wiadomość
-
Bezsilna;( wrote:Rośnij zdrowo !!!
Będziesz powtarzać betę jak tak czekam na dalsze wiadomości 🥰🥰
Jeszcze trochę i mam nadzieję że dołączę do ciebie 😃😃
W sobotę idę na pierwszy wizytę, zobaczymy co powie.
A w piątek powtórzę betke i prog bo kazała
Też mam taką nadzieję, w końcu będzie można wspólnie przeżywać objawy i wszystko inne 😗 -
PustynnyKwiat wrote:W sobotę idę na pierwszy wizytę, zobaczymy co powie.
A w piątek powtórzę betke i prog bo kazała
Też mam taką nadzieję, w końcu będzie można wspólnie przeżywać objawy i wszystko inne 😗
Haaaaaalooo czekam na wiadomości jakieś jak beta 😃😃 -
Bezsilna;( wrote:Haaaaaalooo czekam na wiadomości jakieś jak beta 😃😃
04.08 1200 😀 dziś wizyta zobaczymy co i jakMorena lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, w poniedziałek mam badać betę wg zaleceń lekarza. Dziś jest 11 dni po zastrzyku ovitrell, owulacja potwierdzona monitoringiem 28.07.
Dziś zrobiłam test ciążowy o czułości 10, biel vizira.
Jest szansa na pozytywną betę?
Czy raczej już z tego nic nie będzie?
Staramy się prawie 8 miesięcy, teraz była pierwsza stymulacja.