Test po zastrzyku ovitrelle
-
WIADOMOŚĆ
-
PustynnyKwiat wrote:O kurka!! Kciukensy trzymam 🍀🤞💕 teraz 14dni to jajo zniosę jak będziesz testować 🙈
Od 30.08 mam brać cyclogest i po 10 dniach mam testować już 😘tak mi kazała jak będzie pozytyw włączyć resztę leków
Ale tam sobie myślę czy testować czy po 10 dniach betę robić ?PustynnyKwiat lubi tę wiadomość
-
Bezsilna;( wrote:Od 30.08 mam brać cyclogest i po 10 dniach mam testować już 😘tak mi kazała jak będzie pozytyw włączyć resztę leków
Ale tam sobie myślę czy testować czy po 10 dniach betę robić ?
A beta nie będzie jakoś fałszować po 10 dniach ? -
Cześć dziewczyny jestem tu nowa.
Endometrioza w 3st
Laparoskopii 10/2022
Drugi cykl ovitrelle
W pierwszym w 5 dniu od podania wynik dodatni 7,9,12 wynik negatywny.
Dzisiaj mam 8 dzień po ovitrelle i 18 dzień cyklu zrobiłam dwa testy i dwa dodatnie. Mam zamiar zrobić kolejny w sobotę. Mam nadzieję, że tym razem się udało 😊2 lata starań.
Endometrioza IV stopnia.
12/2022 operacja endometriozy.
12/2023 pierwsze podejście do in vitro.
12/2023 pierwszy tranfer
Beta 0
Dwa ❄️ klasy 3AA
09/2024 drugi tranfer ❄️
6 dpt beta 8, progesteron 29.
8 dpt beta 9
11 dpt beta 2,6 💔
Przygotowania na cyklu sztucznym 🤞🙏 -
PustynnyKwiat wrote:A beta nie będzie jakoś fałszować po 10 dniach ?
No a test nie będzie fałszować ??
Z tego co ja zrozumiałam to mam liczyć 10dni od środy jak zacznę brać proga
Jestem już taka głupia z tym że głowa mała
Wcześniej na stymulacji lekarz kazał mi po ,10 dniach od zastrzyku robić bete a ta każe testować
Aaa jak wyjdzie fałszywie dodatni i nie potrzebnie włączę leki i zastrzyk(acoffil)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2023, 12:08
-
Bezsilna;( wrote:No a test nie będzie fałszować ??
Z tego co ja zrozumiałam to mam liczyć 10dni od środy jak zacznę brać proga
Jestem już taka głupia z tym że głowa mała
Wcześniej na stymulacji lekarz kazał mi po ,10 dniach od zastrzyku robić bete a ta każe testować
Aaa jak wyjdzie fałszywie dodatni i nie potrzebnie włączę leki i zastrzyk(acoffil)
Sama nie wiem... W sensie jeśli masz takie zalecenia to pewnie idź. Tylko wiemy że niestety te 14 dni się utrzymuje zastrzyk 🫣 -
PustynnyKwiat wrote:Sama nie wiem... W sensie jeśli masz takie zalecenia to pewnie idź. Tylko wiemy że niestety te 14 dni się utrzymuje zastrzyk 🫣
A u ciebie jak wizyta jak dzidziutek 😘))??
U mnie zastrzyk utrzymuje się max 10 nawet 9dpo już biało mam 😃😃
No nic będę czekać cierpliwie -
Martyna123 wrote:Cześć dziewczyny jestem tu nowa.
Endometrioza w 3st
Laparoskopii 10/2022
Drugi cykl ovitrelle
W pierwszym w 5 dniu od podania wynik dodatni 7,9,12 wynik negatywny.
Dzisiaj mam 8 dzień po ovitrelle i 18 dzień cyklu zrobiłam dwa testy i dwa dodatnie. Mam zamiar zrobić kolejny w sobotę. Mam nadzieję, że tym razem się udało 😊
8 dzień do wyjdzie na pewno ovitrelle. Ja jestem obecnie 10 o tez myślę ze dodatnia beta to jego wpływMartyna123 lubi tę wiadomość
-
Meggi110818 wrote:8 dzień do wyjdzie na pewno ovitrelle. Ja jestem obecnie 10 o tez myślę ze dodatnia beta to jego wpływ
Dzisiaj 10 dzień i z porannego też lekko widoczna druga linia na czułym teście. W tamtym miesiącu już nie było drugiej linii. Więc może zależy od miesiąca. Raz utrzymuje się dłużej a raz krócej sama nie wiem2 lata starań.
Endometrioza IV stopnia.
12/2023 pierwszy tranfer
Beta 0
Dwa ❄️ klasy 3AA
09/2024 drugi tranfer ❄️
8 dpt beta 9
11 dpt beta 2,6 💔
Zytta wrote:Ja w zeszłym miesiacu miałam jeszcze widoczna kreskę w 13 dniu po a w 14 już było biało. W tym miesiącu nawet nie robię żadnych testów wcześniej dopiero po odstawieniu duphastonu.2 lata starań.
Endometrioza IV stopnia.
12/2023 pierwszy tranfer
Beta 0
Dwa ❄️ klasy 3AA
09/2024 drugi tranfer ❄️
8 dpt beta 9
11 dpt beta 2,6 💔
Martyna123 wrote:Ja to jestem okropna w czekanie. Nie mam cierpliwości. Wiem, że sama sobie robię tym krzywdę. Ale jakby wiem że ta druga kreska może być przez ovitrelle i nie robię sobie jakiś mega nadziei.
Martyna123 lubi tę wiadomość
-
Ja się staram nie nakręcać, ale dzisiaj z porannego moczu mi wyszła solidna krecha na Pinku.12 dzień po Ovitrelle, 11 po owulacji. Robiłam też Pinka 4 dni temu w niedzielę i był cień kreski jeszcze po zastrzyku. Zobaczcie jaka różnica:
https://zapodaj.net/plik-cSaXc0OaOI
Robilam też Facelle wczoraj i dzisiaj i też pogrubia się. Wczoraj było widać cień, ale zdjęcie tego nie uchwyciło.
Planowalam zrobić bete jutro i w sobote po 48h jeśli @ nie przyjdzie, bo w niedzielę jedziemy z mężem na urlop. Myslicie ze to dobry plan?Zytta, Martyna123 lubią tę wiadomość
-
Morena wrote:Ja się staram nie nakręcać, ale dzisiaj z porannego moczu mi wyszła solidna krecha na Pinku.12 dzień po Ovitrelle, 11 po owulacji. Robiłam też Pinka 4 dni temu w niedzielę i był cień kreski jeszcze po zastrzyku. Zobaczcie jaka różnica:
Robilam też Facelle wczoraj i dzisiaj i też pogrubia się. Wczoraj było widać cień, ale zdjęcie tego nie uchwyciło.
Planowalam zrobić bete jutro i w sobote po 48h jeśli @ nie przyjdzie, bo w niedzielę jedziemy z mężem na urlop. Myslicie ze to dobry plan? -
Dziewczyny, dziś 8 dzień po ovitrelle. A mnie zaczęło łapać przeziębienie. Wiem, to bardzo wcześnie.
W poprzedniej ciąży też miałam objawy przeziębienia.
Nie chce się doszukiwać na siłę objawów, ale czy leki na przeziębienie są bezpieczne przy wczesnym etapie ciąży czy lepiej stosować domowe sposoby? -
Bezsilna;( wrote:A u ciebie jak wizyta jak dzidziutek 😘))??
U mnie zastrzyk utrzymuje się max 10 nawet 9dpo już biało mam 😃😃
No nic będę czekać cierpliwie
Wszystko dobrze 😍 176 wali serduszko ❤️ jest 20mm człowieczka 🙉🙈 już powoli umawiam się na prenatalne ( nie mogę uwierzyć że to się dzieje, magia) -
Morena wrote:Ja się staram nie nakręcać, ale dzisiaj z porannego moczu mi wyszła solidna krecha na Pinku.12 dzień po Ovitrelle, 11 po owulacji. Robiłam też Pinka 4 dni temu w niedzielę i był cień kreski jeszcze po zastrzyku. Zobaczcie jaka różnica:
Planowalam zrobić bete jutro i w sobote po 48h jeśli @ nie przyjdzie, bo w niedzielę jedziemy z mężem na urlop. Myslicie ze to dobry plan?
Myślę, że warto zrobić betę ☺️ wyglada na to, że to może być ciąża trzymam kciuki!🤞
-
pastele wrote:Dziewczyny, dziś 8 dzień po ovitrelle. A mnie zaczęło łapać przeziębienie. Wiem, to bardzo wcześnie.
W poprzedniej ciąży też miałam objawy przeziębienia.
Nie chce się doszukiwać na siłę objawów, ale czy leki na przeziębienie są bezpieczne przy wczesnym etapie ciąży czy lepiej stosować domowe sposoby?
Lepiej domowe sposoby. I jeśli zacznie sie stan podgorączkowy lub gorączka to weź paracetamol. Ja przy pierwszej ciąży miałam anginę i niestety straciłam ciążę w 3 tyg. Nie zbiłam gorączki bo byłam pewna, że już cykl stracony, robiłam test niedługo przed chorobą i wyszedł negatywny. No i niestety były konsekwencjeWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2023, 23:46
-
PustynnyKwiat wrote:Wszystko dobrze 😍 176 wali serduszko ❤️ jest 20mm człowieczka 🙉🙈 już powoli umawiam się na prenatalne ( nie mogę uwierzyć że to się dzieje, magia)
No to cudownie 🥰🥰
Ja w 10fc miałam zastrzyk ovitrelle od 30biore proga (15dc)
I po 10 dniach od 30 test jak pozytyw reszta leków więc liczę od 15dc 10 dni to będzie 25 DC czyli 15 dni po zastrzyku 🥰🥰 więc trzymaj mocno mocno kciuki z dzidziutkiem ♥️
Dobrze rozumuje to wszystko że będzie to 15 dni po zastrzyku??PustynnyKwiat lubi tę wiadomość