Test po zastrzyku ovitrelle
-
WIADOMOŚĆ
-
PustynnyKwiat wrote:Kurcze... hmm 😞 nie wiem może zrob jak masz jeszcze jeden test ? Póki nie ma @ to dalej w grze...
Punkty ustawiasz w ustawieniach( jak jestes na tel to masz trzy kreski z prawej strony i tam wchodzisz w ustawienia)
Zrobię jutro kolejny bo jutro powinnam 😃i zobaczymy @niby na poniedziałek a i tak pewnie później dostanę bo biorę proga ;/
No zobaczymy jak to będzie
Brzuch pobolewa jak na okres ale to inny ból ;/
Hyyym 10,DC zastrzyk czyli teoretycznie jestem 14,dni po zastrzyku. Mam ból brzucha na testach cień cienia nie wiem czy to testowa czy coś się kroi...
Niby okres na poniedziałek już sama nie wiem .
Chyba w poniedziałek z rana na betę pojadę dla spokoju 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2023, 11:58
-
Bezsilna;( wrote:Zrobię jutro kolejny bo jutro powinnam 😃i zobaczymy @niby na poniedziałek a i tak pewnie później dostanę bo biorę proga ;/
No zobaczymy jak to będzie
Brzuch pobolewa jak na okres ale to inny ból ;/
Hyyym 10,DC zastrzyk czyli teoretycznie jestem 14,dni po zastrzyku. Mam ból brzucha na testach cień cienia nie wiem czy to testowa czy coś się kroi...
Niby okres na poniedziałek już sama nie wiem .
Chyba w poniedziałek z rana na betę pojadę dla spokoju 🤔
Wczoraj biel, a dziś cień cienia no to może.. trzymam kciuki oby to było to 🍀🤞 -
Bezsilna;( wrote:@ czas start ;(
Ehh 🫂 tule za @ - cisniemy dalej nowy cykl 😘 -
PustynnyKwiat wrote:Ehh 🫂 tule za @ - cisniemy dalej nowy cykl 😘
Zaczynamy nowy cykl ale bez żadnej stymulacji pisałam do niej po leki to nie odpisała więc będziemy na naturalnym cyklu ❤️😃😃
Rok temu za 3 zastrzykiem pyklo na krótko ale było 😃😃😃Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2023, 19:20
PustynnyKwiat, Silenka, Szabelka lubią tę wiadomość
-
PustynnyKwiat jeśli mogę zapytać co to za II prenatalne będziesz robić?
-
Johana wrote:PustynnyKwiat jeśli mogę zapytać co to za II prenatalne będziesz robić?
Idę na NFZ i prywatnie i tak zaznaczyłam 😅😅 -
A z czego to wynika? 🤔
Ja właśnie idę prywatnie ale mogłabym tez na NFZ - tutaj niestety brak zaufania. -
Johana wrote:A z czego to wynika? 🤔
Ja właśnie idę prywatnie ale mogłabym tez na NFZ - tutaj niestety brak zaufania.
Dlatego idę tu i tu na NFZ niestety nie mają dobrego sprzętu ale zobaczymy jaka będzie różnica..
A z tym że mam nadzór nad zagrożona i zleciła mi w tym wypadku -
Bezsilna;( wrote:Powtarzałam badania w tym cyklu jestem załamana nie mam nawet już siły płakać 😭
AMH 0.14
FSH 27.90
LH 12.90
😭😭
Oh kurcze ... 🫂 tymbardziej...
Nie robiłam nigdy tych badań.. ale czytałam co i jak 😢 -
Moniiiiq wrote:Dzisiaj odebrałam wyniki z bety robionej w sobotę wynik to 551 mIU/mL 🥰
Mega gratuluję! potrzebujemy tu takich informacji, żeby się podtrzymać na duchu Powodzenia!👩 32 -PCOS (AMH 10.2), niedoczynność tarczycy, hashimoto
🧔 33 - wyniki nasienia w normie
Starania od września 2021
3 nieudane inseminacje
12.05 rozpoczęcie💉
20.05 kontrola - po 15 🥚 na jajnik, rozmiary między 11 a 15mm
24.05 - punkcja
29.05 mamy 3 zarodki: 4AA❄️4AA❄️4BB❄️
17.06 transfer 🙏❤️ estradiol: 394,66 ; progesteron: 74,68 ng/ml
19.06 progesteron: 120 ng/ml
22.06 progesteron: 219 ng/ml
7dpt progesteron 154 ng/ml, beta hcg 97.5 🥹
9dpt progesteron: 61,29 ng/ml, beta 177,850 mIU/ml