Test po zastrzyku ovitrelle
-
WIADOMOŚĆ
-
Zytta wrote:Wygląda bardzo obiecująco!zaciskam kciuki i leć na betę 🙂u mnie w tamtym cyklu było tak ,że po Ovi kreska dzień po dniu jaśniała więc nie miałam wątpliwości ,że Ovi się wypłukuje a u Ciebie wygląda to inaczej🙂
Zrobiłam dziś betę (13dpo)
Beta 126,8
Progesteron 53,08
W sobotę powtórka 😀Zytta, pastele, Nutka333, Mi_ma lubią tę wiadomość
-
Nutka333 wrote:Gratuluję!!! ❤️ cudowne wieści. To już 6 tydzień prawda? ☺️
Wyszło 8tc I 3 dni 😁 -
Morena wrote:Dzięki dziewczyny za kciuki! 🥰
Zrobiłam dziś betę (13dpo)
Beta 126,8
Progesteron 53,08
W sobotę powtórka 😀
O super wiadomość!! Gratulacje 🤞🍀 czekamy jak jutro 🤩 -
Bezsilna;( wrote:No to cudownie 🥰🥰
Ja w 10fc miałam zastrzyk ovitrelle od 30biore proga (15dc)
I po 10 dniach od 30 test jak pozytyw reszta leków więc liczę od 15dc 10 dni to będzie 25 DC czyli 15 dni po zastrzyku 🥰🥰 więc trzymaj mocno mocno kciuki z dzidziutkiem ♥️
Dobrze rozumuje to wszystko że będzie to 15 dni po zastrzyku??
No tak 15 dni po zastrzyku to już powinno być albo nie być.. trzymam kciuki 🤞🍀
Najlepiej jak byś napisała daty będzie łatwiej 🤣 ale wychodzi ze testujesz 8 września?Bezsilna;( lubi tę wiadomość
-
PustynnyKwiat wrote:No tak 15 dni po zastrzyku to już powinno być albo nie być.. trzymam kciuki 🤞🍀
Najlepiej jak byś napisała daty będzie łatwiej 🤣 ale wychodzi ze testujesz 8 września?
Ahaha 🤣🤣ceaniara będę testować 9,września ale to jest sobota i sama nie wiem czy testować 8 i wyrazie co na betę pojechać 😃😃 bo w sobotę nigdzie nie zrobię betyPustynnyKwiat lubi tę wiadomość
-
PustynnyKwiat wrote:O super wiadomość!! Gratulacje 🤞🍀 czekamy jak jutro 🤩
Beta 368 (+178% w 48h)
Progesteron 47 (było 53, ale chyba nie ma co się martwić takim spadkiem przy tym poziomie?)
PustynnyKwiat, Mi_ma lubią tę wiadomość
-
Bezsilna;( wrote:Ahaha 🤣🤣ceaniara będę testować 9,września ale to jest sobota i sama nie wiem czy testować 8 i wyrazie co na betę pojechać 😃😃 bo w sobotę nigdzie nie zrobię bety
Jeśli nie masz jak zrobić w sobotę to bym poszła już w piątek.. 😅 a nie masz w pobliżu jakiegoś szpitala? Tam napewno robią w soboty pobrania..Bezsilna;( lubi tę wiadomość
-
Morena wrote:Jest dobrze! 🥰
Beta 368 (+178% w 48h)
Progesteron 47 (było 53, ale chyba nie ma co się martwić takim spadkiem przy tym poziomie?)
Bardzo ładny przyrost 🥰 a proga nie martw się,. Wpadłaś w dołek po prostu, też tak miałam na początku 😁 że wzrost i spadek. -
U mnie niestety wynik bety to tylko 2. Więc staramy się kolejny miesiąc 😊2 lata starań.
Endometrioza IV stopnia.
12/2022 operacja endometriozy.
12/2023 pierwsze podejście do in vitro.
12/2023 pierwszy tranfer
Beta 0
Dwa ❄️ klasy 3AA
09/2024 drugi tranfer ❄️
6 dpt beta 8, progesteron 29.
8 dpt beta 9
11 dpt beta 2,6 💔
Przygotowania na cyklu sztucznym 🤞🙏 -
PustynnyKwiat wrote:Jeśli nie masz jak zrobić w sobotę to bym poszła już w piątek.. 😅 a nie masz w pobliżu jakiegoś szpitala? Tam napewno robią w soboty pobrania..
Do najbliższego szpitala mam 30km nie uśmiecha mi się jechać 😃😃 więc testuje w piątek i wrazie co pojadę na betę
Czekam na wiadomości z dzisiejszej wizyty 😃😃
Daj fotkę dzidziutka 😃😃😃🥰 -
Morena wrote:Jest dobrze! 🥰
Beta 368 (+178% w 48h)
Jak tam wszystko ok ? Kiedy na wizytę idziesz ? -
Bezsilna;( wrote:Do najbliższego szpitala mam 30km nie uśmiecha mi się jechać 😃😃 więc testuje w piątek i wrazie co pojadę na betę
Czekam na wiadomości z dzisiejszej wizyty 😃😃
Daj fotkę dzidziutka 😃😃😃🥰
Focie wrzucę 21.09 jak będzie już widoczna/y🤞🍀
Jeszcze dwa dni i testujesz 🥳 trzymam kciuki 🤞🤞🤞 -
PustynnyKwiat wrote:Focie wrzucę 21.09 jak będzie już widoczna/y🤞🍀
Jeszcze dwa dni i testujesz 🥳 trzymam kciuki 🤞🤞🤞
Ahahah a ja psiocha nie wytrzymałam i dziś zrobiłam ale to koło 17 cień cienia jest (12dni po zastrzyku dziś)😋😋
Jutro zrobię z rana 🤣
Trzymaj i nie puszczaj
Czekam niecierpliwie na foteczke 😍PustynnyKwiat lubi tę wiadomość
-
Bezsilna;( wrote:Ahahah a ja psiocha nie wytrzymałam i dziś zrobiłam ale to koło 17 cień cienia jest (12dni po zastrzyku dziś)😋😋
Jutro zrobię z rana 🤣
Trzymaj i nie puszczaj
Czekam niecierpliwie na foteczke 😍
O Tyy!! 😂😂🙉 A jak dzisiaj ? Pokaż focie testa, ocenimy 🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2023, 11:17
-
Bezsilna;( wrote:Nie umiem tu dodawać zdjęć i wg czego kolwiek jak np ty masz podpunkty 🤣🤣
Niestety biel biel biel ;( nie wiem czy jechać jutro na betę żeby się upewnic
Kurcze... hmm 😞 nie wiem może zrob jak masz jeszcze jeden test ? Póki nie ma @ to dalej w grze...
Punkty ustawiasz w ustawieniach( jak jestes na tel to masz trzy kreski z prawej strony i tam wchodzisz w ustawienia)