Test po zastrzyku ovitrelle
-
WIADOMOŚĆ
-
msmarmify wrote:Wykres masz piekny! Musi byc zielono
Mowa o wykresie OlinkaO? Bo ja widzę Twój wykres tylko...
Mnie tez łapało kilka dni temu zapalenie pęcherza ale wyleżałam i wygrzało sięprzez weekend i w miarę ustało jeszcze nieznacznie gdzieś piecze ale już nie jest to tak uciążliwe jak wcześniej.
A dzisiaj to mam takie nerwy na wszystko, że szok. Jestem jak czołg na wojnie dosłownie a zmęczona jestem i mogłabym pewnie z powodzeniem pójść spać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2018, 15:50
-
msmarmify nie brałam nic ale chyba muszę jednak bo pniestsyy zaczyna mnie coś pobolewać.
Dodatkowo mam taki dziwny ból w podbrzuszu z jakim się nie spotkałam jeszcze. Może jutro pokuszę się o test rano z moczu? Choć w pierwszej kolejności pojawia się w krwi hormon i można go z większą dokładnością określić... kurczę sama nie wiem -
Dziękuje za rady, ja zastrzyk miałam dzień przed Tobą. Teraz biorę luteinę 3x1. Jestem po ciąży biochemicznej więcej w dużej mierzee nie wiem kiedy mam mieć przewidywany dzień @ bo albo czwartek albo piątek i nie wiem kiedy coś robić i czy robić wcześniej czy się wstrzymać. Albo będą to najszczęśliwsze święta albo będą bardzo smutne...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2018, 16:15
-
Mi też apka wyznaczza @ na sobotę. A dzisiaj się dowiedziałam, że matka mojego esksmęża zmarła. Jeszcze nie mówiłam synowi, bo był z nią związany a zostaje tu sam na noc w szpitalu i wolę mu stresów nie dokładać(8.5 roku). W środę jest pogrzeb i chciałabym z synem pojechać. Może uda nam się wyjść.
-
Beta spadla do 1,9..czuje @ w powietrzu. Jestem dzisiaj 13 dzien po zastrzyku a sikaniec 10miu wyszedl z jasna rozowa kreska. Takze na pewno w moczu duzo dluzej sie utrzymuje. Badzcie cierpliwe, ja niepotrzebnie narobilam sobie nadziei. Kiwona, bardzo mi przykro,ale to chyba faktycznie dobry pomysl zeby juz synkowi stresow nie dokladac. Mam nadzieje,ze jak najszybciej wrocicie do domu. Dziewczynki, u mnie klapa ale mam nadzieje,ze wam sie w tym miesiacu poszczesci. Dajcie znac jak testy !
-
Psychicznie jest ciezko.. wiem,ze 5 inseminacja nie ma sensu, po prostu sie juz nie łudze. Zadzwonie jutro do lekarza, zobaczymy co doradzi. 3 pierwsze inseminacje mialam przeprowadzane po SonoHsg, ta ostatnia, czwarta, byla po laparoskopii. Naprawde myslalam,ze tym razem zaskoczy. Caly czas zadaje sobie pytanie jak to sie w ogole moglo stac,ze udalo mi sie zajsc w ciaze poltora roku temu,co prawda na krotko,ale jednak.. nawet do lekarza juz mi glupio dzwonic !
-
OlinkaO, bardzo mi przykro najgorsze jest to uczucie zaraz po zrobieniu testu pamietaj,ze dopoki nie ma miesiaczki zawsze jest nadzieja ! nie mozemy sie poddawac ! Msmarmify,widze,ze mamy bardzo podobna sytuacje w dlugosci staran. Oby 23 cykl byl dla Ciebie najszczesliwszy na swiecie !:*
-
TaPaT, ja prawie nigdy nie mam temperatury bliskiej 37. To nie ma znaczenia. A temperaturę I fazy mam około 36,1-36,3. A na jakim poziomie masz linie podstawowa z cyklu? Jeśli temperatura utrzymuje się nad tą linia to jest wszystko OK.
2011- PCO, resekcja jajników. Naturalne owu
3 lata starań
2018.01.02 - Aniołek [*] 10tc
2018.05.05 - 2' cs pp - naturalny cud!