Test po zastrzyku ovitrelle
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnieszka1993 wrote:Hej kochane, jestem cały czas z Wami ale tylko czytam, nie mam ostatnio za dużo czasu. Dzisiaj czwarty dzień biorę lamette, i po świętach na monitoring, ale nie myśle już tak często o tym bo nie chce zwariować. Trzymam kciuki i jestemz. wami. :*
-
Dziewczyny, ja robilam sikanca czulego 13 dpz i byl delikatnie pozytywny, beta wyszla 1,9miu takze jak najbardziej jest mozliwosc,ze tak dlugo sie utrzymuje. Dlatego chyba przestalam wierzyc testom,zawsze jak zrobie to wypatruje pod swiatlo kreseczki i zawsze wydaje mi sie,ze cos widze
U mnie w miescie tez problem z Ovitrelle, pregnylu to juz chyba nigdzie nie ma, jak patrzylam na stronie ktomalek gdzie jest ovitrelle to najblizsza apteka ma jedno opakowanie i jest 70km stad ale tez placilam nie wiecej niz 80zl.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2018, 22:13
-
gatugagat wrote:Dziewczyny, ja robilam sikanca czulego 13 dpz i byl delikatnie pozytywny, beta wyszla 1,9miu takze jak najbardziej jest mozliwosc,ze tak dlugo sie utrzymuje. Dlatego chyba przestalam wierzyc testom,zawsze jak zrobie to wypatruje pod swiatlo kreseczki i zawsze wydaje mi sie,ze cos widze
U mnie w miescie tez problem z Ovitrelle, pregnylu to juz chyba nigdzie nie ma, jak patrzylam na stronie ktomalek gdzie jest ovitrelle to najblizsza apteka ma jedno opakowanie i jest 70km stad ale tez placilam nie wiecej niz 80zl.
A robiłaś tylko wtedy test? Czy wcześniej też żeby mieć porównanie? -
Zrobilam najpierw bete 11 dpz i byla 4,7miu, nastepnego dnia zrobilam czuly test i byla rozowa kreska ale dosyc jasna, w 13dpz zrobilam test, kteska byla delikatnie jasniejsza od tej z dnia poprzedniego a beta spadla do 1,9miu. Dlatego wnioskuje,ze z krwi zastrzyk szybciej sie wyplukuje niz z moczu. Ale wiadomo,ze u kazdej jest inaczej,niektore juz tydzien po zastrzyku maja testy negatywne. Ja jestem bardzo szczupla, waze 49kg przy wzroscie 170cm, moze ze wzgledu na mala wage tyle sie utrzymuje, nie mam pojecia.
-
Ja odpuszczam dziś testowanie, temperatura w dół (mimo że zażyłam wczoraj luteinę), więc szkoda marnować testu...
Kiwona dołączam do Ciebie ...
Może u reszty będą dobre wieści, powodzenia !Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 07:15
starania od 06.2017 r.
AMH - 2,23
LH, FSH, TSH, prolaktyna - w normie
kwiecień 2018 HSG - oba jajowody drożne
problem męski - żylaki powrózka nasiennego
18.04 - 1 IUI -> 05.05.2019 r. II kreski na teście, 6.06 beta 802 -> 08.05 beta 1829, 22.05 jest ❤️
-
Jakieś nowe wieści dziewczyny?
U mnie dziś temperaturka poszła znowu do góry i zrobiłam test, który rozwiał jednak resztki nadziei. A takie piękne dwie grube kreski mi się śniły ....starania od 06.2017 r.
AMH - 2,23
LH, FSH, TSH, prolaktyna - w normie
kwiecień 2018 HSG - oba jajowody drożne
problem męski - żylaki powrózka nasiennego
18.04 - 1 IUI -> 05.05.2019 r. II kreski na teście, 6.06 beta 802 -> 08.05 beta 1829, 22.05 jest ❤️