Test po zastrzyku ovitrelle
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie też 2 razy klapa
został mi ostatni raz.
&&&&&&&&& za przyrost bety.AMH 0,54
10.2014 IMSI 2 zarodki beta <0,1
05.2015 brak oocytów
03.2016 brak oocytów
08.2016 IMSI 1 zarodek, ciąża pozamaciczna
02.2017 IMSI 2 zarodki beta <0,1
mlr 0%, I seria szczepień mlr 38%
10.2017 IMSI 3 zarodki 01.2018 crio 03.2018 crio 09.2018 crio
12.2018 IMSI 2 zarodki 2-dniowe 4b i 5b w oczekiwaniu na crio...
NK 16,5%
07.2019 crio 4b, 12 dpt - 99,8; 13 dpt - 185,6; 15 dpt - 825,6; 17 dpt - 2509; 21 dpt - 4942 ciąża ektopowa -
Kiwona wrote:Dziewczyny, w tamtym cyklu myślałam, że się wykrwawię, taki miałam silny okres. Teraz 4 dzień plamien. Tzn. 1 i 2 dnia rano mialam takiw większe"fale" a potem caly dzien nic. W nocy nic, gdzie zwykle wstawalam kilka razy żeby się przebrać itp. Myślicie, ze mam coś rozregulowane? Dziwne to, naprawdę dziwne.
I jak tam okres, rozkręcił się? Rzeczywiście coś dziwnie z nim ...
U mnie przyszedł idealnie o czasie w niedzielę rano (przynajmniej nie robił nadziei) i też jakoś nie daje się bardzo we znaki.
Zapisałam się na HSG, termin mam za tydzień, koszt 700 zł.
Dziś odebraliśmy wyniki badania nasienia męża i niestety słaba ruchliwość i żywotność, zwiększona lepkość. ehhhstarania od 06.2017 r.
AMH - 2,23
LH, FSH, TSH, prolaktyna - w normie
kwiecień 2018 HSG - oba jajowody drożne
problem męski - żylaki powrózka nasiennego
18.04 - 1 IUI -> 05.05.2019 r. II kreski na teście, 6.06 beta 802 -> 08.05 beta 1829, 22.05 jest ❤️
-
TaPaT wrote:Karmelkovaa super wynik! W którym dniu cyklu robiłaś? Długie masz ogólnie cykle?
Ja też muszę wybrać się na TSH bo 2 tygodnie temu byłam poniżej normy...
Dzisiaj 14 dpo hm trudno powiedzieć wcześniej 34 z owulacją dopiero koło 18dnia , w tamtym cyklu zaczęłam stymulację miałam 32 i ow w 16dniu , teraz się udało
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Natka17 wrote:I jak tam okres, rozkręcił się? Rzeczywiście coś dziwnie z nim ...
U mnie przyszedł idealnie o czasie w niedzielę rano (przynajmniej nie robił nadziei) i też jakoś nie daje się bardzo we znaki.
Zapisałam się na HSG, termin mam za tydzień, koszt 700 zł.
Dziś odebraliśmy wyniki badania nasienia męża i niestety słaba ruchliwość i żywotność, zwiększona lepkość. ehhh -
Kiwona wrote:Nie rozkrecil się... 3 i 4 dzień plamienie już tylko. Martwię się, że coś mi się rozregulowalo. Do tej pory naprawdę, za przeproszeniem, lało się ze mnie a teraz takie cuda. Nie chcę się nakręcać, ale bie wygląda to na normalny okres. Nie wiem, czy nie zatestowac, ale boję się najzwyczajniej w swiecie rozczarować...
Chociaż ja też mam słabo z @, pierwszy dzień bardzo delikatne krwawienie, drugi dzień średnie, a trzeci i czwarty już ledwo co... Przeważnie miałam dość intensywne okresy, i bolesne i obfite. Od jakiegoś czasu zauważyłam, że osłabły. A jeszcze rok temu w ciągu dnia spodnie nie raz zmieniałam, bo bokami leciało nie do opanowania. Zapytam się z ciekawości lekarza przy najbliższej wizycie, ale myślę, że to nic groźnego, tak to już jest zmiennie w życiu kobiety....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2018, 20:30
Kiwona lubi tę wiadomość
2011- PCO, resekcja jajników. Naturalne owu
3 lata starań
2018.01.02 - Aniołek [*] 10tc
2018.05.05 - 2' cs pp - naturalny cud! -
Kiwona wrote:Nie rozkrecil się... 3 i 4 dzień plamienie już tylko. Martwię się, że coś mi się rozregulowalo. Do tej pory naprawdę, za przeproszeniem, lało się ze mnie a teraz takie cuda. Nie chcę się nakręcać, ale bie wygląda to na normalny okres. Nie wiem, czy nie zatestowac, ale boję się najzwyczajniej w swiecie rozczarować...
Kiwona wspominałas, że miałaś bardzo aktywny ten cykl. Może nerwy i cały czas w biegu spowodowały u Ciebie, że okres wygląda inaczej. Dla pewności zrób sobie test mimo wszystko będziesz spokojniejsza..
Ja jutro idę na monitornig 14dc... strasznie się martwię czy w tym cyklu będę mogła próbować. To będzie jak coś drugi cykl z monitoringiem i ovitrelle.
Dziewczyny zastanawiam się, bo mam wszystkie wyniki ok ( oprócz lekko podniesionego TSH, ale już cały czas mam tableki i jest teraz poniżej 2 ) , staramy się od 4 lat i nadal nie jestem w ciązy . Chciałam zapytać czy któraś z Was robiła wrogość śluzu ?? Bo to jest jedyna rzecz , która na tą chwilę przychodzi mi do głowy, która może powodować moją bezpłodość... jak wygląda takie badanie... jaki jest koszt??Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2018, 20:34
-
M_B wrote:Kiwona wspominałas, że miałaś bardzo aktywny ten cykl. Może nerwy i cały czas w biegu spowodowały u Ciebie, że okres wygląda inaczej. Dla pewności zrób sobie test mimo wszystko będziesz spokojniejsza..
Ja jutro idę na monitornig 14dc... strasznie się martwię czy w tym cyklu będę mogła próbować. To będzie jak coś drugi cykl z monitoringiem i ovitrelle.
Dziewczyny zastanawiam się, bo mam wszystkie wyniki ok ( oprócz lekko podniesionego TSH, ale już cały czas mam tableki i jest teraz poniżej 2 ) , staramy się od 4 lat i nadal nie jestem w ciązy . Chciałam zapytać czy któraś z Was robiła wrogość śluzu ?? Bo to jest jedyna rzecz , która na tą chwilę przychodzi mi do głowy, która może powodować moją bezpłodość... jak wygląda takie badanie... jaki jest koszt??
Co do wrogości śluzu, nie słyszałam o takim badaniu, nikt mi go nie proponował i chętnie bym się również czegos dowiedziała. -
Wrogości śluzu nie robiłam,ale lekarz zlecił mi przeciwciała przeciwplemnikowe,one podobnobtez utrudniają zajście w ciąże. Koszt z tego co pamietam to Ok. 90zl w diagnostyce,czeka sie ja wynik jakieś 5 dni. A nie podchodziła do inseminacji ? Bo w przypadku inseminacji podobno właśnie wrogość śluzu czy przeciwciała nie maja znaczenia bo iui skraca drogę plemników przez szyjkę macicy. Chociaż u mnie póki co klapa po całości.
-
Kiwona, a może kup dwa testy i zrób jeden po pracy? Bo przecież jeżeli było inaczej to jest jeszcze szansa, zdążają się przecież przypadki, że kobiety były w ciąży, a normalnie miesiączkowały przez kilka miesiacy jeszcze...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2018, 10:33
-
TaPaT wrote:Kimona, a może kup dwa testy i zrób jeden po pracy? Bo przecież jeżeli było inaczej to jest jeszcze szansa, zdążają się przecież przypadki, że kobiety były w ciąży, a normalnie miesiączkowały przez kilka miesiacy jeszcze...