Test po zastrzyku ovitrelle
-
WIADOMOŚĆ
-
witam jestem tutaj nową osobą która jest 1 raz przed próbą z clo i zastrzyku orvitrall. mam mnustwo pytan wyszlam od lekarza całkiem usatysfakcjonowana a z każdym dniem nagle rośnie ilość pytań i obaw
chętnie porozmawiam z kimś prywatnie i podam nr tel chyba lepiej i prościej . jak by któraś chtna była z doswiadczeniem proszę o kontakt 736 002 698nowa ja -
OlinkaO wrote:W nocy miałam silny i nagły ból z prawego jajnika. Ale trwał bardzo krótko. Jestem po monitoringu, i potwierdzone że pęcherzyk sam pękł, endometrium 11mm. Zobaczymy co będzie,może zdarzy się cud.
Ja w tym miesiącu mam przerwę więc mam spokojną głowę. Miałam hsg, a poza tym biorę antybiotyk (przez kleszcza,którego złapałam). U mnie też pęcherzyki za późno chyba pękają (o ile zawsze pękają), kiedyś w 14 dc miałam nawet 28 mm.
10 maja idę na podgląd i pewnie dostanę Ovistarania od 06.2017 r.
AMH - 2,23
LH, FSH, TSH, prolaktyna - w normie
kwiecień 2018 HSG - oba jajowody drożne
problem męski - żylaki powrózka nasiennego
18.04 - 1 IUI -> 05.05.2019 r. II kreski na teście, 6.06 beta 802 -> 08.05 beta 1829, 22.05 jest ❤️
-
Cześć, przyszedł czas żebym i ja mogła wspierać i być wspierana
Krótka historia : 09.2016 laparo- usunięcie wodniaka, 12.2018- 8tydz [*] udało się po dwóch cyklach z ovi. Obecnie drugi cykl z ovi, podwójny zastrzyk 14dc, lametta od 2 do 5 dc, a teraz czekanie 30.04 bhcgEmWu lubi tę wiadomość
-
Mango83 - a kiedy miałaś zastrzyk? Mi po zastrzyku miesiączka pojawia się około 17/18 dnia (nie licząc dnia zastrzyku, tylko kolejne).
2011- PCO, resekcja jajników. Naturalne owu
3 lata starań
2018.01.02 - Aniołek [*] 10tc
2018.05.05 - 2' cs pp - naturalny cud! -
Dzisiaj jest 17 dzień po zastrzyku.zastrzyk był 6/04.brałam duphaston i dopochwowo progesteroN.teraz w sumie niewiem czy odbrze robie bo odstawilam od dzisiaj.a ty brałas duphaston? Po odstawieniu pewnie przyszedl okres.?
Gryfno- jaka porażka ?poroniłaś?Mango83 -
Mango83,
Rozumiem Cię.. ja skonczylam 32 lata i zbieram sie zeby zrobic amh i sie boję.
Lekarz chcial zebym w tym cyklu ppdeszla do inseminacji ale moj facet chce zebysmy sprobowali jeszcze tradycyjnie dwa cykle. A ja z kazdym cyklem obawiam sie "wystrzelania" z jajeczek.
W piatek ide sprawdzic czy sa pęcherzyki i do boju!
-
Ja nie brałam Progesteronu... Mój lekarz zaleca go tylko na wchłonięcie pęcherzyka który kiepsko pękł jak nie wezmę ovitrelle, żeby była pewność że zszedł do kolejnego cyklu.
2011- PCO, resekcja jajników. Naturalne owu
3 lata starań
2018.01.02 - Aniołek [*] 10tc
2018.05.05 - 2' cs pp - naturalny cud! -
Mango83 wrote:Dzisiaj jest 17 dzień po zastrzyku.zastrzyk był 6/04.brałam duphaston i dopochwowo progesteroN.teraz w sumie niewiem czy odbrze robie bo odstawilam od dzisiaj.a ty brałas duphaston? Po odstawieniu pewnie przyszedl okres.?
Gryfno- jaka porażka ?poroniłaś?
Jesli bylas tak obstawiona progesteronem to okres nie mial jak przyjsc. Jesli beta jest negatywna to trzeba proga odstawic i wtedy 4-10 dni pozniej @ sie pojawi