X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną TFP FERTILITY Macierzyństwo kraków
Odpowiedz

TFP FERTILITY Macierzyństwo kraków

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • WiolaA Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2024, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    an86 wrote:
    Jestem po udanym leczeniu właśnie w tej klinice. Jeśli będę potrafiła to chętnie pomogę lub odpowiem na pytania :)

A u jakiego lekarza ?

preg.png
  • KasiaBe Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2024, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie w Macierzynstwie niestety poszło mega kiepsko, ale znam dziewczyny którym się tam udało, myślę, że finelanie wszystko zależy od tego ja trudnym przypadkiem jesteśmy i od statystyki...

5 lat starań +3 leczenia
    Ona 33l 👩🏼
    niedoczynność tarczycy✔wyleczona Ureaplasma✔drożność✔histeroskopia (2 polipy)✔podejrzenie CMV>zafałszowane wyniki✔CD138 ✔krzywa cukrowa✔IO✔kir AA❌kariotypy✔ Letrox75, wit.D, kw foliowy
    On 35l 🤵
    morfologia 1>1>0>3%❌HBA 56>12>83%✔DFI 8,7%✔HDS 30,07%❌

2xIUI 02/03.23>👎
    06.23 I ivf: Menopur+Ovaleap+Orgalutran+Zivafert +Gonapeptyl Daily>8 komórek, 6 MII, 6 zapłodnionych>5 doba👎
    07.23 zmiana kliniki>II ivf>Bemfola+Ganirelix+Ovi>5 komórek>1 zapłodniona>1 doba👎
    10.23>zmiana na EF>III ivf>Elonva+Meriofert+Provera>❄️❄️❄️>2x👎>1x degeneracja👎
    06.24>zmiana kliniki>IV ivf>❄️PGTa✔histero nr 2, stan zapalny❌
    >transfer24.12>acard,neoparin,prolutex,prograf,cyclogest,besins,magne B6>jest❤️

"Nigdy nie rezygnuj z tego, o czym nie możesz przestać myśleć nawet na jeden dzień."
    preg.png
  • Paulq1234 Nowa

Wysłany: 15 stycznia, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kropka27 wrote:
    Hej, my planujemy, byliśmy na razie na pierwszej wizycie. Chętnie przycupnę na wątku ;)

Mogę się z Panią skontaktować bardzo proszę

• Paulq1234 Nowa

Wysłany: 15 stycznia, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiolaA wrote:
    A u jakiego lekarza ?
    mąż ma 0% prawidłowych plemników reszta w normie staramy się od roku . Do jakiego lekarza się kierować

• Justyna84P Znajoma

Wysłany: 17 stycznia, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My zastanawiamy się czy będąc w programie zmienić klinikę właśnie na Macierzyństwo.
    Ciężka decyzja.... słyszałam że mają świetnych embriologów (i to głownie dlatego nasze rozważania)

rocznik 84 Kraków

-08.2022 - 8tc :(
    -10.2023 - 9tc :(
    AMH - 0,77
    KIR- BX (brak 4 impl)
    HLA-C - 03,06 C1C2, Mąż HLA-C - 02,03 - C1C2
    -01.2024 stymulacja -brak odp organizmu (Elonva, Menopur, Gonal, Gonapeptyl)
    -04.2024 punkcja -pobrane 7 komórek , w 5 dobie 1 zarodek degeneracja (Provera, Menopur, Clostylbegyt)
    -05-06-2024 szczepienia limfocytami (po szczepieniach (ALLO 11,9%)
    -07.2024 -punkcja-pobrane 4 komórki, zapłodniona 1, w 4 dobie degeneracja (Bemfola, Menopur, Gonapeptyl)
    -12.2024 - stymulacja - do pobrania 3 komórki (z czego 2 pękły noc przed punkcją ) - finalnie pobrana 1 komórka, nie zapłodniła się (Elonva, Gonal, Menopur, Orgalutran)
    02.2025 - stymulacja - pobranych 6, 2 blastocysty, pod badaniu PGT-A 1 zdrowy zarodek
  • kinga8435 Nowa

Wysłany: 13 lutego, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, czy mają Panie jakieś nowe doświadczenia z kliniką i z programem rządowym?
    W pierwszym etapie do 42 lat korzystałam z kliniki GC, ale nic z tego nie wyszło.
    Zastanawiam się nad zmianą kliniki przy AZ.
    Jakie kliniki w Krakowie Panie polecacie?

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ