Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Torbiel a krwawienie
Odpowiedz

Torbiel a krwawienie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • rebe Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Q

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2020, 21:59

mhsvl6d8myv1scse.png
    starania od 2014, PGD NGS: ❄️❄️❄️ Crio 02.19 i 04.19 nieudane, crio 06.19: 14 dpt beta 1613, 16 dpt beta 3391, 19 dpt 7172, 7t4d mamy ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rebe wrote:
    Nie bardzo wiem co mam robic. 20 maja (16 dc) poszłam na monitoring i okaZalo sie, ze mam 2,9 cm torbiel. Miałam czekać na okres, jesli w ciagu 2 tyg nie dostanę to brac progevere i w 2-3 dniu nowego cyku zrobic szereg badań hormonalnych.
    Wczoraj po 27dc (zazwyczaj mam dłuższe; 30-40 D) dostałam okres. Najpierw plamilam 2 dni a wczoraj regularny okres z "żywa" jasnoczerwona krwią. Cieszyłam sie, ze dzisiaj (2dc) zrobię badanie krwi a tu zonk, ponieważ dzisiaj...juz nie mam okresu, tylko troche plamie..chciałam zmierzyć dzisiaj temperaturę, ale niestety czesto wstawałam w nocy, wiec nie jest miarodajna.
    Moja gin nie pracuje dzisiaj i sie zastanawiam co robic, czy isc na te badania jutro, czy szukać nowego lekarza na dzisiaj? Czy to krwawienie moze miec związek z torbielą? Czy jestem wnowej cyklu czy to wiąz ten stary?
    Najbardziej martwię sie, ze stracę szanse na wiarygodne badania hormonalne (2-3dc).
    Aha, w ciazy oczywiscie nie jestem
    przed torbiela czesto jest wlasnie jednodniowe krwawienie. Badania hormonalne mozesz zrobic ale niech lekarz przepisze antykoncepcyjny na m-c zeby usunac torbiel.

• Hannka86 Koleżanka

Wysłany: 6 marca 2017, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chyba mam teraz taki problem

16 dc a mam od 2 dni takie krwawienie jak okres

dodam że w poprzednim cyklu miałam stymulacje CLO + pregnyl
    i miałam 3 jajeczka dojrzałe
    1 nie pękło i zrobiła się torbiel

a teraz te krwawienie
    nie wiem co robić :(

czekając na nasz Cud <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ