Udana inseminacja z jednym drożnym jajowodem
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry ,
przygotowuję pracę badawczą w dziedzinie Psychologii. W badaniach skupiam się na tym, co wpływa na kondycję emocjonalną kobiet przystępujących do procedury in vitro, aby ustalić jak najbardziej efektywnie wspierać emocjonalnie grupę kobiet leczących się z powodu niepłodności. Twój udział w badaniu jest bardzo cenny, zarówno z perspektywy badawczej, jak i tej praktycznej. Dzięki Twojemu zaangażowaniu dowiem się, jak lepiej pomagać innym ludziom.
Bardzo proszę o Twoją pomoc w tym badaniu.
https://forms.gle/quP93Gt7csuce1HU6 -
Madzik_6 wrote:Ja mam jeden drożny lewy jajowód. Udało mi się naturalnie zajść w ciążę przy niskim amh. A do tego owulke miałam z prawego jajnika cud właśnie przyszedł na świat 23 maja :)więc dziewczyny głowa do góry nadzieja zawsze jest miałam mieć kolejne in vitro mówili że mam tylko 6 % szans była załamka . Teraz wiem że każdy procent to duża szansa. Powodzenia życze
Hej, a powiedz mi zazywalas coś że mimo niedrożnego prawego jajowodu udało Ci się zajść w ciążę? -
Lena877 wrote:Hej, a powiedz mi zazywalas coś że mimo niedrożnego prawego jajowodu udało Ci się zajść w ciążę?
Jeśli jeden jest niedrożny a drugi jest ok to można zajść w ciążę. Też mam jeden niedrożny i się udało, co prawda skończyło się biochemem. Ale jak masz owulację z tego jajnika gdzie jest drożny jajowód to można normalnie zajść w ciążę.👩 95 PCOS, niedrożny prawy jajowód, Hashimoto, mutacja PAI, brak 3 kirów implantacyjnych
🧑🏻🦱 84 brak plemników w nasieniu, wada genetyczna
Starania od 2020
2023 - 4 IUI nasieniem dawcy, jedna ciąża biochemiczna 💔
Styczeń 2024 - start procedury ivf, krótki protokół ovaleap+mensinorm
30.01.2024 - punkcja, 8 dojrzałych 🥚 zapładniamy 6, mamy 1 ❄️ 4.2.2
2.04. Transfer nieudany
26.07. 2024 - start 2. procedury, 10 komórek- zarodków brak 💔 -
aleks.123 wrote:Jeśli jeden jest niedrożny a drugi jest ok to można zajść w ciążę. Też mam jeden niedrożny i się udało, co prawda skończyło się biochemem. Ale jak masz owulację z tego jajnika gdzie jest drożny jajowód to można normalnie zajść w ciążę.
Tak, to wiem, ale pytałam madzika ponieważ napisała że prawy jajowód ma niedrożny a mimo to miała owulke miała na prawym... I się udało. -