UDANE INSEMINACJE
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny,
ja dzisiaj mam swoją pierwszą inseminacje. Jedziemy z nadzieją, ale psychicznie jestem nastawiona ze uda się za 2 albo 3 razemJednak pierwsza IUI udana to chyba rzadkość.
TRzymam kciuki za Was wszystkie mocno, bo wiem ile stresu i emocji kosztują starania...my walczymy 2 lata, ale...wiem ze wszystkim nam się uda!
Sciskam mocno
starania od 04.2016
Walczymy dalej!
Nasienie bez rewelacji (morfo 4%)
AMH 0,95
HSG - Oba jajowody drożne
10.02.2018 - 1 IUI
-
Dziewczyny którym się udało miałyscie jakies objawy po IUI jakies bóle ja nie mam zadnych i to mnie martwi jestem po 1 IUI
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2018, 19:09
2009 - synek po clo za 1 razem z jedną torbielą endometrialną (potworniak) na stanie
Letrox
starania od 2015 roku - 6 mies. z clo i nic i
grudzień 2017 - HSG - oba drożne
2% morfologia męża poza tym parametry ok
6.02.2018 IUI clo + zastrzyk
05.03.2018 clo + zastrzyk druga ? -
Hej dziewczyny! Widzę ze wątek jest już dość stary ale może akurat ktoś tu jeszcze zagląda.
My jesteśmy po pierwszej IUI i czekamy na testowanie ( to już za dwa dni!) . Przyjaciółka i mąż przekonani ze się udało ja 50/50. Od tygodnia pobolewa mnie tępo brzuch ale nie jak na okres bardziej jak na owu . Cykl miałam stymulowany clo i ovitrelle oprocz tego biorę ovarin x2 i metformax 1 . Oprócz tego jestem mega wrażliwa płaczliwa ale to może być wynik brania tych leków tak sadze.
U męża nasienie okej , u mnie niepłodnośc idiopatyczna i luf.
Dajcie znać proszę co u Was !esiaa -
esiaa wrote:Hej dziewczyny! Widzę ze wątek jest już dość stary ale może akurat ktoś tu jeszcze zagląda.
My jesteśmy po pierwszej IUI i czekamy na testowanie ( to już za dwa dni!) . Przyjaciółka i mąż przekonani ze się udało ja 50/50. Od tygodnia pobolewa mnie tępo brzuch ale nie jak na okres bardziej jak na owu . Cykl miałam stymulowany clo i ovitrelle oprocz tego biorę ovarin x2 i metformax 1 . Oprócz tego jestem mega wrażliwa płaczliwa ale to może być wynik brania tych leków tak sadze.
U męża nasienie okej , u mnie niepłodnośc idiopatyczna i luf.
Dajcie znać proszę co u Was ! -