Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną 🍀 Udane IVF - ciążowe rozważania - edycja III 🍀
Odpowiedz

🍀 Udane IVF - ciążowe rozważania - edycja III 🍀

Oceń ten wątek:
  • thestorm Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, czytam że u Was choróbska. Masakra. Nie mogę się doczekać wiosny. U nas bez tragedii chociaż co chwilę jakiś Katar też jest. Tydzień temu wyszliśmy z grypy A. Szybko dostał leki i przeszedł chyba najsłabiej z nas. Mnie najbardziej rozłożyło 🤦‍♀️.
    Jestem jeszcze z nim w domu. Zaczynamy adaptację z opiekunką. W kwietniu wracam do pracy, także coraz bliżej. Z jednej strony czekam na wiosnę a z drugiej jak przyjdzie to będę już w pracy 🙃.
    Nocki ostatnio znowu z częstymi pobudkami. Młody wisi na cycu szczególnie nad ranem. Obwiniam czwórki- górne na wierzchu i idą dolne.
    Nie wiem kiedy będzie dobry moment na odstawienie od piersi. Wrócę do pracy to odstawię pewnie dzienne. Ogolnie jak mnie nie ma to nie ma afery na cyca. Ale jak jestem to sobie sam odsłania 💁‍♀️. Zobaczymy. Mam z tym luz w teorii ale może by w końcu te noce się poprawiły. Zobaczymy. Póki co śpimy razem a mąż na kanapie żeby się wysypiać do pracy.
    Miałam wcześniej plany odstawić go zaraz w tym roku i wrócić po ostatni zarodek. Ale coś mam w macicy- polip/mięśniak lekarz powiedział że on nie wie co i zobaczymy po histeroskopii. Czekam na termin. Do tego dalej mam traumę po porodzie i jakoś chyba w tym roku odpuszczę. Nie chcę też na siłę odstawiać małego żeby móc podejść do transferu a z transferu dupa. Za dużo tego przeszłam. Zobaczymy.
    Dużo zdrówka kochane ❤️.

96’ 👫 kryptozoospermia, adenomioza, PCOS, niedoczynność tarczycy, brak prawego jajowodu, cienkie endometrium, Allo mlr 0%.

11.2021 ICSI- 12❄️
    (1 poronienie 8t, 1 ciąża pozamaciczna, 1 ciąża biochemiczna)

2024
    Immunosupresja- Azathioprine i Encorton
    Sztuczna menopauza- Diphereline

IX transfer 3BA (+AH, accofil, intralipid) 🍀
    Synek na świecie 🌈🩵

age.png

🌸 Sprzedaje ciuszki po synku na:
    https://www.vinted.pl/member/92234590-bestmiracles 🌸
  • aganieszkam Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja25 wrote:
    Hej dziewczyny,
    Długo się nie odzywalam ale czasem wchodzę na nasz wątek i Was podczytuje.
    Nie ukrywam wciągnęło mnie na maksa macierzyństwo. Staram się przy synku nie korzystać z telefonu więc korzystam z jego drzemki 😁
    Kocham mojego małego gałgana całym sercem, zaraz zaczyna żłobek i bardzo mnie to stresuje.
    Muszę wrócić do pracy więc nie mam wyjścia.
    Nie wiem jak mój synek to zniesie bo ma okropną mamozę. Zobaczymy.
    Wy też zapisujecie dzieci do żłobka?
    Zaraz roczek, nie mam pojęcia kiedy to zleciało 😅
    Co słychać u Was?
    Pozdrawiam Was! ❤️
    Miałam nie zapisywać do żłobka i zostać w domu jeszcze rok. Ale niestety widzę, że to nierealne finansowo i niestety muszę zapisać Małego 😥 ale będzie chodzić dopiero od września, lato jeszcze spróbuję popracować w domu, zdalnie. Zobaczę co z tego wyjdzie... Bo praca w domu z dzieckiem jest mega trudna 🤯 już to przerabiałam.
    Jeśli jednak z mężem zdecydujemy, że ogarniemy temat bez żłobka to zrezygnuje , ale rekrutacja jest już w marcu.

age.png
    age.png
    age.png
    Synek 29.04.2025 🩵 (38+1tc)
    26dpt USG jest ❤️
    20dpt-2mm zarodek
    Beta 9dpt-113,92; 11dpt-260,59; 17dpt-2380,97
    24.08.2024- transfer 4BB
    🍀
    Synek 26.07.2021 💙 (36+4tc)
    21dpt USG- 2,5mm szczęścia♥️
    Beta: 6dpt-46,8; 8dpt-132,3; 10dpt-393,7
    02.12.2020 - Transfer blastki 6cio dniowej 6BA
    🍀
    Córeczka 13.12.2019 🩷 (40+1tc)
    23dpt jest ♥️
    Beta: 6dpt-47,16; 8dpt-140,50; 10dpt-361,70; 16dpt-6550
    26.03.2019r.-Transfer blastka 4BB
    21.03.2019r.-Punkcja (pICSI)- 3 blastki (3BB, 4BB, 6BA) 🎉
    Niedrożne jajowody❌
    Starania od 10.2016r.
‹‹ 804 805 806 807 808
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ