X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną 🌸🤰 Udane IVF - ciążowe rozważania - edycja IV
Odpowiedz

🌸🤰 Udane IVF - ciążowe rozważania - edycja IV

Oceń ten wątek:
  • Ścigacz Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysia23 wrote:
    A jak u Ciebie psy przyjęły maluszka? Chyba, że pojawiły się później?🙈
    Mnie przeraża szczekanie, zamierzam teraz się zabrać za prace nad tym z moją szuczką, bo dopiero teraz jak siedzę cały dzień z nią w domu to widzę ile razy w ciągu dnia się tak zrywa bez powodu, pewnie coś usłyszy, zrobi hau hau i idzie dalej w kimę, a z obudzonym bobasem będę się ja bujać 😆

Jak mlody byl malutki, to ten duży pilnował go, jak mlody zaczynał płakać to leciał do nas i szczękał, bo mlody płacze. Bardzo pozytywnie przyjęli, opiekują się nim, pilnują. No i bawią się razem. Mojego młodego nic nie rusza od samego początku jak spi. Trzeba przyzwyczajać dzieci do hałasu, wtedy możesz nawet przy nim odkurzac i nie obudzi się. Nigdy nie chodzimy przy młodym na paluszkach

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 11:16

19.08 TRANSFER 💪❤️
    5dpt ⏸️, 7 dpt ⏸️, 9 dpt ⏸️,
    11dpt beta 193, 14dpt 950, 16dpt 2241 💪💪❤️
    23dpt krwotok/szpital beta 21700
    27dpt mamy serduszko ❤️❤️walcz maluchu ❤️
    35dpt 15,4 mm malucha
    9+5/9+6 3 cm malucha

preg.png

InviMed Wrocław
    Zostały nam ❄️❄️mrożonki

Grudzień 2022
    bombelek na święta ❤️
    08.12.2022 transfer 4AA + embryoglue
    12dpt beta 229
    14dpt 627
    20dpt 5786
    33dpt serducho jak dzwon 11,9 mm

event.png
‹‹ 133 134 135 136 137
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ