X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną 🌸🤰 Udane IVF - ciążowe rozważania - edycja IV
Odpowiedz

🌸🤰 Udane IVF - ciążowe rozważania - edycja IV

Oceń ten wątek:
  • migotka_ Autorytet

Wysłany: 5 marca, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka, odkąd przeczytałam nie mogę przestać o Was myśleć. Nie ma odpowiednich słów 💔
    Nie musisz być twarda 🫂

👱‍♀️ 27 🧔‍♂️ 34 🐈
    01.2023 starania 🍀
    04.2023 niskie amh/ teratozoospermia 🪱
    Immunologia🚨

4 procedury IVF🔬/ prp jajników 💉
    09.23- brak zarodka| 10.23| 01.24| 02.24
    6❄️

1). 10.23 ET 1.2.2 10dpt <0.2 ❤️‍🩹
    2). 04.24 FET 4.1.1 9dpt <0.2 ❤️‍🩹
    3). 07.24 FET 4.1.1 cb 💔 (ivig)
    4). 08.24 FET 4.1.1 cb 💔 (ivig)

💊immunosupresja
    5). 29.11.24 FET 4.1.1 ✨️🍀
    5dpt ⏸️🥹
    6dpt 53.4; 8dpt 158; 10dpt 385; 12dpt 716; 14dpt 1205; 17dpt 3456 + pęcherzyk ciążowy i żółtkowy 🥚
    24dpt CRL 3.3mm z bijącym ❤️
    6+4 IP krwiak, 7mm 💞
    12+2 I prenatalne 5.60cm zdrowej dziewczynki 🎀
    15+2 114g akrobatki 🌸
    Zostań ze mną 🙏

preg.png
  • Elka198321 Autorytet

Wysłany: 5 marca, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka_93 wrote:
    Dziewczyny dziękuję Wam za dobre słowa i wsparcie ogromnie 🩷
    Niestety możecie usunac mnie z tego wątku. Moja dziewczynka nie żyje.... Chcę mi się ryczeć chociaż staram się być silna 🥺🥺🥺lekarz stwierdził obumarcie, brak czynnosci serca, prawie ze brak wod plodowych. Musiało się coś dziać od 6 dni. Jestem obecnie z mężem w szpitalu i czekam na przyjęcie.

Życzę Wam wszystkim szczęśliwego zakończenia i żebyście nie ignorowały najmniejszego objawu który Wam podpowiada ze cos jest nie tak.

Osobiście na pewno będę walczyć ponownie, nie wiem jak moj mąż, ale postaram się go podbudować psychicznie bo jemu lzy poleciały.
    Przytulam...Bidulko ....
    Strasznie mi Was szkoda..
    Aż mi się gorąco zrobiło jak odczytałam wiadomość...
    Przytulam trzymajcie i dajcie sobie czas ile potrzeba...
    I jeśli zechcecie podjać próbę walki o kolejną dzidzię trzymam mocno za Was kciuki...

• Frutellka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka_93 wrote:
    Dziewczyny dziękuję Wam za dobre słowa i wsparcie ogromnie 🩷
    Niestety możecie usunac mnie z tego wątku. Moja dziewczynka nie żyje.... Chcę mi się ryczeć chociaż staram się być silna 🥺🥺🥺lekarz stwierdził obumarcie, brak czynnosci serca, prawie ze brak wod plodowych. Musiało się coś dziać od 6 dni. Jestem obecnie z mężem w szpitalu i czekam na przyjęcie.

Życzę Wam wszystkim szczęśliwego zakończenia i żebyście nie ignorowały najmniejszego objawu który Wam podpowiada ze cos jest nie tak.

Osobiście na pewno będę walczyć ponownie, nie wiem jak moj mąż, ale postaram się go podbudować psychicznie bo jemu lzy poleciały.
    Kropka, Kochanie nie musisz być teraz silna, to straszne co Was spotkało ! Wszystkiego dobrego Wam życzę, musicie to przetrwać ❤️‍🩹

“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”

❄️- czeka na Nas na zimowisku;)

preg.png
‹‹ 197 198 199 200 201
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ