X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną 🌸🤰 Udane IVF - ciążowe rozważania - edycja IV
Odpowiedz

🌸🤰 Udane IVF - ciążowe rozważania - edycja IV

Oceń ten wątek:
  • Werka96 Autorytet

Wysłany: 27 lipca, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gonia729 wrote:
    Dziewczyny rozpakowane czy Wasi Panowie przygotowali dla Was jakieś niespodzianki po powrocie do domu z dzidziusiem, jakieś powitanie z balonikami kwiaty lub prezent?
    Ja kupiłam prezent dla starszego brata od siostry ale mój mąż to jest mało domyślny. A jak już coś kupi to zawsze odwrotnie niż mu tłumaczę. Obawiam się że jak nie stanie na wysokości zadania to mogę roznieść dom nabuzowana hormonami 🤣
    Taaak, mój mąż totalnie mnie zaskoczył..płakałam jak bóbr 😭 nie mam zdjęć wszystkich balonów, czekały na nas od samego wejścia, poprzez korytarz aż do sypialni 😭❤️ i jako tata też spisuje się na medal.
    f9564f07a003d.jpghttps://zapodaj.net/plik-PKBFYSaXuV

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca, 20:49

Elza1234, Malowybitna, aganieszkam lubią tę wiadomość

1 procedura - 2 próby 💔
    2 procedura - 14 pobranych komórek, 7 zapłodnionych ❄️

III Transfer 27.03.24
    Cb💔💔💔
    IV Transfer 04.07
    Puste jajo🖤
    20.08 poronienie samoistne
    30.09 histeroskopia, łyżeczkowanie..
    V transfer 31.10🤞🥹🍀
    2x 4.2.2

6dpt- 39mlU/ml8dpt- 119mlU/ml9dpt- 204mlU/ml12dpt- 834,0 mIU/ml15dpt- 3127 mIU/ml18dpt- 8440mlU/ml
    25dpt- GS 1,55cm, CRL 3,2mm ♡+ serduszko
    29dpt- CRL 8,5mm, FHR 138🥹❤️
    13.01.25
    Prenatalne ok ❤️ wszystkie ryzyka niskie,
    7,49cm szczęścia 🩷
    17+2 pierwsze kopniaki ♡
    22tc 526g szczęścia ♡

05.07.25, 38tc, 3415g,55cm ❤️
‹‹ 352 353 354 355 356
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ