udany transfer- ciążowe rozważania - edycja II
-
WIADOMOŚĆ
-
Pytanie z innej beczki- macie do polecenia jakąś fajną miejscówkę w Polsce albo u naszych sąsiadów, gdzie można fajnie spędzić kilka dni z małym dzieckiem? Fajnie jakby był to hotel z różnymi atrakcjami i dobrym jedzeniem, żeby mała nie musiała żyć na słoikach, a ja mogłabym odpocząć od gotowania 😉
-
Mi_Lusia wrote:Pytanie z innej beczki- macie do polecenia jakąś fajną miejscówkę w Polsce albo u naszych sąsiadów, gdzie można fajnie spędzić kilka dni z małym dzieckiem? Fajnie jakby był to hotel z różnymi atrakcjami i dobrym jedzeniem, żeby mała nie musiała żyć na słoikach, a ja mogłabym odpocząć od gotowania 😉
-
My też śpimy tak, że ja i mąż na poduszkach, a mała w środku bez poduszki. Ja żeby czuć się spokojniej uczyłam ją zdejmowania sobie z twarzy czegokolwiek. Nakładam jej nadal czasem pieluszkę, kocyk, albo takiego misia-szmatkę na buzię i ona to zdejmuje. Nie wiem czy w nocy też by to podziałało, mam nadzieję, że tak.
Jenny93 lubi tę wiadomość
* HyCoSy; CLO/Letrozol + Ovitrelle/Zivafert ❌; 3x IUI ❌
* IVF:
I FET 11.2023 -> 07.2024 córeczka na świecie
II FET 05.2025 cb -
U nas młody śpi między nami. Ja mam małego rogala pod głową a stary poduszkę ale tak od zewnętrznej że młody tam głowy nie położy. Na całym łóżku mamy barierki bo on od razu po obudzeniu wstaje albo czworakuje.
W ciągu nocy zmienia pozycje jakiś milion razy. Przebudziłam się dziś i nie zobaczyłam go przed sobą( sekunda paniki🫣🤣) a on powyżej naszych głów spał w poprzek -