X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną udany transfer- ciążowe rozważania - edycja II
Odpowiedz

udany transfer- ciążowe rozważania - edycja II

Oceń ten wątek:
  • Mi_Lusia Autorytet

Wysłany: 16 czerwca, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytanie z innej beczki- macie do polecenia jakąś fajną miejscówkę w Polsce albo u naszych sąsiadów, gdzie można fajnie spędzić kilka dni z małym dzieckiem? Fajnie jakby był to hotel z różnymi atrakcjami i dobrym jedzeniem, żeby mała nie musiała żyć na słoikach, a ja mogłabym odpocząć od gotowania 😉

• monester Autorytet

Wysłany: 16 czerwca, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi_Lusia wrote:
    Pytanie z innej beczki- macie do polecenia jakąś fajną miejscówkę w Polsce albo u naszych sąsiadów, gdzie można fajnie spędzić kilka dni z małym dzieckiem? Fajnie jakby był to hotel z różnymi atrakcjami i dobrym jedzeniem, żeby mała nie musiała żyć na słoikach, a ja mogłabym odpocząć od gotowania 😉
    W internecie widziałam albatros z opcją BlW dla niemowlaka (Jarosławiec) lub Zalesie na Mazurach że świetnymi opiniami. Ale tak dla rocznego dziecka to trzeba by żeby był basen w środku i na zewnątrz i jakis plac zabaw a myślę że z bufetu się coś wybierze do jedzenia

• Krakus Autorytet

Wysłany: 16 czerwca, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też śpimy tak, że ja i mąż na poduszkach, a mała w środku bez poduszki. Ja żeby czuć się spokojniej uczyłam ją zdejmowania sobie z twarzy czegokolwiek. Nakładam jej nadal czasem pieluszkę, kocyk, albo takiego misia-szmatkę na buzię i ona to zdejmuje. Nie wiem czy w nocy też by to podziałało, mam nadzieję, że tak.

Jenny93 lubi tę wiadomość

* HyCoSy; CLO/Letrozol + Ovitrelle/Zivafert ❌; 3x IUI ❌
    * IVF:
    I FET 11.2023 -> 07.2024 córeczka na świecie <3
    II FET 05.2025 cb
  • AnkaSłomianka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas młody śpi między nami. Ja mam małego rogala pod głową a stary poduszkę ale tak od zewnętrznej że młody tam głowy nie położy. Na całym łóżku mamy barierki bo on od razu po obudzeniu wstaje albo czworakuje.
    W ciągu nocy zmienia pozycje jakiś milion razy. Przebudziłam się dziś i nie zobaczyłam go przed sobą( sekunda paniki🫣🤣) a on powyżej naszych głów spał w poprzek

🙎🏻‍♀️1985 PAI1 hetero, IO, 3x usuwane polipy (08.22, 06.23, 10.23)
    🙎🏻‍♂️1981
    13.11.23 transfer ❄️4.1.1
    20.11.23 bHCG -58
    22.11.23 bHCG- 150
    24.11.23 bHCG -345
    27.11.23 bHCG -1313
    age.png
  • monester Autorytet

Wysłany: 16 czerwca, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jenny a jakie masz barierki ? My mamy dosyć wysokie więc nawet jak stoi to jest ok.
    Jeczze Gołębiewski ma widziałam dodatkowy posiłek dla dzieci w ciągu dnia.

• Jenny93 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z primabobo. Najczęściej to kwestia grubości materaca, bo gdyby był cieńszy to i barierka automatycznie byłaby wyższa. A Wy jakie macie?

• monester Autorytet

Wysłany: 16 czerwca, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jenny93 wrote:
    Z primabobo. Najczęściej to kwestia grubości materaca, bo gdyby był cieńszy to i barierka automatycznie byłaby wyższa. A Wy jakie macie?
    No właśnie też primabobo i da się je dobrze ustawić wysoko a mamy duży materac w sensie wysoki

• Jenny93 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monester wrote:
    No właśnie też primabobo i da się je dobrze ustawić wysoko a mamy duży materac w sensie wysoki

A do czego macie zamontowane? My do stelaża

‹‹ 1548 1549 1550 1551 1552
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ