X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną USK Białystok - NOWA PORADNIA
Odpowiedz

USK Białystok - NOWA PORADNIA

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Małe marzenia Koleżanka

Wysłany: 8 kwietnia 2021, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim, Niedawno dowiedziałam się od lekarza że w USK powstała nowa poradnia Endokrynologiczna - Ginekologiczna - wystarczy skierowanie od rodzinnej i można wiele badań zrobić na nfz między innymi KARIOTYPY czy HORMONY. Terminy są bardzo krótkie.

Wysłany: 8 kwietnia 2021, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam

• Iza41 Znajoma

Wysłany: 8 kwietnia 2021, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam .A orientujesz się czy można zapisać się do ginekologa w tej poradni czy tylko wykonać badania??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2021, 20:20

Wysłany: 9 kwietnia 2021, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza41 wrote:
    Witam .A orientujesz się czy można zapisać się do ginekologa w tej poradni czy tylko wykonać badania??
    Możesz do ginekologa przyjmuje np dr Pieczyński

• Iza41 Znajoma

Wysłany: 9 kwietnia 2021, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy mogła bys wytłumaczyć jak to wszystko wygląda.Idę do swojej fr rodzinnej,biorę od niej skierowanie do poradni.Tam zakładają mi kartę i nie muszę na każdą wizytę w poradni zgłaszać się z skierowaniem??Co do dr Pierzynskiego to jest bdb dr,nie wiesz ile razy w tyg przyjmuję w poradni??

• Iza41 Znajoma

Wysłany: 9 kwietnia 2021, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwoniłam do usk i na rejestracji nic nie widzą aby coś takiego powstało.Owszem jest poradnia endokrynologiczna jak ròwnież ginekologiczna ale o nowej poradni to akurat nic nie wiedzą.Jeżeli masz nr tel do tej poradni to prosiłabym .

Wysłany: 9 kwietnia 2021, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    85 831 87 89
    To jest poradnia endokrynologiczno ginekologiczna i takie skierowanie bierzesz od rodzinnej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2021, 10:30

• Iza41 Znajoma

Wysłany: 9 kwietnia 2021, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za wszystko,właśnie umòwiłam się na wizytę w nast tyg.Pozdrawiam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2021, 23:41

• Iza41 Znajoma

Wysłany: 28 kwietnia 2021, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koleżanki Małe nadzieję,poleciłaś mi tą nową poradnię ktòra okazała się wielką klapą.Nie zlecono mi żadnych badań z powodu braku funduszy,do tego dr Zbòcka powiedziała żebym dopiero w czerwcu przyszła do niej na wizytę(a co w maju??)porażka.Już więcej tam nie wròcę.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ