X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Walczymy o rodzeństwo ❤️💪
Odpowiedz

Walczymy o rodzeństwo ❤️💪

Oceń ten wątek:
  • Ememm Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysia1411 wrote:
    Tylko to też nie zawsze...
    Wiesz, jak miałam cień 5dpt i wiemy jak skończyło....4dpt i była pozamaciczna, także wczesne testy też nie zawsze są dobre...
    Nawet beta nie zawsze, jak miałam między 4 a 6dpt różnice o granicy błędu labu to z kliniki dostałam opr że po co tak szybko badam?
    Ale na pewno gdyby nawet biochem to lepiej dla lekarza mieć betę niz mówić o cieniach...
    Ja jednak trzymam kciuki nadal ✊️ wierzę że beta Cie zaskoczy ✊️✊️

Cześć Krysiu, przepraszam, że zadaję Ci takie pytanie, oczywiście jak uznasz, że jest nie na miejscu to nie odpowiadaj. Po Twojej stopce wnioskuje, ze jestes osobą wierzącą, jak to łączysz z całą procedurą in vitro? Ja rozmawiałam z różnymi księżami na ten temat, ale wiadomo że podejścia są podzielone.
    Pozdrawiam Cię:)))

‹‹ 1017 1018 1019 1020 1021
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ