X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Walczymy o rodzeństwo ❤️💪
Odpowiedz

Walczymy o rodzeństwo ❤️💪

Oceń ten wątek:
  • Malowana87 Ekspertka

Wysłany: 13 października, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dallia wrote:
    Izunia 💔 tak mi przykro 😌 czytałam cały czas i czekałam na wieści a tak liczyłam ze kropek pójdzie śladem braciszka

Dziewczyny kciuki za wizyty oby juz serduszkowe 😘

A Ty jak się czujesz? Już połowa za Wami!

2023 IVF
    05.23 punkcja ➡️ 4 ❄️
    07.23 1️⃣ FET 6bb po pgta ➡️ beta 9dpt:278

event.png

01.25 powrót po ❄️
    06.25 FET odwołany
    08.25 2️⃣ FET 💔💔
    09.25 3️⃣ FET 💔

CDN...
  • Malowana87 Ekspertka

Wysłany: 13 października, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojra wrote:
    Ja jutro kierunek Kraków 😆 jprdle naprawdę jestem nazwana, doszłam do wniosku, że pora na konsultacje z ostatnim możliwym immunologia dr S. i dzwonię i szukam terminu.... a tu połowa lutego przyszłego roku😅 a tu pach termin na jutro 😆 nie mam zarodków, nie wiem kiedy podejdę do kolejnej procedury(dowiem się w piątek), ale immunologa ogarnę, why not?⚡💥🔥

O! Fajnie,że się tak udało! Ja się boję immunologii.. zaczęłam ale po wielu rozmowach odpuściłam, co teraz z tym zrobię to nie wiem... Badałam KIRy i allo

2023 IVF
    05.23 punkcja ➡️ 4 ❄️

event.png

01.25 powrót po ❄️
    06.25 FET odwołany
    08.25 2️⃣ FET 💔💔
    09.25 3️⃣ FET 💔

CDN...
  • Mojra Autorytet

Wysłany: 13 października, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malowana87 wrote:
    Ja też mówiłam,że na pewno nie będzie kolejnej procedury, że nie chce przez to przechodzić... No i nadal nie chcę ale tak bardzo chciałabym jeszcze raz zostać mamą, że i tak w to pójdę...

Nie mam totalnie z kim zostawić A. 😔 Mąż czasem wychodzi z pracy wcześniej i z nim zostaje ale akurat wtorki to zawsze musi dłużej zostać więc nie ma mowy o wyjściu wcześniej 😔 tak się mówi, że teraz tak łatwo być rodzicami, bo kiedyś to pieluchy się prało itp ale zawsze ktoś był blisko kto mógł przejąć na chwilę dziecko. Kiedyś przeczytałam,że obecnie macierzyństwo jest samotne, bo nie ma całej wioski do pomocy i u mnie tak na 100 % właśnie jest.

Wiem co czujesz, bo u nas wygląda to dokładnie tak samo, wiecznie musimy kombinować, mąż bierze urlopy, żebym mogła lekarzy ogarnąć. A w piątek mała jedzie z nami do kliniki bo cóż zrobić, nie mamy jej z kim zostawić. I obecnie się zastanawiam jak my to ogarniemy, jak ja np. będę miała pick up, a mąż będzie musiał oddać w tym czasie nasienie, a z mała co...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października, 21:56

👩'87👨'85👶'24
    age.png

👩PCOS, IO, Hashimoto, 🐉Immunologia🤯
    👨Tertraoligozoospermia, Morfologia 0%, Hlc-a - c2c2

📌2023 I procedura- 4 zarodki po PGT-A
    ❌04.2023 -☃️1. FET
    ✅10.2023- ☃️2. FET- Moja Kochana Córeczka
    ❌06.2025 - ☃️3. FET
    ❌10.2025 - ☃️4. FET

I co dalej...
  • Krysia1411 Autorytet

Wysłany: 13 października, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety to wieczne kombinowanie, z dzieckiem, w pracy... 😑 u nas podobnie, wieczne kombinacje, do tego pracujemy w różnych stronach, więc logistyka jest ciężka, często byłam sama w klinice mimo że większość przychodziła parami...
    Malowana87 wrote:
    Ja też mówiłam,że na pewno nie będzie kolejnej procedury, że nie chce przez to przechodzić... No i nadal nie chcę ale tak bardzo chciałabym jeszcze raz zostać mamą, że i tak w to pójdę...

U mnie miało nie być drugiej, a decyzja o trzeciej była chyba prostsza niż o drugiej... 🤯

27tc+3 - 😢 [*] 11.20
    37tc+3 - 🌈
    6tc+4 - 😭 [*] 07.24 - żegnaj okruszku...
    3tc+4 💔

age.png[/url]
    preg.png
    _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

X.21 - 1️⃣ IVF - 3️⃣❄️

23.12.21 - 1️⃣FET ❄️4AA 25.08.2022 🌈
    _ _ _ _
    04.06.24 2️⃣FET ❄️3AA
    06.07.24 💔
    _ _ _ _
    05.09.24 - 3️⃣FET ❄️4AB
    11.10.24 cp 💔

30.04.2025 - 3️⃣IVF

24.09.2025 - 4️⃣ FET ❄️4AA
    4dpt. ⏸️; 5dpt 6.18 ; 7dpt 26.7; 10dpt 160; 12dpt 389; 14dpt 995; 17dpt 3976🥹; 22dpt 🙏🙏
    16.10.2025 🙏

Czekają na mnie: ❄️4AA ❄️4BB ❄️4BB

"Ojcze, jeśli możliwe, oddal ode mnie ten kielich
    Ojcze, jeżeli trzeba, chcę Twoją wolę wypełnić"
  • Malowana87 Ekspertka

Wysłany: 13 października, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojra wrote:
    Wiem co czujesz, bo u nas wygląda to dokładnie tak samo, wiecznie musimy kombinować, mąż bierze urlopy, żebym mogła lekarzy ogarnąć. A w piątek mała jedzie z nami do kliniki bo cóż zrobić, nie mamy jej z kim zostawić. I obecnie się zastanawiam jak my to ogarniemy, jak ja np. będę miała pick up, a mąż będzie musiał oddać w tym czasie nasienie, a z mała co...

Kurde, no przecież! Nawet o tym nie pomyślałam jeszcze... Pozostaje mi mieć nadzieję,że akurat będzie wtedy w żłobku (brzmi to dla mnie jak nieśmieszny żart biorąc pod uwagę jak nam idzie żłobkowanie...)

2023 IVF
    05.23 punkcja ➡️ 4 ❄️

event.png

01.25 powrót po ❄️
    06.25 FET odwołany
    08.25 2️⃣ FET 💔💔
    09.25 3️⃣ FET 💔

CDN...
‹‹ 1039 1040 1041 1042 1043
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ