X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Walczymy o rodzeństwo ❤️💪
Odpowiedz

Walczymy o rodzeństwo ❤️💪

Oceń ten wątek:
  • Malowana87 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauuulaa wrote:
    No ja się cieszę, że coś rusza powoli, bo te czekanie staranie demotywujaco na mnie podziałało. Nawet przestałam zaglądać na forum- bo niby co miałabym pisać? Że zaś czekam?
    Dziewczyny z innego wątku wygrzebly info, że zmieniają się zasady programu. Od 1 stycznia klinika musi zapewnić parą ,które są już w programie ciągłości leczenia. A odstępy pomiędzy transferami nie maga przekroczyć 3 miesięcy,chyba że są inne przesłanki medyczne. 😁 To jest bardzo dobra wiadomość.

Ja zaczynam powoli suplementację i dbanie o siebie. ,bo od ostatniego transferu przestałam brać cokolwiek. 😔 Wszystkie suplementy schowałam do szafki ...

I ja i mąż też suplementujemy się od października na poprawę wyników. Ciągle nie mogę się ogarnąć z jedzeniem, za dużo słodyczy (choć tragedii nie ma) i podjadanie. Za to zebrałam się w końcu i zaczęłam terapię u psychologa, mam tam chyba dużo do przepracowania, mężowi by się też przydało ale odmawia, faceci... 🙄

2023 IVF
    05.23 punkcja ➡️ 4 ❄️
    07.23 1️⃣ FET 6bb po pgta ➡️ beta 9dpt:278

event.png

01.25 powrót po ❄️
    06.25 FET odwołany
    08.25 2️⃣ FET 💔💔
    09.25 3️⃣ FET 💔

CDN...
  • Gonia.. Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agulek24 wrote:
    Trzymam kciuki Gonia, daj znać 🤞🤞🤞❤️

Ja prenatalne miałam 8.12, a kolejna wizyta dopiero 5.01, mimo, że podglądam mała w pracy w USG, to dłuży mi się niemiłosiernie. 🙈🙈🙈

Ale masz fajnie ,ze możesz sobie ją podglądać 🩷

Ją teraz mialam ostatnia wizytę co 2 tyg i zaczynamy co miesiac 🙈
    Maluszek bardzo aktywny na usg . Wszystko wygląda idealnie . Teraz czekamy na prenatalne 9.01 ❤️
    Mowil ,ze nie zmienia terminu porodu bo wyznacza mi dokladnie na prenatalnych i wtedy zmienimy.
    Mowil ,ze 9 01 nie jest zbyt późnym terminem i mamy cierpliwie czekac.
    Z usg z jego systemu wychodzi 10+1 ,a według szpitala 11+0
    Mam porównanie takie ,ze z mala na usg to byl dosłownie żelek na 10+2 ,a tutaj normalnie dzidzius widoczny ❤️,wiec ciaza na 100% jest starsza

👱‍♀️34l. 👨‍🦱41l.start 2021
    3procedury łącznie 10transferów i jedna upragnionaCiaza🩷
    38+5 córeczka jest na Świecie 🩷

Wracamy po rodzeństwo 🍀🙏
    13.10 wizyta monitorująca
    20.10 transfer 4.1.2🍀🤞🙏
    26.10 II - cień cienia 🙏
    Beta hcg :8dpt 30,2 / 10dpt 92,7/ 17dpt 2901 🙏
    6.11 usg jest pęcherzyk 🍀
    17.11 mamy ❤️

Niech stanie sie cud 🙏🍀

Na zimowisku ❄️❄️ Blastocysty

age.png

tickerfactory.com]preg.png[/url]
‹‹ 1061 1062 1063 1064 1065
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ