Walka z CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia tak jak pisze Natalica normalnie z krwi się to robi, można więc np. przy okazji zrobić inne badania, ja np. robiłam jeszcze wit. D3 za jednym razem (oczywiście wyszedł spory niedobór i od 1,5 miesiąca mam wdrożoną suplementację).
Ja robię wszystkie badania krwi w diagnostyce, bo mam akurat punkt pobrań po drodze do pracy, mam kartę stałego klienta ze zniżką 5% i wyniki mogę sobie sprawdzać w necie. W diag pani powiedziała że na wynik AMH czeka się do 2 tyg, ale ja miałam na stronie wynik chyba już po 5 dniach.
Natalica ja mam AMH 6,16. Wg wytycznych które mam na wyniku wartość powyżej 3 wskazuje na podejrzenie PCOS. -
Jak widać co lekarz to inne teorie... 6,16 podejrzenie PCOS 6-7 wykluczenie...
To identycznie jak moja prolaktyna jeden mówi, że w normie drugi że podwyższona jak sprawdzam w necie to na pograniczu... i bądź, człowieku mądry... -
to chyba chodzi o to jak na usg te pęcherzyki się układają a mi się nie układają jak przy pcos, no i to zespół objawów a nie tylko jeden, może o to chodzi. Mi kilku lekarzy powiedziało, że nie mam pcos, nawet byłam u takiego, który zajmuje się tylko robieniem usg. Może o to chodzi, że to sprawa indywidualna i wiąże się z innymi objawami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 09:57
-