Weteranki - naturalne metody na cud
-
Cześć,
Postanowiłam założyć ten wątek dla wszystkich tych które staraj się już długo o maleństwo ale albo nie są jeszcze gotowe na iv czy też inseminacje lub po prostu odrzucają te metodę.
Dzielmy się tu naturalnymi metodami wspomagania plodnosci i wspólnie czekamy na nasze cuda.
Ja staram się już 4 lata raz podeszłam do inseminacji ale się nie udało na iv nie jest jeszcze gotowa.Obecnie pijemy ziółka I korzystamy z refleksologii czyli leczniczego masażu stóp
vanessa, paaulla84 lubią tę wiadomość
starania od lutego 2011
6 lekarzy żadnej konkretnej diagnozy
Czerwiec 2015 - naprotechnologia
Grudzień 2015 - laparoskopia (PCO, endo, naprawa źle zbudowanej macicy)
WALCZYMY !! -
Hej, wiem ale chyba tam bardziej właśnie zielarstwo i naturalne suplementy a ja chciałabym poruszyć również tematy miejsc gdzie dochodzi do uzdrowień itp. i nie wiem czy tam to pasuje
starania od lutego 2011
6 lekarzy żadnej konkretnej diagnozy
Czerwiec 2015 - naprotechnologia
Grudzień 2015 - laparoskopia (PCO, endo, naprawa źle zbudowanej macicy)
WALCZYMY !! -
nick nieaktualnypodobno jest takie krzesło elektryczne które działa cuda
ale trzeba być na czczo i świeżo po spowiedzi
no i oczywiście trzeba usiąść bez majtekWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 15:40
Reni, Mega, Arwena, Niuta, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Szkoda że temat umarł. Fajnie byłoby się wymienić doświadczeniami. Ja też się długo staram. Moja historia jest troche zawiła Bo mi lekarka nie wykryła polipów i chodziłam z nimi 3 lata, aż urósł jeden do 3 cm i dwa były troszke mniejsze... W lipca miałąm histeroskopowo usuwane i od tego czasu także nic... A gin mówił że wrócę szybko w ciąży. Eh07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard -