X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Wiesiolek dla mnie i meza
Odpowiedz

Wiesiolek dla mnie i meza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anka1986 Przyjaciółka

Wysłany: 16 stycznia 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Przeczytałam ze pary starające się o dziecko zażywają wiesiołek, zaczęłam zażywać i namówiłam męża. Wiem ze kobieta powinna stosować go do dnia owulacji ale jaki długo mąż może brać nie chce zaszkodzić . Z góry dziękuję za odpowiedz :*

Co ma być to będzie siłę znajdę wszędzie :D
  • MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z mojej wiedzy wynika, że mężczyźnie raczej wiesiołek nie zaszkodzi. Może go brać dość długo. Jedynie co niektórzy ludzie zgłaszają to dolegliwości ze strony żołądka, ale jeżeli nie ma takiego problemu, to może brać i brać.

Anka1986 lubi tę wiadomość

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • Anka1986 Przyjaciółka

Wysłany: 17 stycznia 2015, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super dziękuję za odpowiedz wiec będę mężowi dawała wiesiołek pozdrawiam :)

MisiaMisia lubi tę wiadomość

Co ma być to będzie siłę znajdę wszędzie :D
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ