Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się z pomocą medyczną › Wiesiolek dla mnie i meza
Odpowiedz

Wiesiolek dla mnie i meza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anka1986 Przyjaciółka

Wysłany: 16 stycznia 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Przeczytałam ze pary starające się o dziecko zażywają wiesiołek, zaczęłam zażywać i namówiłam męża. Wiem ze kobieta powinna stosować go do dnia owulacji ale jaki długo mąż może brać nie chce zaszkodzić . Z góry dziękuję za odpowiedz :*

Co ma być to będzie siłę znajdę wszędzie :D
  • MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z mojej wiedzy wynika, że mężczyźnie raczej wiesiołek nie zaszkodzi. Może go brać dość długo. Jedynie co niektórzy ludzie zgłaszają to dolegliwości ze strony żołądka, ale jeżeli nie ma takiego problemu, to może brać i brać.

Anka1986 lubi tę wiadomość

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • Anka1986 Przyjaciółka

Wysłany: 17 stycznia 2015, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super dziękuję za odpowiedz wiec będę mężowi dawała wiesiołek pozdrawiam :)

MisiaMisia lubi tę wiadomość

Co ma być to będzie siłę znajdę wszędzie :D
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wspólny cel zamiast presji, czyli jak dbać o relację podczas starań o dziecko

Starania o dziecko to wyjątkowy czas w życiu pary, który potrafi mocno zbliżyć, ale też wystawić związek na poważną próbę. Początkowa ekscytacja i spontaniczność seksu szybko ustępują miejsca kalendarzykowi dni płodnych oraz presji czasu. Wtedy bliskość przestaje przynosić przyjemność, a zamienia się w zadanie do odhaczenia. Kluczem do przetrwania tego okresu w harmonii jest zmiana podejścia. Zamiast skupiać się wyłącznie na celu, warto postawić na relację, bliskość i wzajemne wsparcie.

CZYTAJ WIĘCEJ