X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Wiesiolek dla mnie i meza
Odpowiedz

Wiesiolek dla mnie i meza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anka1986 Przyjaciółka

Wysłany: 16 stycznia 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Przeczytałam ze pary starające się o dziecko zażywają wiesiołek, zaczęłam zażywać i namówiłam męża. Wiem ze kobieta powinna stosować go do dnia owulacji ale jaki długo mąż może brać nie chce zaszkodzić . Z góry dziękuję za odpowiedz :*

Co ma być to będzie siłę znajdę wszędzie :D
  • MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z mojej wiedzy wynika, że mężczyźnie raczej wiesiołek nie zaszkodzi. Może go brać dość długo. Jedynie co niektórzy ludzie zgłaszają to dolegliwości ze strony żołądka, ale jeżeli nie ma takiego problemu, to może brać i brać.

Anka1986 lubi tę wiadomość

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • Anka1986 Przyjaciółka

Wysłany: 17 stycznia 2015, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super dziękuję za odpowiedz wiec będę mężowi dawała wiesiołek pozdrawiam :)

MisiaMisia lubi tę wiadomość

Co ma być to będzie siłę znajdę wszędzie :D
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ