X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Wiesiolek dla mnie i meza
Odpowiedz

Wiesiolek dla mnie i meza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anka1986 Przyjaciółka

Wysłany: 16 stycznia 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Przeczytałam ze pary starające się o dziecko zażywają wiesiołek, zaczęłam zażywać i namówiłam męża. Wiem ze kobieta powinna stosować go do dnia owulacji ale jaki długo mąż może brać nie chce zaszkodzić . Z góry dziękuję za odpowiedz :*

Co ma być to będzie siłę znajdę wszędzie :D
  • MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z mojej wiedzy wynika, że mężczyźnie raczej wiesiołek nie zaszkodzi. Może go brać dość długo. Jedynie co niektórzy ludzie zgłaszają to dolegliwości ze strony żołądka, ale jeżeli nie ma takiego problemu, to może brać i brać.

Anka1986 lubi tę wiadomość

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • Anka1986 Przyjaciółka

Wysłany: 17 stycznia 2015, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super dziękuję za odpowiedz wiec będę mężowi dawała wiesiołek pozdrawiam :)

MisiaMisia lubi tę wiadomość

Co ma być to będzie siłę znajdę wszędzie :D
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ