X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną wroclaw prosze o polecenke ginekolog-endokrynolog
Odpowiedz

wroclaw prosze o polecenke ginekolog-endokrynolog

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • PaniHa Autorytet

Wysłany: 26 października 2018, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,
    Staramy się z mężem o dzidziusia jednak mam problemy z prolaktyną i jak na razie nic nie wychodzi.
    Poziom prolaktyny w 19dc wynosił 101 ng/ml przy normie 4,79-23,3.
    W 21 DC poziom prolaktyny to 66 jednak to i tak zdecydowanie przeważają normy.
    Chciałabym Was prosić o polecenie dobrego ginekologa endokrynologa we Wrocławiu, ponieważ ginekolog którego mam w pakiecie z opieki medycznej z pracy powiedział że nie podejmie się nawet konsultacji bo prolaktyną to nie jego problem a do endokrynologa marne szanse na dostanie się w najbliższym pół roku.

Będę bardzo wdzięczna ponieważ bardzo zależy mi na dzidzi a kolejny miesiąc z @ Dołuje mnie jeszcze bardziej i nie potrafię już pozytywnie myśleć że się uda...

Córeczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
    Czekamy na Alusia 💙💙
    f2w3gox1omm0fmw9.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ