Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną wroclaw prosze o polecenke ginekolog-endokrynolog
Odpowiedz

wroclaw prosze o polecenke ginekolog-endokrynolog

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • PaniHa Autorytet

Wysłany: 26 października 2018, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,
    Staramy się z mężem o dzidziusia jednak mam problemy z prolaktyną i jak na razie nic nie wychodzi.
    Poziom prolaktyny w 19dc wynosił 101 ng/ml przy normie 4,79-23,3.
    W 21 DC poziom prolaktyny to 66 jednak to i tak zdecydowanie przeważają normy.
    Chciałabym Was prosić o polecenie dobrego ginekologa endokrynologa we Wrocławiu, ponieważ ginekolog którego mam w pakiecie z opieki medycznej z pracy powiedział że nie podejmie się nawet konsultacji bo prolaktyną to nie jego problem a do endokrynologa marne szanse na dostanie się w najbliższym pół roku.

Będę bardzo wdzięczna ponieważ bardzo zależy mi na dzidzi a kolejny miesiąc z @ Dołuje mnie jeszcze bardziej i nie potrafię już pozytywnie myśleć że się uda...

Córeczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
    Czekamy na Alusia 💙💙
    f2w3gox1omm0fmw9.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ