WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
weronika86 wrote:tak u ciebie, Adze mowilam ze bedzie? jest...eszcze kilku dziewczynom wywrozylam jak na zarownice przstalo...bardzo czeste ciazowe sa wlasnie akie wykresy lekko wspnajace sie nie wiem od czego to zalezy, ale zauwazylam taka zaleznosc. A u meza potrzeba tylko jednego dobrego plemniora tyle kazdy facet da rade wykrzesic nie ?
Oby jakiś jeden desperat się znalazł co by trafił
Poczekamy zobaczymy.
Raczę się teraz pokrzywą z trawą cytrynową. Minamuchasaaa!weronika86 lubi tę wiadomość
-
Hej moje drogie Panie....
Wiecie dziwne.... mierze tempke codziennie o 5 rano ale kiedys zdarzylo mi sie zmierzyc o 7 i tak se pomyslalam i zrobilam....
Zmierzylam tempke o 5 a pozniej o 7 i wiecie o 5 mialam 35.87, a o godz 7 mialam 35.99 co jest....
Znaczy ze nad ranem zwieksza sie temp ciala czy co.....
Nie wiem co mam myslec.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Andi. Nie popadajmy w paranoję. Ovu jak ma być to będzie. A po co masz się stresować u dentysty. Bardziej Ci zaszkodzi stres niż znieczulenie.
Głowa do góry.ANDI87 lubi tę wiadomość
-
Hej Pisałam Wam ostatnio, że przez pierwszą fazę cyklu zajadałam się 'orzeszkami' sojowymi, które sama zrobiłam Teraz przyszłam się pochwalić, że się udało i zobaczyłam magiczne II kreski na teście Staraliśmy się od sierpnia '13 - 7 cykli.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 21:11
Doris-83, strumyk, sara_nar, weronika86, staraczka24 lubią tę wiadomość
-
ilenka wrote:Dziewczyny piłyście kiedyś lukrecję? Jestem po pierwszej szklaneczce i jestem załamana. Ledwo to wypiłam, ledwo bo prawie wszystko zwróciłam.
Czy da się ją jakoś "udobruchać"? dodawać coś co by tę mdlącą słodycz trochę zneutralizować??
a co powiecie na jedzenie cucków z lukrecji? tutaj w Holandii karmią tym od małego do starego, czarne cucki i żelki , które są dobre na wszystkoczekamy na Henia
Bąbelek 13.10.2013 (14tc)
Maluszek 19.11.2014 (8tc) -
~Ania~ wrote:Ovu nie działało chwilę
Dora, ja np mierzę też wieczorem przed snem i tez mam wyższa, od kilku dni codziennie powyżej 37 stopni... także może jest to związane z funkcjonowaniem organizmu. Chyba, że spałaś od 5 do 7 nadal? -
strumyk wrote:ja zaparzam czerwoną liściastą i "moczę" lukrecjową w niej, jakoś idzie, ale nie często to robię
a co powiecie na jedzenie cucków z lukrecji? tutaj w Holandii karmią tym od małego do starego, czarne cucki i żelki , które są dobre na wszystko -
Hej czarownice. Wczoraj byłam u ginekologa pęcherzyk ciążowy ma 20mm zaś fasolka prawie 8mm serduszko bije jak szalone , przy tym co słyszałam, to moje jakieś ślimakowate jest. Wiek ciąży to 7tydzień i 2dzień. Jak dobrze pójdzie to termin porodu 30listopada.
aga.just, weronika86, staraczka24, ~Ania~, kiti lubią tę wiadomość