WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
weronika86 wrote:11 lat pasja do tatuazy? w sumie dla niego to norma, chyba ze bedzie leniwy jak tato i zacznie tatuowac hahah
Duzy juz.... przydalby sie brat albo siostra....
No zaczmie sie od rysunkow mazakami na recach a pozniej pokona tate....
I bedzie lepszy.... -
Dora88 wrote:Duzy juz.... przydalby sie brat albo siostra....
No zaczmie sie od rysunkow mazakami na recach a pozniej pokona tate....
I bedzie lepszy.... -
Doris-83 wrote:U mnie będzie dzidzia?
Sama nie Wiem ...wyniki męża nie najciekawszeDoris-83 lubi tę wiadomość
-
ilenka wrote:Dziewczyny piłyście kiedyś lukrecję? Jestem po pierwszej szklaneczce i jestem załamana. Ledwo to wypiłam, ledwo bo prawie wszystko zwróciłam.
Czy da się ją jakoś "udobruchać"? dodawać coś co by tę mdlącą słodycz trochę zneutralizować??
Ilenka zaparzaj tylko 1/5 szklanki, zostawiaj do wystgniecia i szlus na jeden chlust okropne nie? hahahaha czekalam az napiszesz jakie wrazenia po pierwszej szklance hahahaha -
Ania1986 wrote:Weronika jak sadzisz czy sam dong moze wywolac owulacje? bo nie weim czy jest sens brac teraz
weronika86 lubi tę wiadomość
-
lithe123 wrote:Anusia nie wiem czy moje doświadczenie cos Ci da, ale piątego dnia po 4 dniach z rzędu brania donga wyszedł mi pozyt. test owu. Gdzieś wdziałama, ze Wercia pisała, że te 4 dni to takie minumum. Na Twoim miejscu brałabym te 4 dni zwiększoną dawkę, ale nie wiem czy zaryzykowałabym dłużej, żeby jakiś cudów w jajnikach nie naprodukować
A co z ta nasza zielarka?