WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
Sis twierdzi, że na kilometr widać, że jestem w ciąży po moim marudzeniu
No i co niektóre z Was o tym wiedzą
Zielarka jak teścior?
Staraczka? halo halo
Sara wtedy dong po @ albo jak masz pewność, że owulki nie było to możesz w dowolnym dniu cyklu. I dawki zależy jakie będzie się dobrze znosić. Staraczka łykała po 8 dziennie, ja po 4weronika86, ~Ania~ lubią tę wiadomość
-
strumyk wrote:przywrotnik, pokrzywa, i taką z domieszką dziurawca
i rożne ziołowe, innych nie mogę pić (bo juz mi nie smakują np. zielona i czarna lub owocowe), tylko ze zwykłych czerwoną
te ROZNE ZIOLOWE to jakie? nie pije sie setek herbat jesli nie wiesz jak ich laczyc polecam encyklopedie ziol.strumyk lubi tę wiadomość
-
jeju wrote:Nie wpadam tu, bo z moim tata jest źle. Długo by opowiadać. Generalnie odcieli mu nogę powyżej kolana, następna operacja miała już być ostateczna i mieli odciąć całość plus biodro ale się powstrzymali, tylko teraz bardzo go boli, bo wkładają mu gaziki, i inne cuda do środka do rany. Jeśłi mój tato płacze, tato, który zszywał sobie na żywca skórę na ręach, to musi go boleć. Jestem przy rodzicach i do tego zbliżają się ich urodziny w przyszły weekend. To nie będą szczęśliwe urodziny, bo w bólu i zmęczeniu tą sytuacją. Lekarze ratują ojca i nie dlatego tak właśnie uznali, że będą działać. Dostaje leki przeciwbólowe ale, że używał silnych leków na słaby ból, bo miał zapisane od lekarza to teraz leki nie chcą tak działać jak powinny. Sam jest sobie winien trochę ale mu to powiedzieć. Pamiętam o Was kochane. Pamiętam i jak tylko znajdę czas to poczytam.
Lithe, Aniu nie wiem jak z tym dongiem. Nie mam bladego pojęcia. Wiecie, że to eksperyment częściowo. Trzymajcie się kochane i niech Was kłopoty i problemy omijają
Bardzo mi przykro...ja stracilam tate jak mialam 17 lat a on 43, strasznie ci wspolczuje. Ojciec byl dla mnie wszytskim. Pewnie dlatego tak kocham mojego pysia bo z charakteru to caly moj tato tylko wlosow na klacie nie ma jak ojciec hahahah -
lithe123 wrote:Ja dziś łyknęłam czwarty dzien donga i dalej pojadę na ziółkach na 1 fazę. Jakiś rewelacji nie poczułam po dongu, trochę wcześniej i mocniej niż zazwyczaj poczułam jajniki i wczoraj pojawił się naprawę ładny śluz (tylko te nitki krwi... co prawda jednorazowo, ale były nie wiadomo skąd).
Ja nie wiem jak Anula, ale ja raczej mam owulki bez wspomagaczy, nawet karmiąc piersią i nie biorąc nic miałam, tylko że ok 18-20dc. W pierwszym cyklu po odstawieniu córci pijąc ziołka na 1 fazę miałam w 15dc. Przynajmniej taką mam nadzieję, że są owulki - bo wykres na to wskazuje. Dongiem chcę się podobnie jak nasza Zielarka troszkę "podkręcić"
Wercia, powiedz mi jaki jest mechanizm działa donga, zę te 4-5dni wystarczy? Do owulki mam jeszcze minimum te 3-4dni, nic się nie poprzestawia jeśli teraz zabiorę dodatkowe estrogeny? Czy to ochodzi o wywołanie sztucznie tego efektu spadku estrogenów przed samą owulką?
Wercia, Twój synuś fajowy chłopaczek. Moja córcia jest teraz niewiele większa, też jest jeszcze takim małym pysiulkiem co to dopiero z niemowlaczka wyrósł Trochę szkoda, że to tak szybko leci... w tej chwili 11 lat wydaje mi się tak odległe -
nick nieaktualny
-
weronika86 wrote:te ROZNE ZIOLOWE to jakie? nie pije sie setek herbat jesli nie wiesz jak ich laczyc polecam encyklopedie ziol.
hej, różne ziołowe to takie zwykłe mieszanki, które piję sobie bo lubię np. meliska, ziołowa kompozycja 7 ziół z Biedronki, bukiet ziół z Bastek, to są chyba niegroźne mieszanki, w składzie są: rooibos, koper, melisa, jeżyna, rumianek, mięta, trawa cytrynowa.
Jak ich nie mogę pić, to co ja będę piła? i tak już czasem to tylko wodę piję np. w pracy lub po posiłku albo sobie sok wycisnę z cytrusów.
czekamy na Henia
Bąbelek 13.10.2013 (14tc)
Maluszek 19.11.2014 (8tc) -
A tak sobie poczytałam i wydedukowałam myśl: czy to, że mam problem ze stawami, który przez wielkich lekarzy przez male w jest nadal niezdiagnozowany, w sensie nie wiedzą co to jest i jak to leczyć , może mieć coś wspólnego z immunologią?czekamy na Henia
Bąbelek 13.10.2013 (14tc)
Maluszek 19.11.2014 (8tc) -
nick nieaktualny
-
strumyk wrote:hej, różne ziołowe to takie zwykłe mieszanki, które piję sobie bo lubię np. meliska, ziołowa kompozycja 7 ziół z Biedronki, bukiet ziół z Bastek, to są chyba niegroźne mieszanki, w składzie są: rooibos, koper, melisa, jeżyna, rumianek, mięta, trawa cytrynowa.
Jak ich nie mogę pić, to co ja będę piła? i tak już czasem to tylko wodę piję np. w pracy lub po posiłku albo sobie sok wycisnę z cytrusów.
Strumyk pij je normalnie, ale staraj sie nie mieszac, np pic je w odstepie 2 godzin bynajmniej, zeby sie w zoladku nie zmieszaly..np kazda ze skladnikow miezanki na pierwsza faze cyklu to ziola , ktore kazde z nich dziala tylko i wylacznie na trawienie, ae juz ich pomieszanie dziala na jajniki...mogl ci sie cykl wydluzyc przez krwawnik i pokrzywe bo one ladnie wydluzaja faze lutealna.strumyk lubi tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:Weronika jak sadzisz czy sam dong moze wywolac owulacje? bo nie weim czy jest sens brac teraz
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny