WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale jaja, poleciałam na rozmowę. Pomijając fakt, że miało być o 12:30, a weszłam o 12:45 to nie mieli mego cv. Otro. Była kierowniczka regionalna chyba jakoś tak, boże jak ja nie nawidzę pytań "dlaczego chciałaby pani pracować w naszym sklepie" - bo kocham biedronki, są słodkie
-
Myszko średnio raczej do biedronki nie pójdę, bo jednak tam trzeba dźwigać
lithe dong zwiększa ukrwienie narządów i pewnie dlatego, te niteczki krwi. Skoro śluz płodny tak więc pewnie już odstwić donga powinnaś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 15:12
-
sara_nar wrote:Myszko średnio raczej do biedronki nie pójdę, bo jednak tam trzeba dźwigać
lithe dong zwiększa ukrwienie narządów i pewnie dlatego, te niteczki krwi. Skoro śluz płodny tak więc pewnie już odstwić donga powinnaś.
Werka, Aga, Ankia -a jak Wy myślicie?
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:Kochana ja Ci nie pomoge bo sama nie wiem co robic, bo owulacji nie miałam i nie wiem czy to nie przez donga..
Jeśłi pojawiłby się sam śluz to bym była happy, ale ta krew nie podoba mi się. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lithe a może to plamienie na owulkę? bierzesz jedną dziennie? Jeśli tak to myślę, że nic Ci nie mogło popsuć, bo bierzesz mało i krótko. Ja bym brała jeszcze choć 1-2 dni jeśli nie będzie skoku
Zielarka mi cień cienia wyszedł 10 dpo i to czułość 25. Spokojnie możesz jutro testować, chyba że lubisz trzymać się w niepewności
-
nick nieaktualny